|
chill
Go
|
Jestem świeżo po powrocie z klubu, jeszcze adrenalina huczy Laughing Sprawdziłem się w dwóch bojach, martwym ciągu i wyciskaniu na ławce. Martwy ciąg katuję od lat, więc specjalnie zdziwiony nie jestem, pociągnąłem 320 kg. Ławkę zaś robię rzadko, więc lekka zaskoczka, bo pocisnąłem 190 kg Laughing Teraz miesiąc przerwy regeneracyjnej i następny cykl, który potrwa do połowy grudnia. Mam zamiar dołożyć 5 kg do martwego ciągu i popracować nad wyciskaniem żołnierskim. Maksy po świętach Bożego Narodzenia Laughing Ło Panie wymiatasz ... przy tej wadze 90 ok. jeśli sie nie mylę to życ nie umierac ...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
92 kg, rano, bez butów Ja jestem zadowolony, ale 330 kg na zawodach strongman, chłopaki biorą na 6 ruchów Na swoją obronę mam tylko, że ważą po półtora metra
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Po dlugiej przerwie spowodowanej kontuzjami i dlugim okresie rehabilitacyjnym, bieganie i treningi cardio wrocilem do bicia kolejnych swoich tegorocznych rekordow. Dzisiaj bylo 5 km w rowne 2 godziny!!! Niezle co?
Milego popoludnia dla wszystkich
Zmienilem sposob treningow. Zamiast daleko i dlugo zaczalem trening cardioswimm, czyli szybko i krotko. W chwili obecnej staram sie robic 3 - 3,5 km w godzine. Jak na razie brakuje mi 5 minut. Jak nie bedzie zadnej kontuzji albo jakiegos przeziebienia to powinienem osoagnat poziom 3 km/ godz za jakies dwa tygodnie. Jak na razie mysle tylko czy puls spoczynkowy rano w granicach 40-45 i w ciagu dnia 50-55 to nie za niski puls. Lekarz mowi, ze nie, bo ma sportowcow z pulsem 30!!!! Milego popoludnia
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Po dlugiej przerwie spowodowanej kontuzjami i dlugim okresie rehabilitacyjnym, bieganie i treningi cardio wrocilem do bicia kolejnych swoich tegorocznych rekordow. Dzisiaj bylo 5 km w rowne 2 godziny!!! Niezle co?
Milego popoludnia dla wszystkich
Zmienilem sposob treningow. Zamiast daleko i dlugo zaczalem trening cardioswimm, czyli szybko i krotko. W chwili obecnej staram sie robic 3 - 3,5 km w godzine. Jak na razie brakuje mi 5 minut. Jak nie bedzie zadnej kontuzji albo jakiegos przeziebienia to powinienem osoagnat poziom 3 km/ godz za jakies dwa tygodnie. Jak na razie mysle tylko czy puls spoczynkowy rano w granicach 40-45 i w ciagu dnia 50-55 to nie za niski puls. Lekarz mowi, ze nie, bo ma sportowcow z pulsem 30!!!! Milego popoludnia Sprinty są dobre! Dobrze Ci pompka chodzi. Ja mam 45 rano po obudzeniu. Jak mi przekracza 55-60 uderzeń, czas na przerwę w treningach, bo to najłatwiej obserwowalny objaw przetrenowania.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Skad wy to wiecie, po przebudzeniu od razu wyciagacie jakies przyrzady pomiarowe spod poduszek i sie badacie?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
MariuszM
Go
|
Skad wy to wiecie, po przebudzeniu od razu wyciagacie jakies przyrzady pomiarowe spod poduszek i sie badacie?
Ich dziewczyny sprawdzają z rana, czy pikawka aby wydoli Inaczej nici z "treningu"/ćwiczeń ruchowych
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To szalenie skomplikowane Patrzę na zegar ścienny, kładę palce na szyi i liczę puknięcia w ciągu 15 sekund, a potem mnożę przez 4.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ale ale, Gavro jako skromny człowiek nie pochwalił się swoją niezwykłą dokładnością w pomiarze pulsu, która osiąga 1/4 sekundy.
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
...Znaczy się 1/4 piknięcia.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
...Znaczy się 1/4 piknięcia. To tylko na mój użytek Dokładny pomiar robi się przez minutę, bo to dokładniejsze i daje dodatkowe informacje. A Chińczycy to w ogóle rozróżniają miliard rodzajów tętna. Nie ma się czym chwalić, zatem
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Jednak długodystansowiec. Człowiek, który przez minutę hipnotyzuje cyferblat , jednak nie potrzebuje mnożyć. Uff.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jednak długodystansowiec. Człowiek, który przez minutę hipnotyzuje cyferblat , jednak nie potrzebuje mnożyć. Uff. Teraz to robią pulsometry. Dawniej lekarz, a jak wiadomo, większość rozumem nie grzeszyła, więc bez mnożenia i na tyle bogata, że zegarek był pod ręką...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Mam app w iphonie. Tez mi cos. Mamy 21 wiek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Ja ostanio pomyliłem tablet z smartfonem i w drodze do pracy beka ze mnie była
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ludzie są dziwni.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Kiedyś były jeszcze palmtopy, ale chyba juz tego nie produkują, smartfony u młodzieży rządzą.
|
|
|
|
|
|
|
|