Autor
|
Wtek: Dieta optymalna od pierwszych dni (odczucia, zmiany) (Przeczytany 243633 razy)
|
kodar
Go
|
Jestem na ŻO już prawie 2 m-ce ale ostatnio zaczęły mnie bolec nerki co mi sie nigdy nie zdarzało, czuje taki ucisk.Są dni,że mnie nie bolą wcale a są dni że cały dzień odczuwam lekki ból. Nie wiem czy mam sie z tym udac do lekarza czy czekac z nadzieją że mi przejdzie.Zastanawiam sie co może byc powodem tego.
1.Skąd wiesz,ze to nerki? 2. Czy masz problem z oddawaniem moczu? Nie wiem czy to nerki ale boli właśnie w tym miejscu gdzie sie znajdują.Nie mam problemu z oddawaniem moczu. Adampio jeśli chodzi o to co napisałeś to nie sądze żebym była przewrażliwiona. Może martwie sie trochę bardziej niż powinnam bo mój brat zawsze miał problemy z nerkami. naturalnie nie czakaj az dojdzie do problemow.Wyprobuj jak bedzie po zjedzeniu zbilansowanych potraw zamieszczonych w ksiazkach doktora J.Kwasniewskiego.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Pozdrowiłam rezydentów, a oni milczą Pozdrawiam teraz naszego wspaniałego administratora i nie jest to lizusostwo. Dzięki panu Tomkowi, w tym całym szumie informacyjnym, znowu zrozumiałam, że chodzi o proporcję a nie o gramy. To się powinno często powtarzać jako myśl przewodnią Diety Optymalnej
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Chodzi o proporcję, a nie o gramy.[size=16pt][/size]
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Chodzi o proporcję, a nie o gramy.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Cała moja rodzina pije zioła na pasożyty. Żaden robal nie będzie mnie konsumował za mojego życia Teraz okazało się, że nie mam uczulenia na mleczne. Wcinam lody i sernika wiedeńskiego (malutkie ilości) i moja skóra nie zmnienia się Wystarczyło pozbyć się pasożytów, a rotacje odstawić do lamusa i wszystko jest OK.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Edyta! a czemu ta śliczna niewiasta z Twojego obrazu ma wyraźne zmiany goścowe widoczne na łączeniach paliczków szczególnie małego palca? . Reszta super!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Edyta! a czemu ta śliczna niewiasta z Twojego obrazu ma wyraźne zmiany goścowe widoczne na łączeniach paliczków szczególnie małego palca?
Tego ja nie wiem niestety,no ale urodziła jak "widac" syna i to jest najwazniejsze , przynajmniej było dla królów
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Reszta super! A za reszte dziekuję!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Świetnie Edyta powiedziałbym, że bardzo optymalnie No wiesz zachowane proporcje i ten tego w ogóle Mi sie podobać bardzo
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Świetnie Edyta powiedziałbym, że bardzo optymalnie No wiesz zachowane proporcje i ten tego w ogóle Mi sie podobać bardzo Dziekuje bardzo Blackend!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Super Edyta ! Gratuluje!!! Kto byl modelem? Jakis adres, nr telefonu
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Super Edyta ! Gratuluje!!! Kto byl modelem? Jakis adres, nr telefonu Dzieki.Adresu niestety nie znam,ani nr.tel. -dostałam kartke i miałam to namalowac , no i namalowałam i teraz moge sie spokojnie zabrac za porzadki świateczne ,bo mam strasznie nabałaganione w mieszkaniu ,nie mówiąc o tym ,ze wszystko w koło gdzie malowałam jest zabrudzone farbami .... Dzis kupiłam środki czyszczące i ...do roboty!
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Przepraszam, że dopiero teraz odczytałam, ale Edyta - jestem pod wielkim wrażeniem!!!!! Głębia obrazu, wielkość odczuć, miłość zawarta w milimetrach farby. Zatkało mnie. Przesyłam na twoje ręce więlkie podziękowania i brawa za możliwość takiego odczytu.
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
WIELKIE
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Opal! Dziekuje za miłe słowa!
|
|
|
|
|
|
|
martyna opty
Go
|
Obraz piękny,widac w tym co robisz ogromne zaangażowanie i pasje.
|
|
|
|
|
|
|
slawek
Go
|
Obraz piękny,widac w tym co robisz ogromne zaangażowanie i pasje.
No nie a pomyślec do czego by była zdolna gdyby jej kompa zabrać ;P bo tak to się marnuje na jałowych zaczepkach
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Obraz piękny,widac w tym co robisz ogromne zaangażowanie i pasje. Serdecznie dziekuje Martynko za miłe słowa!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|