renia
|
Mi teĹź byĹo trudno sobie róşne rzeczy wyobraziÄ, a teraz to jest normalka...
|
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
A to siÄ ptaszyny piÄknie rozĹwiergotaĹy- rekordowo. Wiosna idzie, na pewno jest juĹź przy nadziei, czyli blisko.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
5 km przepĹynÄ
Ä, w obojÄtnie jakim czasie, to jest wyczyn nie lada... DokĹadnie, wielu dystansu minimum na kartÄ pĹywackÄ
nie daje rady. W triathlonie jest 3 km... Adampio !! sezon rozpoczÄty !  ByĹem przed chwilÄ
 na jeziorze , ale brzydka woda   , kwitnie . http://www.tvn24.pl/pomorze,42/zolnierze-jednostek-specjalnych-wystartuja-w-ultratriathlonie,549215.htmlpokazali byĹmy mĹodzikom   , ale ani ja , ani ty nie lubisz biegaÄ , .... ale.... bieg na Rysy to moĹźe nie jest bieg ? Renia, tyle to starsze dziadki kulajÄ
siÄ u mnie. Mam takiego koleĹźkÄ 72 lata , '' piÄ
tkÄ'' z zamkniÄtymi oczami na plecach frygnie. I do tego ma ciÄĹźki zĹoty ĹaĹcuch na szyi ,  jako dodatkowe obciÄ
Ĺźenie renia .. jeszcze nic straconego, ja nauczyĹem siÄ pĹywaÄ w wieku 45 lat .
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Ja w wieku 10 lat...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
Ja w wieku 10 lat... znaczy siÄ, przychlupaÄ siÄ parÄ metrĂłw do brzegu to teĹź umiaĹem , z musu ...  starszy kolega w wieku 9 lat wepchnÄ
Ĺ mnie na gĹ . 2 m z mola , bo myĹlaĹ , Ĺźe jest pĹytko i sobie poszedĹ , no i mĂłj instynkt na szczÄĹcie zadziaĹaĹ , ruszaĹem energicznie koĹczynami Â
|
|
|
|
|
|
|
grenis
Gość
|
Ja w wieku 10 lat... a ja w wieku 6 lat i sie nie chwale Majac 10 plywalem 2xdziennie 5 dni w tygodniu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja ssaĹem cycuszki zanim nauczyĹem siÄ dobrej bajery.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A ja nadal ssÄ, bo siÄ nauczyĹem tej bajery.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Czym skorupka za mĹodu...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
... tym lepsze bajery pociska.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
no proszÄ, ja sobie pĹywam z zegarkiem, a tu ludzie mnie widzÄ
na pejsbuku , ot mechanizacja
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
JuĹź nie dĹugo, bÄdzie moĹźna , ile kto na kibelku od daje , o jakoĹci nie wspomnÄ
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
tak siÄ przecinkĂłw nie stawia! Zaraz AdaĹ Ciebie skarci.Â
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
vvv
Gość
|
- Brak polskich znakĂłw = nie mam czasu pisaÄ. >>>>> Brak polskich znakĂłw = nie mam czasu czytaÄ.
|
|
|
|
|
|
|
|