renia
|
Mi też było trudno sobie różne rzeczy wyobrazić, a teraz to jest normalka...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
A to się ptaszyny pięknie rozświergotały- rekordowo. Wiosna idzie, na pewno jest już przy nadziei, czyli blisko.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
5 km przepłynąć, w obojętnie jakim czasie, to jest wyczyn nie lada... Dokładnie, wielu dystansu minimum na kartę pływacką nie daje rady. W triathlonie jest 3 km... Adampio !! sezon rozpoczęty ! Byłem przed chwilą na jeziorze , ale brzydka woda , kwitnie . http://www.tvn24.pl/pomorze,42/zolnierze-jednostek-specjalnych-wystartuja-w-ultratriathlonie,549215.htmlpokazali byśmy młodzikom , ale ani ja , ani ty nie lubisz biegać , .... ale.... bieg na Rysy to może nie jest bieg ? Renia, tyle to starsze dziadki kulają się u mnie. Mam takiego koleżkę 72 lata , '' piątkę'' z zamkniętymi oczami na plecach frygnie. I do tego ma ciężki złoty łańcuch na szyi , jako dodatkowe obciążenie renia .. jeszcze nic straconego, ja nauczyłem się pływać w wieku 45 lat .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja w wieku 10 lat...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Ja w wieku 10 lat... znaczy się, przychlupać się parę metrów do brzegu to też umiałem , z musu ... starszy kolega w wieku 9 lat wepchnął mnie na gł . 2 m z mola , bo myślał , że jest płytko i sobie poszedł , no i mój instynkt na szczęście zadziałał , ruszałem energicznie kończynami
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Go
|
Ja w wieku 10 lat... a ja w wieku 6 lat i sie nie chwale Majac 10 plywalem 2xdziennie 5 dni w tygodniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja ssałem cycuszki zanim nauczyłem się dobrej bajery.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja nadal ssę, bo się nauczyłem tej bajery.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czym skorupka za młodu...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
... tym lepsze bajery pociska.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
no proszę, ja sobie pływam z zegarkiem, a tu ludzie mnie widzą na pejsbuku , ot mechanizacja
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Już nie długo, będzie można , ile kto na kibelku od daje , o jakości nie wspomnę
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
tak się przecinków nie stawia! Zaraz Adaś Ciebie skarci.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
vvv
Go
|
- Brak polskich znaków = nie mam czasu pisać. >>>>> Brak polskich znaków = nie mam czasu czytać.
|
|
|
|
|
|
|
|