Gavroche
|
Ale masa spadnie No i dobrze. Ważyłem dziś 93kg, mam z czego spadać i nadal wyglądać jak chłop.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Tylko 5kg, a jaka radosc gratki ziom To jak z tym ziarnkiem zboża na szachownicy...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
ja wiem, że jakby gavro był tak tłusty (miał taką masę) jak ten litwin, i wziął tyle koksu co ten litwin, toby wyrwał zdecydowanie więcej niż ten litwin Zacząłbym kłuć pośladek, ale Doktor zabronił, co zrobić?
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
330 / 93 * 155 = 550kg
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wolę nie próbować...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
330 / 93 * 155 = 550kg To strongman, ten jego ciąg jest krótszy niż normalny, trójbojowy. W trójboju najczęściej używa się przelicznika Wilksa i tu mam w mojej wadze i wieku jakieś 30+ kilo do mistrza.
|
|
|
|
|
|
|
oldboy
Jr. Member
wiadomoci: 975
|
Kosa wynik! Gratuluje!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
nie znam się na ciężarach. Ale rekord to rekord. Ostatnio z ciężarami miałem do czynienia z 35 lat temu w technikum, nie mogłem podrzucić czy porwać 90 kg sztangi. A mój kumpel z którym chodziłem na dyskoteki podnosił ją jedną ręką. Dlatego był moim najlepszym towarzyszem
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzisiaj zakończyłem siady wynikiem 260kg. A więc chwalę się wynikami w trójboju: Siad - 260kg Ławka - 200kg Martwy - 330kg. Oczywiście do zaliczenia na zawodach należałoby odjąć 10-30kg, bo ja jestem dla siebie bardzo wyrozumiały. Waga 95-105kg w tym czasie. Martwy był robiony na ziółkach, ławka na DHEA, siady na Provironie i metce w śmiesznej dawce, ale jednak nie na czysto. Wszystko natomiast na ŻO. Odkładam duże ciężary do odwołania, bo już nie te lata i czuję grawitację w gnatach. Może zacznę biegać?
|
|
|
|
|
|
|
RafałS
|
Ja za łepka dźwigałem drzewa, a nawet malucha . Na emeryturę biegową można udać się jeśli starcza pary.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|