Adamo.wie_85
Go
|
Witam i pozdrawiam serdecznie wszystkich Optymalnych odwiedzających forum!!!Prowadzimy gospodarstwo rolne- hodowlę świnek opartą o ekologiczne probiotyki "EM-y" [Efektywne Mikroorganizmy] Nasza wioska znajduje się w pięknej części Mazowsza- pośród lasów i pól 20km po trasie A2 za Siedlcami. Poszukujemy POMOCNIKA do codziennych obrządkach i pomocy na podwórzu. Oczywiście w zamian oferujemy: dach nad głową z pełnym wyżywieniem wg ŻO! POnadto stałe wynagrodzenie - dniówki wg zakresu obowiązków wypłacane tygodniowo. Oczekujemy od pracownika spokojnego charakteru, braku nałogów, pracowitości, zamiłowania do pracy ze zwierzętami. Czekamy na kontakt: tel. 025 641-68-49 w godz. porannych-7-9 i wieczorem od 19 do 23. Jola i Leszek Wierzejscy (Tchórzew-Plewki) Zapraszamy! Mapka dojazdu: http://docelu.pl/?src01=g&ticaid=66fe2
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Oczywiście w zamian oferujemy: dach nad głową z pełnym wyżywieniem wg ŻO! POnadto stałe wynagrodzenie- dniówki wg zakresu obowiązków wypłacane tygodniowo. Oczekujemy od pracownika spokojnego charakteru, braku nałogów, pracowitości, zamiłowania do pracy ze zwierzętami.
A jak z wkładką do łóżka? Tez zapewniacie, czy trzeba szukac samemu? Na ZO bez wkladki to jest ciezki zywot. Chyba ze jest tam kozunia. Taka z watku Humoru.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
. Chyba ze jest tam kozunia. Taka z watku Humoru.
służbowe koziojebki tylko oferują
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Oczekujemy od pracownika spokojnego charakteru, braku nałogów, pracowitości, zamiłowania do pracy ze zwierzętami. Czekamy na kontakt: tel. 025 641-68-49 w godz. porannych-7-9 i wieczorem od 19 do 23. Jola i Leszek Wierzejscy (Tchórzew-Plewki) Zapraszamy!...
Widzicie drodzy farmerzy, [b]"olewaja" wasza oferte, ale jak "kryzys zacisnie" to sami beda "blagac na kolanach" Spokojnie!!! Na razie szukajcie na Bialorusi!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...Dajcie sobie na luz ... A "kobity" nie zatrudnicie?
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Adamo.wie 85! Wy sie na mnie nie obrazajcie. Ja podchodze do kazdej sprawy kompleksowo. Czy macie konia w zagrodzie? Zalozmy ze iakis cherlak zglosi sie do pracy u was. Po jakims czasie na ZO z takiego cherlaka wyrosnie rycerz. Wowczas taki rycerz wyda okrzyk: "Z dzida naprzod" I zacznie gonic Adamowa po zagrodzie. Jak sie to Adamowej spodoba, to Adamow zostanie sam ze swoimi swinkami. Jeszce moze byc taki scenariusz ze ten rycerz bedzie bic konia, jak Adamowie pojda do lozka. Albo powylamuje sztachety w plocie. Najpewniesze rozwiazanie to jest zatrudnic chlopa bez jaj. Nie takiego wg klasyfikacji Edyty. Bo taki tez moze odzyskac jaja i dzide. Eunuch z haremu bylby najpewniejszy. Moze ktorys harem zbankrutowal w tych ciezkich czasach i wam sie uda takiego eunucha zatrudnic. Zycze powodzenia.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Zaskoczyły mnie takie dziwne komentarze z waszej strony. No troszkę dziwne... Ale wybacz im oni już tak mają... po prostu czegoś im brak... Chyba po prostu chcecie się powygłupiać;/ Dajcie sobie na luz Musieliby chyba najpierw zmienić dietę, na jakąś "spokojniejszą"... Jak to mówią: Głodnemu .... na myśli
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
nie chce sie szukac " efektywnych mikrobiotykow " .... w chodowli .... poszukajcie sobie cos o szynce marmurkowej na nl i dlaczego oni to chca jesc ... ps . jesli wasze glupie gospodarstwo ( jesli istnieje ) przetrwa kilka lat a ja sie gdzies tam zabije to pewnie przyjde do Was pracowac w nastepnej postacii jako pastuszek gluptasek
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Adamo.wie 85! Wy sie na mnie nie obrazajcie. Ja podchodze do kazdej sprawy kompleksowo. Czy macie konia w zagrodzie? Zalozmy ze iakis cherlak zglosi sie do pracy u was. Po jakims czasie na ZO z takiego cherlaka wyrosnie rycerz. Wowczas taki rycerz wyda okrzyk: "Z dzida naprzod" I zacznie gonic Adamowa po zagrodzie. Jak sie to Adamowej spodoba, to Adamow zostanie sam ze swoimi swinkami. Jeszce moze byc taki scenariusz ze ten rycerz bedzie bic konia, jak Adamowie pojda do lozka. Albo powylamuje sztachety w plocie. Najpewniesze rozwiazanie to jest zatrudnic chlopa bez jaj. Nie takiego wg klasyfikacji Edyty. Bo taki tez moze odzyskac jaja i dzide. Eunuch z haremu bylby najpewniejszy. Moze ktorys harem zbankrutowal w tych ciezkich czasach i wam sie uda takiego eunucha zatrudnic. Zycze powodzenia.
Kangur 10/10 ! Po prostu z "zycia wziete"!
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Gdybym Was nie znała ,a czytam już od miesiąca , to nerw by mi ruszyło , ale wiem już teraz ,że kochane z Was towarzystwo wzajemnej akceptacjo- adoracji . Jestem za!!! zaproszeniem ... ino ja dziewczynka ...nooo i bez męża się nie ruszę poza płot , a więc moja oferta nie wypali chyba uściski M.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Jestem za!!!
Jedź! Będziesz "Isaurom"
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Edytko masz dobry pomysł !. CZEKAM NA POTWIERDZENIE ZAPROSZENIA . Może będę miała niepowtarzalną okazję poznać jakiegoś DONA PEDRA el Leonsja , czy jakoś tak
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
...Dajcie sobie na luz ... A "kobity" nie zatrudnicie? Ciekawom czy jo bym sie nadawała? Umie łoporzondzac kunie i krowy .Utne siecki ,umie doic,niewiele im ,to własciciele by załoszczendzili .
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
Edytko a wiesz za czym mi się tęskni najbardziej ??? za pasaniem krów na łączce kole pasa granicznego i te romantyczne wyczekiwanie na lubego , który musiał mieć obowiązkowo służbę (niezorientowanym...pas szer. ok. dwóch metrów zaorany, zagrabiony u schyłku rządów poprzedniego systemu nawet podczerwień założona .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Edytko a wiesz za czym mi się tęskni najbardziej ??? za pasaniem krów na łączce kole Krowy bywały bardzo upierdliwe niekiedy Wiem,bo wychowywalam sie na wsi To bardzo złośliwe zwierzeta wbrew pozorom. Niby spokojne,tego owego,ale jak sie je pusciło ,to masakra ,leciały przez łaki w cholere ...potrzebne były posiłki
|
|
|
|
|
|
|
Mari
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ja nie wypominam,tylko sama żem sobie przypomniałam te krowy ,a że akurat na zołnierzyka ja nie czekałam,to żem nie napisała,ale Twoja wzmianka o żołniezyku to jak scenka z filmu
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Witam i pozdrawiam serdecznie wszystkich Optymalnych odwiedzających forum!!!Prowadzimy gospodarstwo rolne- hodowlę świnek opartą o ekologiczne probiotyki "EM-y" [Efektywne Mikroorganizmy] Mapka dojazdu: http://docelu.pl/?src01=g&ticaid=66fe2 ale na poważnie napiszcie coś o tych ekologicznych probiotykach "EM-y" [Efektywne Mikroorganizmy] niewiele w necie można znaleźć a z tego co przeczytałem to chyba najskuteczniejsze są do oczyszczania gnojówki ps. w sumie to nic nadzwyczajnego są stosowane preparaty bakteryjne w oczyszczaniu i grzybnie w uprawie pewnie to tylko nowy marketing
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ali,napisz lepi o kurach,a nie bedziesz pisoł o gnojówce . Czy Twoje kury lubiom sie "kompać" w kurzu?
|
|
|
|
|
|
|
|