Teresa Stachurska
Go
|
Za bardzo powoli. Dla siebie samych to im się o tyle opłaca, że pensja jest. Kto wie ilu spośród braci naukowców korzysta na własny użytek z wiedzy dr. Jana Kwaśniewskiego! To może być przyczyna iż "powoli", bardzo powoli się wycofują z wmówionych ludziom teorii, zachowując jednocześnie apanaże. Strasznie świat scyniczniał...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja już dzisiaj o rybkach mówiłam mojemu dziewięcioletniemu synowi, bo wiedzą o DO się z dziećmi dzielę, a najmniejszy jest najcierpliwszym słuchaczem. Mówię mu jeszcze, że powoli wychodzi na to, że wszystko co zalecane na DO jest zdrowe również według naukowców. A on mi na to, że wcale nie byłoby dobrze, gdyby od razu wszyscy stali się Optymalnymi. Ja zdziwiona pytam się czemu tak sądzi? A on, że zabrakłoby dla wszystkich zdrowego jedzenia np jaj. Ale z niego egoista ale i racjonalista
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
.." Niemki i Niemców czeka przymusowe odchudzanie. Rząd tego kraju uznał bowiem, że obywatele są za grubi i opracował program, który ma zmienić nawyki żywieniowe i sportowe Niemców. Władze przeznaczyły na ten cel 30 milionów euro"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Niewiadomo od czego Niemki się zmieniają?
A co tam Germanki Jestesmy świeżo po ME w siatce (gratulacje dla dziewczyn) i stwierdzam zupełnie obiektywnie, że Polki najładniejsze i jedna Niemka też o niemiecko brzmiącym nazwisku - Kożuch
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Należało się naszym..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A ciekawe czym Niemców chcą odchudzać..
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Niemcy to pragmatyczny naród - coś tam wymyślą
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coraz gorzej im ten pragmatyzm wychodzi..no ale cóż? Ja tam płakać z tego powodu nie mam zamiaru..
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/8334353.stm - "naukowe" dreptanie w miejscu, a "pieczenie i smażenie zwiększa ryzyko depresji aż o 58%" PS do tego najbardziej zatuczeni w Europie jedzą właśnie po śródziemnomorsku! Czyli wszystko "po staremu".
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A ciekawe czym Niemców chcą odchudzać.. U niemcow zawsze stosowanano "kartofel kur" czyli diete kartoflana, Mysle, ze i tym razem beda jesc kartofle tym razem bez tluszczu. Zywienie niemcow generalnie polega na jedzeniu duzej ilosci BTW a zwlaszcza T i W dlatego tak wygladaja jak wygladaja. Ale to nie tylko Niemcy, w Danii jest dokladnie ten sam problem. I tu juz jest widoczny brak wsklepach smietany 38 %, mmaslo jest sprzedawana za pol ceny bo nikt masla juz nie jje ( tylko ja ) itd. To jest rzadowy sposob na odchudzenie spoleczenstwa.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No to Ty sobie tam żyjesz jak "pączek w maśle"
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To jest rzadowy sposob na odchudzenie spoleczenstwa.
Mnie tylko ciekawi na ile rządy są świadome (o ile w ogóle są) szkodliwości zalecanego żywienia.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
To jest rzadowy sposob na odchudzenie spoleczenstwa.
Mnie tylko ciekawi na ile rządy są świadome (o ile w ogóle są) szkodliwości zalecanego żywienia. Dokladnie wiedza co robia. Apteki musza istniec. Mafia farmaceutyczna nikomu nie popusci. Popatrz tylko na firme Bayer, ktora na wiezniach oswiecimskich przeprowadzali doswiadzenia, czy ktos ich ciagnie przed sad jak innych katow?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No i właśnie firma Bayer jest jednym z producentów szczepionek przeciwko świńskiej grypie. Farmaceutów się kryzys nie ima. Do póki ludzie nie "obudzą się", to oni będą się mieli wyśmienicie.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale "adampio" ważne, że my im nie dajemy zarobić.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
http://www.aniaodchudzanieblog.pl/dieta.php?d=kwasniewskiego&gclid=CM_7m621g58CFRKazAoduX7n9g..." Naczytałam się na forach i w internecie że Dieta Kwaśniewskiego super działa, spróbowałam z wielką nadzieją i choć schudłam 2kg, to w ciągu 3ch dni po skończeniu diety dostałam EFEKT JOJO i przytyłam o 1kg więcej niż przed dietą!..." Skończyła dietę i efekt jo-jo Stosowała Do i nie wiedziała, że to nie jest jakaś tam dieta, którą się zakańcza - tylko prawidłowe żywienie na całe życie. Komentarze zablokowane, tylko są te pozytywne..
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Mnie ten tekst jak i komentarze wyglądają na "zabieg marketingowy" kampanii na rzecz sprzedaży czegoś tam na trzy minuty dziennie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|