Strony: 1 2 3 [4]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Magnez , zelazo Wit c itd (Przeczytany 50505 razy)
|
kangur
Gość
|
flo ma racje, ze po angielsku naywa sie pepper
W Australii po angielsku - capsicum
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Gość
|
si, jest sporo rozbieznosci
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Gość
|
A czy dobrze jest zjeĹÄ magnez wraz z posiĹkiem tĹuszczowym? i pytanie o wit. c: Z czym ja najlepiej spoĹźywaÄ by siÄ dobrze przyswoiĹa?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A czy dobrze jest zjeĹÄ magnez wraz z posiĹkiem tĹuszczowym? i pytanie o wit. c: Z czym ja najlepiej spoĹźywaÄ by siÄ dobrze przyswoiĹa?
Pytasz o suplementy z apteki? Czy naturalne produkty? JeĹli suple, to daj sobie spokĂłj, kup wiÄcej şóĹtek za tÄ
kasÄ. JeĹli natura, to magnezem i innymi nie zawracaj sobie gĹowy i przeczytaj tÄ piguĹÄ, co zgromadziĹ Anakin w dziale Sport. Pilnuj tylko witaminy C, szamiÄ
c surĂłwki lub kiszonki, a gdzie jest tego kwasu askorbinowego duĹźo, to kaĹźda tabelka wie.
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Gość
|
Nie jem tabletek. DziÄki za odp.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Gość
|
A czy dobrze jest zjeĹÄ magnez wraz z posiĹkiem tĹuszczowym? i pytanie o wit. c: Z czym ja najlepiej spoĹźywaÄ by siÄ dobrze przyswoiĹa?
Moja Mama ze ĹwiĹskimi kopytkami sobie witaminÄ winszuje, ale jak to przyswaja, nie wiem- jej smakuje.
|
|
|
|
|
|
|
ania12345
Gość
|
Do kopytek i ozorkĂłw chyba nigdy nie znajdÄ uznania. Tu moja wyobraĹşnia bierze gĂłrÄ.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Do kopytek i ozorkĂłw chyba nigdy nie znajdÄ uznania. Tu moja wyobraĹşnia bierze gĂłrÄ.
ToĹź to natura sama! Moja bierze gĂłrÄ przy parĂłwkach i zwyczajnej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 3 [4]
|