renia
|
"Wiele jest przykĹadĂłw przedmiotĂłw i technologii na ziemi, ktĂłrych czĹowiek wytworzyÄ nie mĂłgĹ".
|
|
|
|
|
|
|
RafaĹS
|
...smartfony u mĹodzieĹźy rzÄ
dzÄ
. Wiadomo smark-fony. Â
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moja pani kupiĹa taki maĹy, samobieĹźny, wiecznie czujny odkurzaczyk, bo wszÄdzie psie kĹaki i takie tam. WrĂłciĹem, zobaczyĹem i mĂłwiÄ:" przecieĹź nie masz celulitu prawie wcale ", bo jak jakaĹ vibro-plate z klubu fitness to wyglÄ
da. I dostaĹem w Ĺeb
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Dawno tu nie bylem ale okazja jest wiec musze sie szybko pochwalic: 1000 m stylem zmiennym ( 3 style) w 27 i cos tam minut. Osobiscie uwazam, ze nie zle. Drugim rekordem jest 3,5 km w dwie godziny. Dobrej nocy
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Gość
|
Bo i tak najwaĹźniejsze sÄ
wĹasne rekordy ! No i byle od wiosny
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
DOKLADNIE
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Gość
|
Moja koronna konkurencja ps. pominales 4ty styl czy to przejezyczenie?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Moja koronna konkurencja ps. pominales 4ty styl czy to przejezyczenie? Pominalem z czystm sumieniem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Moja koronna konkurencja ps. pominales 4ty styl czy to przejezyczenie? Pominalem z czystm sumieniem.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
Dzisiaj bylo ostro. Moze za ostro ale to okarze sie dopiero jutro. W kazdym razie 1000 m w 17 min 13 sek i reszty nie pamietam:) Kolejne 1000 bylo juz w 21 min na pozostale zas 3 km stracilem 1h10min!!! ( z 250 m na same nogi ) Jeszcze kilka tygpdni, bez kontuzji, choroby i innych nieprzewidzianych przerw, a bede chcial zmiescic 5 km w 1,5 godziny. Milej niedzieli!!
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
masz racjÄ. Po osiemdziesiÄ
tce bÄdziesz miaĹ czas na kijki i laski... 5 km przepĹynÄ
Ä, w obojÄtnie jakim czasie, to jest wyczyn nie lada... No.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
5 km przepĹynÄ
Ä, w obojÄtnie jakim czasie, to jest wyczyn nie lada... DokĹadnie, wielu dystansu minimum na kartÄ pĹywackÄ
nie daje rady.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
5 km przepĹynÄ
Ä, w obojÄtnie jakim czasie, to jest wyczyn nie lada... DokĹadnie, wielu dystansu minimum na kartÄ pĹywackÄ
nie daje rady. W triathlonie jest 3 km...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie wiedziaĹem, tym bardziej jestem pod wraĹźeniem.
|
|
|
|
|
|
|
|