Autor
|
Wątek: Prady selektywne a tiki nerwowe (Przeczytany 138718 razy)
|
toan
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Z geograficznego punktu widzenia Polski - w Australii "stoi" siÄ na gĹowie. Australijczycy widza jak Polacy chodza do gory nogami. nie tylko Australiczycy,a co sie wyprawia w Londynie,Berlinie,Holandii i wielu innych panstwach i europejskich miastach..Polacy,szczegolnie ci mlodzi wszedzie dadza sie poznac,niestety ciagle ze swej zlej strony.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...Polacy,szczegolnie ci mlodzi wszedzie dadza sie poznac,niestety ciagle ze swej zlej strony...
To niestety wina "lewackich popluczyn" ktore sa wlascicielami "mediow"oraz opanowaly "szkoly publiczne" To niestety "komuchowatosc planktoniczna"brak "ELIT" i zalewajacy, prostacki egalitaryzm rodem z TVN i Polsatu. Jak ma sie zachowywac mlody czlowiek, "wykocony i wychodowany"przez "proletariackich chamow" ????
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Gość
|
...Polacy,szczegolnie ci mlodzi wszedzie dadza sie poznac,niestety ciagle ze swej zlej strony...
To niestety wina "lewackich popluczyn" ktore sa wlascicielami "mediow"oraz opanowaly "szkoly publiczne" To niestety "komuchowatosc planktoniczna"brak "ELIT" i zalewajacy, prostacki egalitaryzm rodem z TVN i Polsatu. Jak ma sie zachowywac mlody czlowiek, "wykocony i wychodowany"przez "proletariackich chamow" ???? Ty pokazujesz tu na tym i nie tylko na tym forum jak jestes wychowany. Kto ciebie wykocil? Kto ciebie wychowywal? Nawet nieboszczykowi w trumnie nie dasz spokoju. Inteligentny chamie z Elity. Tak jak ciebie tu widza na tym forum, tak samo inni widza i oceniaja proletarickich chamow. A ktory cham jest gorszy? Proletariacki czy ten e Elity?
|
|
|
|
|
|
|
Majka
Gość
|
...Polacy,szczegolnie ci mlodzi wszedzie dadza sie poznac,niestety ciagle ze swej zlej strony...
To niestety wina "lewackich popluczyn" ktore sa wlascicielami "mediow"oraz opanowaly "szkoly publiczne" To niestety "komuchowatosc planktoniczna"brak "ELIT" i zalewajacy, prostacki egalitaryzm rodem z TVN i Polsatu. Jak ma sie zachowywac mlody czlowiek, "wykocony i wychodowany"przez "proletariackich chamow" ???? O co Ci chodzi Grizzly?. JÄzyk polski ma wyrazy i zdania, w ktĂłrych swojÄ
myĹl moĹźna wyraziÄ jasno bez pogrubieĹ i bez agresji nie wiadomo za co i do kogo skierowanej. Czy mĂłlbyĹ zmieniÄ styl? Ten nam siÄ naprawdÄ znudziĹ. MoĹźe zacznij pisaÄ jakieĹ wiersze z takimi zwrotami jak pogrubiĹeĹ. MoĹźe ktoĹ sie przynajmniej na poczÄ
tku tym zainteresuje. Tutaj pisz po ludzku. Bardzo CiÄ proszÄ. Majka
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Gość
|
Ten nam siÄ naprawdÄ znudziĹ.
WyobraĹş sobie,jak Grizzly przestaje tutaj pisaÄ byĹaby N U D A !
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...Tutaj pisz po ludzku. Bardzo CiÄ proszÄ. Majka...
Pisze "po ludzku", co prawda "polonista" nie jestem, a przekonan "komuchowatych" u mnie brak!!! To faktycznie "feler" w ocenie kazdego zwolennika, klamstwa i obludy "komuszych wyznawcow" Przykro mi bardzo, ze twoje serduszko ma "egalitarne bole" ale pisanie "prawdy prosto w oczy"niejednego "komucha" zamroczy!!! Pisalismy o "chamstwie mlodych Polakow" !!!Ja napisalem, jaka jest moim zdaniem(i nie tylko moim) geneza tego "zwyrodnienie rodem z prl" z korzeniami w KATYNIU!!!
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Gość
|
Te same "proletariackie popluczyny" pastwia sie nadal nad POLSKA!!!! Czy sadzeniem slonecznikow na forum zmienisz te sytuacje? Zacznij cos robic pozytywnego w tym kierunku. Moze zostaniesz prezydentem, bo kartofel traci na popularnosci? Sprobuj. Na tych proletariackich popluczynach sloneczniki beda bardzo dobrze rosnac. A jakie inteligentne potomstwo beda wykocac.
|
|
|
|
|
|
|
maf
Gość
|
WyobraĹş sobie,jak Grizzly przestaje tutaj pisaÄ byĹaby N U D A ! I tak jest nuda. Wszystkie "hasla" grizliego nadaja sie na transparenty rewolucyjne. Nie na forum. np: "chamstwie mlodych Polakow" !!! "proletariackie popluczyny" "zwyrodnienie rodem z prl" "zniwa" Shocked Shocked Shocked prostackich, proletariackich chamow!!! "prawdy prosto w oczy" "lewackich popluczyn" itd. Ja widze w jego slowach demonstracje. Tyko nie wiem kogo, jakiej opcji politycznej lub nacjonalistycznej. W sumie dobrze gada bo duzo i jest przeciw. Grizlii na Prezydenta! Zastanawiam sie kto tak skrzywdzil Grizliego, komuna? Pozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
Wlasnie!!!, wlasnie!!! o to chodzi przez caly czas!!! Dlaczego, dlaczego, dlaczego!!! Nie jestem przeciwko "komuszemu planktonowi"nie nawoluje aby kogokolwiek "fizycznie czy psychicznie" pognebic!!! Ja wolam!!! O walke z zaklamaniem, hipokryzja, ktore generuja, haselka tej zbrodniczej idei. Dlaczego nie pisza o ZYDACH czy NIEMCACH tylko o POLAKACH!!! To jest HANBA !!! I kto nam tak "wychowal" tttfffffffuuuuuuu....... "wychodowal spoleczenstwo burakow"pijakow w "czerwonych wlosach" potomkow "matek pijaczek"i cycastych "dodow elektrodow" i "biskupow-konfidentow-donosicieli" !!!
|
|
|
|
|
|
|
maf
Gość
|
W poprzednim poscie chciale sie wlasnie odniesc do Twojej wypowiedzi. ...Polacy,szczegolnie ci mlodzi wszedzie dadza sie poznac,niestety ciagle ze swej zlej strony. Piszesz tak, jakby picie, zabijanie itd bylo tylko domena polakow. Media utrzymuja sie tylko z sensacji. Dlatego szukaja takich spraw. Dzisiaj naglasniaja przypadek goscia /pierwsza ofiara zimy/ ktory zamarzl na smierc. Oczywiscie byl pijany. Wiesz jaka mam na takie sensacje odpowiedz? "A w Somalii to sa sami piraci." itd Mozna segregowac ludzi wg przynaleznosci narodowej? Jedni zlodzieje, drudzy nygusy, inni terrorysci. I jest OK? W kazdej nacji sa przestepcy, inaczej nie bylby potrzebny "aparat przymusu". To, ze akurat widzisz polakow to nie znaczy ze tacy zli sa, to znaczy tylko , ze wiecej czytasz sensacji o polakach. Warto tez czytac pozytywne wiadomosci, ale w mediach brukowych ich nie znajdziesz. Pozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Gość
|
Popieram propozycje Mafa. Grizzly na Prezydenta.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...To, ze akurat widzisz polakow to nie znaczy ze tacy zli sa...
No pewnie w Izraelu rowniez tacy sa, ale jakie sa proporcje? Oczywiscie "planktonu/ELITY", czy "90/10", czy moze "50/50"??? No jak myslisz?
|
|
|
|
|
|
|
maf
Gość
|
No pewnie w Izraelu rowniez tacy sa, ale jakie sa proporcje? Oczywiscie "planktonu/ELITY", czy "90/10", czy moze "50/50"??? No jak myslisz? Ja akurat ich jakos nie lubie. Bron Boze, nie jestem rasista, ale jestem za segregacja. Pozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
ali
Gość
|
...To, ze akurat widzisz polakow to nie znaczy ze tacy zli sa...
No pewnie w Izraelu rowniez tacy sa, ale jakie sa proporcje? Oczywiscie "planktonu/ELITY", czy "90/10", czy moze "50/50"??? No jak myslisz? miszka w Izraelu sÄ
sami zbrodniarze zobacz co wyczyniajÄ
z PalestyĹczykami ps. klapki masz na oczach i zacofany jesteĹ miszka postÄpu nie widzisz cywilizacji ktĂłra  kopie leĹźÄ
cego
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
uwazaj,bo nerwy na urode szkodza w kazdym narodzie znajdziesz i takich i takich,czyzbys statystyk nie czytal??? .Dlaczego pisza akurat o naszych rodakach.Jasne jak slonce,bo to oni masowo przebywaja na wygnaniu,a jak na wygnaniu,to i biedni i bezdomni. A kto dostaje po dupie tylko ten co nie umie sie obronic lub nie ma obroncy i mocnych plecow.Czyli ten slabszy. Grizzly,twoje rozumowanie swiadczy  o twojej jednokierunkowej polityce, o pogardzie dla slabszego. Kazdy czlowiek w obliczu smierci jest jednakowy,ten biedny czy  bogaty,glupi  czy  inteligentny.Matka ziemia przyjmie nas wszystkich bez wyjatku. A tak myslacy ludzie jak ty swoimi haslami nic nie wnosza do pozytywnego myslenia a ni  zachecaja do pozytywnych czynow. Czlowiek,lubi mysl jasna i prostote. Twoje zagadkowe hasla,sa rzeczywiscie tylko dla wybranych. Zapominasz,ze tutaj spotykaja sie ludzie schorowani i ze zmianami,ktorych jedno pokolenie nie jest w stanie niczego zmienic.
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Gość
|
...Dlaczego pisza akurat o naszych rodakach.Jasne jak slonce,bo to oni masowo przebywaja na wygnaniu,a jak na wygnaniu,to i biedni i bezdomni...
Zydzi na calym Swiecie, rowniez "przebywaja na wygnaniu", i Wlosi w USA rowniez "przebywaja na wygnaniu" !!! Ale jakos Oni nie zasilaja "stada biednych dziennych pomywaczy" i "prymitywnych nocnych sprzataczy"w Zydowskich i Wloskich "domkach" i "sklepach" A napisz, ze tak nie jest!!!
|
|
|
|
|
|
|
maf
Gość
|
...Dlaczego pisza akurat o naszych rodakach.Jasne jak slonce,bo to oni masowo przebywaja na wygnaniu,a jak na wygnaniu,to i biedni i bezdomni...
Zydzi na calym Swiecie, rowniez "przebywaja na wygnaniu", i Wlosi w USA rowniez "przebywaja na wygnaniu" !!! Ale jakos Oni nie zasilaja "stada biednych dziennych pomywaczy" i "prymitywnych nocnych sprzataczy"w Zydowskich i Wloskich "domkach" i "sklepach" A napisz, ze tak nie jest!!! Tia, a nasi na wygnaniu? http://www.poloniawchicago.com/pozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
|
|