|
Gavroche
|
Ja też bym chciała jakiś optymalny rekord odnieść, ale w czym... Pokonaniu zapalenia typu Hashimoto w kilka tygodni?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Miesięcy jak już...ale co to za rekord... Przecież Hashimoto jest nieuleczalna... A ile Ty najwięcej dźwignąłeś kilogramów?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Miesięcy jak już...ale co to za rekord... Przecież Hashimoto jest nieuleczalna... A ile Ty najwięcej dźwignąłeś kilogramów? Najwięcej, najwięcej to 445, ale to był częściowy martwy ciąg Nikt go nie uzna, bo to ćwiczenie pomocnicze, ze 7cm ruchu Klasyczny martwy ciąg, tak żeby zaliczyć na oficjalnych zawodach, 310kg. Sam sobie zaliczam 320kg, ale chwyt mi puszczał od połowy uda, czepliwy sędzia zaświeciłby czerwone. Brakuje mi 30-40 kg do rekordu Polski w martwym ciągu w mojej kategorii wagowej i wiekowej
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
No to jeszcze może go osiągniesz... Wątpię Jestem teraz gdzieś w okolicy swojej naturalnej bariery. Można ją przełamać sterydami, peptydami czy innymi cudami współczesnej chemii, ale to nie byłbym ja Ja wolę być zdrowy, sprawny i w jednym kawałku. Odpuściłem sobie sztangę na jakiś czas, zająłem się kettlami. Tu ciężary są znacznie bardziej "strawne", maks 48kg
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Racja...zdrowie ważniejsze od bicia rekordów...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Absolutnie nie. Gdziesz bym smial Tak sobie tylko nazwalem mozliwosci hamerykanskie. Gratuluje pierwszego interwalu, bo to musi byc pierwszy interwal. Pozniej zas robisz nastepne 3 min i pozniej nastepne 3 , nieprawdaz? Bo to jest trening interwalowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
O prosze. Zawsze znajdzie sie jakies wyjscie z sytaucji. Tu akurat bardzo dobre
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nic nie robienie jest super, ale najpierw trzeba się urobić aby to docenić.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Otoz to.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nic nie robienie jest super, ale najpierw trzeba się urobić aby to docenić. Najlepiej po pachy. Żeby sumienie nie gryzło...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|