Autor
|
Wtek: Dieta optymalna od pierwszych dni (odczucia, zmiany) (Przeczytany 243945 razy)
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Tak to kiedys bylo....
Nie przesadzaj Teraz tez tak jest w odpowiednim oczywista środowisku PS.Nie mam zadnych zamówień,jak do tej pory.Strasznie chytrzy jestesta .Wolicie jeżdzic na wczasy za granice,źreć jakieś cudaczne rzeczy,przy okazji złapać jakiego pasozyta ,aniżeli swój salon ozdobić pieknym obrazem
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
.Wolicie jeżdzic na wczasy za granice,źreć jakieś cudaczne rzeczy,przy okazji złapać jakiego pasozyta ,aniżeli swój salon ozdobić pieknym obrazem he he masz racje wohnmobil wole se kupić na emerytrure i w świat ruszyć a nie siedzieć w salunach ps. kiedyś miałem na ściane przedwojenny olej, kopię Trąbek Gierymskiego znudziła mi się i oddałem za nunizmaty
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
...znudziła mi się ....
To Ty widac bardzo sie czasem nudzisz ... Wiesz,ze z nudów mozna zrobic jakąś głupią rzecz,a potem jej żałować?
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
...znudziła mi się ....
To Ty widac bardzo sie czasem nudzisz ... Wiesz,ze z nudów mozna zrobic jakąś głupią rzecz,a potem jej żałować? eee gdyby to była jakaś sexbanera to by się może nie obaczyła ps. kurna chata nie udało mi się wyciągnąć Biblii Lutra z 1530 r przechowywanej w kanapie, czysta nie sygnowana kiedyś można było za to niezłą kasę ściągnąć teraz niewiele warta
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Biblii Lutra z 1530 r przechowywanej w kanapie, czysta nie sygnowana kiedyś można było za to niezłą kasę ściągnąć
Kiedys też mozna było za nią byc skróconym o głowe
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Albo spalonym
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Kiedys też mozna było za nią byc skróconym o głowe odpuściłem niech dalej kanapuje
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Kiedys też mozna było za nią byc skróconym o głowe odpuściłem niech dalej kanapuje Trzeba było zrobić podobnie z obrazem hehe -pospieszyłes sie !
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Trzeba było zrobić podobnie z obrazem hehe -pospieszyłes sie ! miałem na oku ładniejszy landszaft choć znacznie mniejszy
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
... landszaft...
A co Ci po takim? Lepiej zamów se u mnie cos ,oczywista ze zniżkom po znajomości forumowej Pomysl.Kupujesz ode mnie obraz za 10 tyś ,a sprzedajesz go za 12 tyś "foreksample" -kto jak kto,ale Ty na interesach sie powinieneś znać!
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
A co Ci po takim?
hehe takie ladszafty w muziejach wiszą
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A co Ci po takim?
hehe takie ladszafty w muziejach wiszą Ja rozumiem,ze kury są Twą miłością,ale musisz zrozumiec,ze świat nie kończy sie na kurach ,czy tam nie kreci sie wokół kur -są jeszcze inne rzeczy,którymi sie ludzie zajmują
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
-są jeszcze inne rzeczy,którymi sie ludzie zajmują pacykowaniem ??? wolę przyjemne z pożytecznym i nie lubię się wysilać ps za farbę mógłbym zapłacić i za blendrame
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
1. wolę przyjemne z pożytecznym 2.i nie lubię się wysilać
ad.1 Ja też . ad.2 A ja lubie ,dlatego nie lubie siedziec w kuchni (jesli chodzi o gotowanie) .
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
... landszaft...
A co Ci po takim? Lepiej zamów se u mnie cos ,oczywista ze zniżkom po znajomości forumowej Pomysl.Kupujesz ode mnie obraz za 10 tyś ,a sprzedajesz go za 12 tyś "foreksample" -kto jak kto,ale Ty na interesach sie powinieneś znać! Ja zamawiam u ciebie Sloneczniki Grizzlego. Wystawimy ten obraz na aukcje na tym forum.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ja zamawiam u ciebie Sloneczniki Grizzlego.
Słoneczniki Grizzlego powiadasz? Kurcze,nie wiem,czy dam rade skopiować tak trudne dzieło ,musiałabym sie wczuć w artyste ,żeby oddac to, co chciał przekazać widzom - to juz nie takie proste,a jesli sie nie wczuje,to te Słoneczniki Grizzlego bedą po prostu martwe ,a chodzi o to ,zeby tchnąć w nie życie! Moze by mi sie udało,ale długo by zeszło na malowaniu
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pozdrowiłam rezydentów, a oni milczą Pozdrawiam teraz naszego wspaniałego administratora i nie jest to lizusostwo. Dzięki panu Tomkowi, w tym całym szumie informacyjnym, znowu zrozumiałam, że chodzi o proporcję a nie o gramy. To się powinno często powtarzać jako myśl przewodnią Diety Optymalnej Stary pieróg. Do odgrzania.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Pozdrowiłam rezydentów, a oni milczą Pozdrawiam teraz naszego wspaniałego administratora i nie jest to lizusostwo. Dzięki panu Tomkowi, w tym całym szumie informacyjnym, znowu zrozumiałam, że chodzi o proporcję a nie o gramy. To się powinno często powtarzać jako myśl przewodnią Diety Optymalnej Stary pieróg. Do odgrzania. Bo zdrowi są zdrowi. A % to też jednostki
|
|
|
|
|
|
|
|
|