Autor
|
Wtek: Potrzebuje pomocy - bliski zdezerterowania (Przeczytany 104320 razy)
|
maf
Go
|
Maf mam pytanie kiedy Twoja żona miała udar? Mam nadzieję, że przed rozpoczęciem DO z wiadomych wzgledów interesuje mnie to... ..........
To bylo przed DO. Z dziwnych/niewyjasnionych wzgledow zaniechala jedzenie produktow zwierzecych. Byc moze to przypadek, ale przypadki potwierdzaja regule. Wegetarianizm szkodzi. Pozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Uffff...
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
monika, nie chce byc niegrzeczna, ani robic zamieszania, ale troche przesadzilas - sie zastanow, kobieto
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Żle mnie zrozumiałaś ale teraz jak to czytam to faktycznie głupio zabrzmiało. Myslę, ze Maf wie o co mi chodzi. ( rzs, Do i udar nie trzymało mi sie to kupy). Odetchnęłam z ulgą bo znam teraz tego kolejność.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
@Maf Ależ, ja nie neguję, że w przypadkach nagłych potrzebna jest jak najlepsza i skuteczna PRYWATNA pomoc medyczna. Co do Św. P. Jurka to [tu napisałem swoją hipotezę jaki był związek pomiędzy złamaniem żebra, a zapaleniem okrężnicy, ale skasowałem, nie ma co drążyć tematu].
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
... nie ma co drążyć tematu...
Słuszna uwaga.
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Co do prywatnych klinik to tez je wybieram mam dobre zdanie za synowectomię kolana zapłaciłam 4 tyś. dla jednych mało ale dla innych.....
Boje sie, ze spadnie jakosc uslug jak sprywatyzuja szpitale, lub tez jak kliniki prywatne podpisuja umowy z NFZ. Chociaz juz bylem w tej klinice na NFZ i jakosc jeszcze sie nie zmienila. Najdziwniejsze jest to, ze szpitale biora taka sama kase z NFZ jak prywatne kliniki od pacjenta. Widac, ze pieniadz z panstwa/budzetu jest gorszy niz pieniadz z konta pacjenta. Pozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Co do Św. P. Jurka to [tu napisałem swoją hipotezę jaki był związek pomiędzy złamaniem żebra, a zapaleniem okrężnicy, ale skasowałem, nie ma co drążyć tematu].
Uwazam, ze ten temat nalezy wyjasnic do konca. Hellen napisala ze Jurek mial olbrzymi brzuch. Od czego? Od peknietego kregu? A moze kreg zostal zaatakowany od nowotworu z okreznicy? Lekarka zna te tajemnice. Byla caly czas w kontakcie z rodzina. To moze rozwiac mit ze na ZO nie choruje sie na raka. Mit o wyplukiwaniu kamieni zolciowych juz zostal rozwiany.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Klinika w którtej byłam miała podpisaną umowę NFZ ale nie miałam czasu sie w to bawić kolano było dla mnie wazniejsze. Jakość usług rewelacyja. Martwiłam sie co tam będę jadła podali mi menu z kilku restauracji wybrałam podali. To u Ciebie Maf na Chwaliszewie Jestem zdania ze dla ratowania zdrowia, życia kazdy pieniądz jezeli sie go ma naturalnie. Przy tym wszystkim trzeba mysleć kiedys o mało nie dałam sie namówic na leczenie biologiczne roczna kuracja ponad 40 tyś.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Co do Św. P. Jurka to [tu napisałem swoją hipotezę jaki był związek pomiędzy złamaniem żebra, a zapaleniem okrężnicy, ale skasowałem, nie ma co drążyć tematu].
Uwazam, ze ten temat nalezy wyjasnic do konca. Hellen napisala ze Jurek mial olbrzymi brzuch. Od czego? Od peknietego kregu? A moze kreg zostal zaatakowany od nowotworu z okreznicy? Lekarka zna te tajemnice. Byla caly czas w kontakcie z rodzina. To moze rozwiac mit ze na ZO nie choruje sie na raka. Mit o wyplukiwaniu kamieni zolciowych juz zostal rozwiany. Kangur.Myslisz,że sie dowiesz prawde? Musiałbys być na miejscu i osobiscie robić sekcje zwłok .
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
@Maf Ależ, ja nie neguję, że w przypadkach nagłych potrzebna jest jak najlepsza i skuteczna PRYWATNA pomoc medyczna. Co do Św. P. Jurka to [tu napisałem swoją hipotezę jaki był związek pomiędzy złamaniem żebra, a zapaleniem okrężnicy, ale skasowałem, nie ma co drążyć tematu]. Nie wiem co skasowales. Nie ma tak, zeby nie drazyc. Wydaje sie, ze przez pamiec o Jurku piszecie nie wspominac, nie drazyc. Ja akurat ze smiercia jestem " za pan brat", pochowalem corke, i moge rozmawiac nt temat, takze o kazdym innym przypadku , i drazyc dlaczego. Napisz "jaki był związek pomiędzy złamaniem żebra, a zapaleniem okrężnicy" bo ja nie wiem. Poczytalem tylko o zapaleniu okreznicy /google twoim przyjacielem jest/, i tam wyraznie jest napisane - mlekoMoze zle wnioski wyciagam, ale po przeczytania watku Jurka, jak tesknil /w rotacjach/ codziennie za maslem i wreszcie doczekal sie 7 dnia mlecznego, to na sniadanie mleko, na kolacje jeszcze 1,5 litra mleka. Tak wyglada DO wg zalecen pewnej lekarki? Jestem przerazony i ciesze sie, ze stosuje Diete Optymalna wg zalecen lek. med. Jana Kwasniewskiego
Pozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
rak jelita moze sie rozwijac kilkanascie lat nie pojawia sie przeciez po 3 miesiacach weekendowego picia mleka
p. Ewa i jej podejscie to juz inna kwestia
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Kangur.Myslisz,że sie dowiesz prawde? Musiałbys być na miejscu i osobiscie robić sekcje zwłok .
Tak nie mysle. Ale czasami ktos moze sie pomylic i powiedziec prawde.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Drążcie temat ,drażcie ,a wszystko to bedzie sie opierać na domysłach. Zapewne nie było sekcji zwłok i nikt niczego nie wie na 100% . Sp.Jurek pisał o swoim problemie z brzuchem od jakiegoś czasu,od jakiegoś też czasu skarżył sie na obrzęki itd. ,więc "zapalenia okreżnicy" (w cudzysłowie),bo ono nie zostało w 100% zdjagnozowane , nie nabawił sie podczas pobytu w szpitalu.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
"zdiagnozowane"
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
rak jelita moze sie rozwijac kilkanascie lat nie pojawia sie przeciez po 3 miesiacach weekendowego picia mleka
p. Ewa i jej podejscie to juz inna kwestia
Dobrze, ze napisalas "moze"Znalem osobe u ktorej rak rozwinal sie i wykonczyl w ciagu 30 dni. Jezeli chodzi o Jurka, to niekoniecznie musial byc rak. Zapalenie okreznicy moze sie konczyc wylewem/peknieciem do jamy brzusznej. I jezeli dobrze pamietam nazywa sie to zapalenie otrzewnej. Takie przypadki sa znane. Za pozno zdiagnozowane. Cuz tutaj jeszcze napisac. Z watku ktory teraz znam prawie na pamiec. 9 lat na DO. Czul sie swietnie. Zastosowal rotacje. Pozdr maf ps. nie neguje rotacji, bo jak pisza pomaga. Ale tez pisza, ze trzeba sie wsluchiwac w swoj organizm, czego potrzebuje. Jurek tesknil za jajecznica na masle, ale nie mogl bo rotowal. Przepraszam, ze drąze ten temat, ale naprawde nie mozna przejsc obojetnie .........
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
ps. nie neguje rotacji, bo jak pisza pomaga. Ale tez pisza, ze trzeba sie wsluchiwac w swoj organizm, czego potrzebuje. Jurek tesknil za jajecznica na masle, ale nie mogl bo rotowal. Przepraszam, ze drąze ten temat, ale naprawde nie mozna przejsc obojetnie .........
Mówisz chyba o watku,w którym coś napisałam nt. zaleceń lekarki dla Jurka
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
Znalem osobe u ktorej rak rozwinal sie i wykonczyl w ciagu 30 dni.
nie rozumiem. bylo badanie tomoraficzne 30 dni wczesniej i nic nie wykazalo? inaczej, skad wiadomo, ze rak nie rozwijal se bezobjawowo? idealny przyklad na poparcie tego o czym pisze: http://www.second-opinions.co.uk/why_me.html
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Siostra mojego dziadka też sie źle czuła ,chodziła do lekarza,a lekarz mówił ,ze sie nic nie dzieje,potem zaczeła wymiotować,schudła,nie mogła jeść i wreszcie trafiła do szpitala. Tam "rozkrojono" jej brzuch i zszyto -lekarze zobaczyli ,ze wszystko było zaatakowane przez nowotwór -zmarła .
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
ps. nie neguje rotacji, bo jak pisza pomaga. Ale tez pisza, ze trzeba sie wsluchiwac w swoj organizm, czego potrzebuje. Jurek tesknil za jajecznica na masle, ale nie mogl bo rotowal. Przepraszam, ze drąze ten temat, ale naprawde nie mozna przejsc obojetnie .........
Mówisz chyba o watku,w którym coś napisałam nt. zaleceń lekarki dla Jurka pisze o 2 watkach Jurka. ZO a POCHP, i Zlamanie zebra w POCHP Pozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
|
|