Autor
|
Wtek: Co nowego się dziś dowiedziałem? (Przeczytany 289602 razy)
|
|
toan
Go
|
A do tego to nie rozsądne, bo ludziska zamiast głosować na PO (Pastylka Orgazmu) zagłosuja na Platwormę Obywatelską!. Mało to Tusków w Sejmie?.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ale jak sam mam biznesa rozkręcać?
Chciałam sie zając reklamą (wiadomo,ze reklama dźwignią handlu) i handlem? Chciałam.Ale Tys nie chciał! Wiec po ptokach,jak to sie mówi
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Wiec po ptokach,jak to sie mówi Zobacz, a mogliśmy być najbogatszymi ludźmi Świata za rok! Jakie to miłe, świadomie zrezygnować z neoniewolnictwa! Mieć czas na naukę - to godność Człowieka!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Wiec po ptokach,jak to sie mówi Zobacz, a mogliśmy być najbogatszymi ludźmi Świata za rok! Jakie to miłe, świadomie zrezygnować z neoniewolnictwa! O mały włos! Dobrze,ze sie tak to potoczyło!
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
I niech się nie odstanie! Amon-Ra!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jak sobie wasza wysokość życzy -wybacz,ale mnie wciągnął serial Tudorowie
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
A jeśli trzeba Ci papieru do szczęścia - zagraj w totolotka.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
O jejku! Nie gram w tolotolka,nie lubie w toto grac,nie gram praktycznie w nic, oprócz szachów niekiedy PS.Nie potrzebuje takiego papieru,nie mam zamiaru gonic za wiatrem -to nie mój styl
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
to znaczy,ze ten papier,co sie zowie waluta to tylko sprytny wybieg "handlarzy papierem".
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Nie gram w tolotolka... To daj Mu choć raz szansę..., później ewentualnie narzekaj...
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Nie gram w tolotolka... To daj Mu choć raz szansę..., później ewentualnie narzekaj... Nikt mnie nie zmusi do zagrania.Jak słysze tylko,zebym zagrała ,to ....po prostu działa to na mnie jak płachta na byka. Oj raz zagrałam-powiedziałam męzowy wtedy ,że jak wróci z pracy,a mnie nie bedzie,to znak dla niego ,ze wygrałam i żeby mnie nie szukał Oczywiscie to zart
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Papier nie w modzie, przyszłością handel emisją CO 2Ale dość żartów, bo się "służby" zbyt mocno obruszą!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ale dość żartów, bo się "służby" zbyt mocno obruszą! O tak! Na "służby" trzeba uwazać-dosyc dobrze to zostało pokazane własnie w "Tudorowie" .Niby król był,ale otoczony był "oddanymi,zaufanymi wiernymi" ,którzy wiele spraw załatwiali w króla imieniu i tak prawdziwi wierni ,zostawali oddalani ze swoich stanowisk-najczesciej wiezieni i skazywani na smierc)bo "przyjaciele" donosili królowi,ze ci działali przeciwko niemu,że byli szpiegami itd.,na stanowiska zaś powoływani byli znów przyjaciele "przyjaciów" króla,ktorzy działali tylko na swoją korzysc-król oczywiście wierzył swoim "przyjaciołom" -jakos własnego zdania nie mieli ci królowie,czy jak?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Jakby co, to ja zawsze zmieszany - "0,8" - nie wstrząśnięty!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ma sie rozumiec
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Jakby co, to ja zawsze - "0,8" czy mozna sie do tego klubu tez zapisac??? A moze ty,to "007"???
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Jakby co, to ja zawsze zmieszany - "0,8" - nie wstrząśnięty! alez ty szybki jak blyskawica,zmieniles swoja wypowiedz w ulamku sekundy
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A moze ty,to "007"??? O nie Kodar! "007" ,to tutaj juz ktos inny swego czasu został mianowany,a wiadomo,ze "007" jest tylko jeden
|
|
|
|
|
|
|
|
|