grizzly
Go
|
...Każdy ma własne kryteria przyjaźni i miłości...
Takich masz "bliskich" jakich sobie wypracujesz! To tak doslownie i w przenosni.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja jestem bezinteresowna, jeśli mi się to opłaca.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mój 9 letni syn dostał wczoraj swój pierwszy w życiu złoty medal, za wygrane zawody w piłkę nożną (był bramkarzem )
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Ja jestem bezinteresowna, jeśli mi się to opłaca. Dobre
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Dzisiaj po zjedzeniu "omlet wykop" z 50 gr masla o godz 8.30 ( mam wolne) i grama wityaminy C, poplynalem 3250 metrow bez pauzy. Najwazniejszy jednak jest czas: zajelo mi to 1 godzine i 35 minut !!!!
To moj nowy rekord na diecie.
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ale jutro będzie bieg...! ..no i chyba rusztowanie.. ..kto ma czas..
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja też powoli idę w stronę mojego rekordu wagowego .Dzisiaj, po miesiącu "wagarów", byłam w szkole i mnie miło powitano: ale schudłaś !
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ja też powoli idę w stronę mojego rekordu wagowego .Dzisiaj, po miesiącu "wagarów", byłam w szkole i mnie miło powitano: ale schudłaś ! mozesz troche jasniej, prosze szkola wagary rekord wagowy
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Rekord wagarowy, bo wcześniej nie opuścilam ani godziny, a dwa tygodnie temu była syna Komunia, to nie mogłam być w szkole, a dzisiaj już muszę lecieć.. pa..pa..do wieczora
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To nie jest optymalny rekord, ale jest rekordem szkoły w kangurka. Wygrał mój syn ( najlepszy z wszystkich czterech, drugich klas w szkole). Miał 56 punktów, druga osoba 52. Wiem, że do Krzysia mu daleko, ale dla nas to też jest duży sukces.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Wygrał mój syn ( najlepszy z wszystkich czterech, drugich klas w szkole).
Brawo - szczere gratulacje Ale podnosicie poziom z Adminem
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dzięki, przed chwilą wróciłam ze szkoły od syna, bo mieli tam uroczysty Dzień Matki i było mi bardzo miło, gdy pani mówiła o tym przy całej klasie.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Nowy rekord, jak dla mnie. W 2,5 godziny 7 km. Rewelcja!!!! Sam sie chwale bo nikt inny nie che....mnie chwalic. Nie wiem ile km mozna przebiec w 2,5 godziny i wiem, ze prawo Archimedesa mnie tu troche broni, ale ...prosze Panstwa, 7 km!!!!!! Zycze kontynuacji milej niedzieli.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Nowy rekord, jak dla mnie. W 2,5 godziny 7 km.
O jasny gwint to 280 basenów 25metrowych Adampio dla mnie to już jest hardcore Głębokie ukłony
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Nowy rekord, jak dla mnie. W 2,5 godziny 7 km. Rewelcja!!!! Sam sie chwale bo nikt inny nie che....mnie chwalic.
Rewelacja!!! Już nie sam. Ja też Cię chwalę - jesz optymalnie, pływasz optymalnie - jednym słowem.. Optymalny... (chciałam coś dopisać, ale miało być jednym słowem.. )
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
W 2,5 godziny 7 km "adampio" gratulacje. Podam ci przelicznik dla pływania - 0,12 - abyś sobie mógł z ciekawości wyliczyć ile to kcal! Wygląda to tak: 0,12*twoja masa ciała*czas pływania w min. * - to mnożenie. Ile Ci wyszło? Jeśli podzielisz to co wyszło przez 9,5 i dodasz 18% tego wyniku - to wyjdzie ci ile masła (extra) w gramach teoretycznie w przybliżeniu spaliłeś.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Dla biegaczy - średni przelicznik to 0,2, ale dla sprintu to już bilsko 0,6!
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Nowy rekord, jak dla mnie. W 2,5 godziny 7 km.
Adamie! R E W E L A C J A. (około 33sek/1basen) (Pływasz jednym stylem?) Jeśli podzielisz to co wyszło przez 9,5 i dodasz 18% tego wyniku - to wyjdzie ci ile masła (extra) w gramach teoretycznie w przybliżeniu spaliłeś. Adminie! II R E W E L A C J A.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Przepał wyżej 1000kcal w amatorskim sporcie to już przegięcie! - ale to moje osobiste zadnie... PS Przepał zaś 100kcal w PPM - to już poważny syndrom metaboliczny!
|
|
|
|
|
|
|
|