Autor
|
Wtek: Jak wydobyć tłuszcz z łoju? (Przeczytany 173257 razy)
|
administ
Go
|
Grunt żeby wiadro smalcu zaliczyć
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Owa przypadłość, wylogowywanie ma miejsce jedynie na Operze mini. Coś z nią jest nie tak
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Grunt żeby wiadro smalcu zaliczyć Dziś niedzielny obiad, kotleciki smażone na łoju, potem całe pół słoika smażeninki do kartofli, i czujesz, że żyjesz Wspaniałe. Tylko strasznie ten łój, jak stygnie, osiada na ustach, jakby wosk jeść... A, i zapomniałbym, bo te straszne zakwaszenie, chyba po takim obiedzie, to z kilogram winogron i ze dwa brokuły trzeba wszamać? Albo jakiś proszek zasadowy?
|
|
|
|
|
|
|
jukor
Go
|
A kto nie chcę proszku zasadowego łykać, to wybór ma taki: cyt. "I najważniejsze: zbilansowana dieta wysokowęglowodanowa (dieta japońska) i wysokotłuszczowa z możliwie najniższą podażą białka (Dieta Optymalna): "nigdy nie powoduje pojawienia się ciał ketonowych" - z wyjątkiem przeciążenia wysiłkiem fizycznym i niefizjologicznym głodzeniem."
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Grunt żeby wiadro smalcu zaliczyć Dziś niedzielny obiad, kotleciki smażone na łoju, potem całe pół słoika smażeninki do kartofli, i czujesz, że żyjesz Wspaniałe. Tylko strasznie ten łój, jak stygnie, osiada na ustach, jakby wosk jeść... A, i zapomniałbym, bo te straszne zakwaszenie, chyba po takim obiedzie, to z kilogram winogron i ze dwa brokuły trzeba wszamać? Albo jakiś proszek zasadowy? Ponoc wode z soda trza pic caly czas, najlepiej nonstop! Bo normalnie sie czlowiek zakwasi i bedzie od niego kiszonka jechac
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Ponoc wode z soda trza pic caly czas, najlepiej nonstop! Bo normalnie sie czlowiek zakwasi i bedzie od niego kiszonka jechac Trzeba by autoryteta od supelmentacji się zapytać, niejakiego Ziębę. Ja dostałem od niego ostatnio maila, że ktoś tam leczył się z raka, za jego radą witaminą C, i umarł, ale, że on nie odpowiada za to, bo robił to źle. Jednak jest nadzieja, bo teraz będzie tworzył klinikę, z wlewami z witaminy C, suplementacją B17, oraz kompleksowym leczeniem raka, jeszcze innymi suplementami i witaminami, bo on się na tym zna. Dobry cwaniaczek.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
O! To może oso się włączy, ku chwale i na rzecz, bo to teraz te C, B i K w modzie takie...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No, no Maniek moze lepiej uwazaj co piszesz, bo ten pan to ma teraz 200% poparcia od samego OSO a na grupie fb optymalnych zaczely sie wyscigi, kto sie lepiej zasuplementuje i naje tych witamin w tabletkach zeby zdrowym byc. Nawet Adam ze swoim zlotem i doppelherz wysiada przy nich.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
bedzie od niego kiszonka jechac A to coś złego? Bo mnie uczyli, że kiszonka wysokiej jakości pachnie jak chleb świeżo wypieczony... Czyli chlebowy zapach jest be?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na to wyglada
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Na to wyglada Ale się tym genom popierniczyło we łbach. Już nie chcą "chleba wszego powszedniego..." Źle się to skończy, jak tak dalej pójdzie...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Coś straciłam wenę do rozmów...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nic nie szkodzi, rozkręcisz się jeszcze...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Na to wyglada Ale się tym genom popierniczyło we łbach. Już nie chcą "chleba wszego powszedniego..." Źle się to skończy, jak tak dalej pójdzie... Moze Pan Zieba poleci jakis australijski chleb aborygenow. Zaraz OSO wstawi na strone i zaleci zazywac. I wszyscy beda szczesliwi, bo czlowiek najedzony jest szczesliwy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Gavroche
|
bedzie od niego kiszonka jechac A to coś złego? Bo mnie uczyli, że kiszonka wysokiej jakości pachnie jak chleb świeżo wypieczony... Czyli chlebowy zapach jest be? Mnie też, a konsystencję lekko zwiędłych ziół... Ale popsuta kiszonka wali, że hey!!!
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Na to wyglada Ale się tym genom popierniczyło we łbach. Już nie chcą "chleba wszego powszedniego..." Źle się to skończy, jak tak dalej pójdzie... Moze Pan Zieba poleci jakis australijski chleb aborygenow. Zaraz OSO wstawi na strone i zaleci zazywac. I wszyscy beda szczesliwi, bo czlowiek najedzony jest szczesliwy Konieczne maczany w kwaśnej polewce, co to in vivo jest zasadowa.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
ale się porobiło. "Witaminki, witaminki, dla chłopczyka i dziewczynki" Dzięki Admin, że przynajmniej tu dbasz o całokształt i tu jest źródełko, bo jak by tych 'optymalnych' z OSO słuchał, to by z pół apteki trzeba wykupić, przed słońcem ukrywać, odkwaszać, zakwaszać... Szkoda gadać.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|