Gavroche
|
...ćwiczenia izometryczne możesz robić nawet siedząc przy kompie To już by była bezczelność... profanacja słowa "ćwiczenia"... Tysiące ludzi w siłowniach siedzą i oglądają telewizję ćwicząc A izometria to bardzo dobra metoda. Tylko trzeba dodać jakieś aeroby na świeżym powietrzu dla równowagi.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To mnie nie pociąga...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To mnie nie pociąga... Coś musisz robić...bo gnuśnienie, wiesz co pisał Admin? A napinanie ciała siedząc w necie i szybki spacer po lesie wchodzi bez popijania kawą Chyba, że masz lepsze pomysły, znasz siebie lepiej... Ale bieganie Ci nie wychodzi, a z Orbitrekiem nie po drodze...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ta trzecia linijka z Twojej wypowiedzi to jest to...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ta trzecia linijka z Twojej wypowiedzi to jest to... Spacer po lesie z kawą? Jeśli kawa w kubku termicznym, a marsz szybki, to luz Idź w tym kierunku.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Renia, porob sobie pilatesy, zedrzyj z sieci "pilates workout for dummies" z jakiegos chomika, to jest niespelna polgodzinny filmik z podstawa, bardzo fajny i przyjemny, za wiele czasu nie zajmuje
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
Ta trzecia linijka z Twojej wypowiedzi to jest to... Spacer po lesie z kawą? Jeśli kawa w kubku termicznym, a marsz szybki, to luz Idź w tym kierunku. Daj spokój z tą kawą... w tej chwili piję właśnie kakao...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak będę Was słuchała, to na pewno skończę z jakąś kontuzją - tak jak Dasna...
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To mnie nie pociąga... A napinanie ciała siedząc w toalecie. Renia co powiesz na takie ćwiczenia?
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak będę Was słuchała, to na pewno skończę z jakąś kontuzją - tak jak Dasna... Fakt
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
To mnie nie pociąga... A napinanie ciała siedząc w toalecie. Renia co powiesz na takie ćwiczenia? Klasyka keglowska przecież
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
To mnie nie pociąga... A napinanie ciała siedząc w toalecie. Renia co powiesz na takie ćwiczenia? Klasyka keglowska przecież To mąż będzie zachwycony. I z ciężarkami też można.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A jakie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja na wszelki wypadek go nie głaszczę...
|
|
|
|
|
|
|
|