Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Praca dla mężczyzn u Optymalnych na wsi- Zapraszam!!! (Przeczytany 32382 razy)
|
Edyta
Go
|
Wiem,ze koguty bywaja groźne,ale pomysl,ze na posterunku stałby Ali Edytko ja tam mam podejrzenie ,że solidarność plemników mogłaby zwyciężyć i co wtedy ???.. Mam nadzieję ,że przybędziesz na ratunek ?. No tak.Ali kocha swoje kury to i koguty pewnie tez.Szkoda ryzykowac,kogut skoczyłby na Ciebie,a Ali powiedziałby,ze chciałas zabic koguta na rosół. Nie pomyslałam o takiej opcji
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Nie pomyslałam o takiej opcji gdaczą kury gdaczą nie mają koguta
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Pióra? - dla "niskowęglowodanowych "dietetyków"", są "niestrwane", bo każdy dzięki nim wie, że "Kwaśniewski się myli, co do kolagenu", bo pewien biochemik powiedział, że "kolagen - to żelatyna", a skleroproteiny się "nie trawią" . Białko pióra to głównie keratyna - cenne źródło cysteiny i metioniny dla monogastrycznych (trawione przez kaspazy), a u przeżuwaczy przez bakteryjne keratynazy, ale to wie raczej weterynarz, bo dla prawdziwego "opty-dietetyka", a przez to dla reszty niskowęglowodanowych znawców - nawet kolagen jest niestrawny. PS tak na wszelki wypadek podam, że człowiek zalicza się do tych wydzielających kaspazy i dlatego pióra od biedy też strawi, że o kolagenie nie wspomnę... Żeby to niejaki Dajdalos wiedział ... .
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Hydrolizowana mączka z piór...pycha! Ale dla ogryzających paznokcie to dobra wiadomość
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
...Oczekujemy od pracownika spokojnego charakteru, braku nałogów, pracowitości, zamiłowania do pracy ze zwierzętami. Czekamy na kontakt: tel. 025 641-68-49 w godz. porannych-7-9 i wieczorem od 19 do 23. Jola i Leszek Wierzejscy (Tchórzew-Plewki) Zapraszamy!...
Widzicie drodzy farmerzy, [b]"olewaja" wasza oferte, ale jak "kryzys zacisnie" to sami beda "blagac na kolanach" Spokojnie!!! Na razie szukajcie na Bialorusi!!! No popa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|