lutonn
Gość
|
czy wy wiecie ze nic niewiecie
Tak i dzieki temu jesteĹmy krok przed tobÄ
a ja stoje na skraju przepasci
|
|
|
|
|
|
|
wojteks
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
nich zyje ludzka glupota!!!o jakim moscie mowa? wszyscy jestemy na tym samym miejscu,wszyscy idziemy ta sama droga w tym samym kierunku,wiec po co sobie skakac do oczu? Kto sie urodzil musi umrzec,inaczej byc nie moze
|
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
jasne ,ze sie boje ,kto z nas sie nie boi nieznanego? a co dopiero smierci???,zreszta nie chodzi tu tylko o strach przed smiercia ,chodzi tez o troske pozoztawionych przez nas osob,o zal typu"co sie z nimi stanie po mojej smierci?"Zostalismy przez Boga obdarzeni takimi przymiotami jak milosc ,troska ,wspolczucie i jest to oczywiste ze to odczuwamy,nie mniej jednak musimy kiedys umrzec,poprostu musimy
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
czy ktos z forumowiczow moglby napisac mi ,czy ja cos okrotnego napisalam?.Jesli ktos moze skomentowac ,bardzo prosze
|
|
|
|
|
|
|
Ewa
Gość
|
Elmo, co sie nas pytasz? Ja jestem dla ciebie autorytetem? skoro uwaĹźasz, ze nic zĹego, to nic zĹego. Mnie nic nie raziĹo
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
dzieki Ewa ,Twoje slowa mnie bardzo ucieszyly ,nawet nie wiesz jak bardzo ,bo widzisz...pewna osobe bardzo urazily te slowa ,ta osoba powiedziala mi ze nie mam ludzkich uczuc tylko zwierzece .Ta osoba nie jest mi obca i dlatego jej slowa mnie zabolaly
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Gość
|
Elmo, co sie martwisz jakimĹ tam gadaniem, A propos umierania to naczytaĹam siÄ tyle wschodnich wywodĂłw, Ĺźe moĹźemy poĹşniej i w zdrowiu, a tak wogĂłle to mam nadziejÄ, Ĺźe doĹźyjÄ czasĂłw gdy 120 lat i wiÄcej bÄdzie ĹredniÄ
umierania (oczywiĹcie w peĹnym zdrowiu!!!). Chyba tak ogĂłlnie przesadziĹam.
|
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Gość
|
A propos umierania to naczytaĹam siÄ tyle wschodnich wywodĂłw, Ĺźe moĹźemy poĹşniej i w zdrowiu, a tak wogĂłle to mam nadziejÄ, Ĺźe doĹźyjÄ czasĂłw gdy 120 lat i wiÄcej bÄdzie ĹredniÄ
umierania (oczywiĹcie w peĹnym zdrowiu!!!). Wschodnich wywodow cd:--smierc nastepuje zgodnie z wola Czlowieka w atmosferze pogody i radosci, zwykle po wykonaniu glownych zadan zyciowych ,po wyczerpaniu i zuzyciu calego ustroju biologicznego, zazwyczaj po przekroczeniu 100 lat. Czlowiek powinien byc czynny i pozyteczny do samej smierci.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
Chcialam cos dodac na temat tego spozywania cukru.Bo ja nie spozywam juz cukrow prostych przez 2,5 roku i gdy robilam sobie poziom glukozy ze 2 mies temu mialam calkiem w normie .ciesze sie zatem ze moj mozg jest odzywiony ,ale czy aby na pewno?W przepisach dr J.K znajduje sie zastosowanie cukru .To tylko tak dla smaku? czy zeby odzywic mozg??.Pytam tak z ciekawosci Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Gość
|
Chcialam cos dodac na temat tego spozywania cukru.Bo ja nie spozywam juz cukrow prostych przez 2,5 roku i gdy robilam sobie poziom glukozy ze 2 mies temu mialam calkiem w normie .ciesze sie zatem ze moj mozg jest odzywiony ,ale czy aby na pewno?W przepisach dr J.K znajduje sie zastosowanie cukru .To tylko tak dla smaku? czy zeby odzywic mozg??.Pytam tak z ciekawosci Pozdrawiam CUKIER--to poprawienie smaku niektorych potraw, a wiec nalezy go traktowac jako przyprawe, nie ma w naturze produktow czysto weglowodanowych, ktore bylyby niezbedne dla czlowieka.
|
|
|
|
|
|
|
elmo
Gość
|
Dziekuje Hano za wyjasnienie mi tego trapiacego mnie problemu .Pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
|
|
|
lutonn
Gość
|
To nie prawda!!
|