Autor
|
Wtek: Prady selektywne a tiki nerwowe (Przeczytany 138719 razy)
|
afmfo
Go
|
Ty akurat jesteś inteligentna i myślałam , że domyślisz sie, że to żart. Trudno. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ty akurat jesteś inteligentna i myślałam , że domyślisz sie, że to żart. Trudno. Pozdrawiam.
Zart? Ja mam problem z boloncymi nogami,a Ty se żartujesz???? No nie spodziewałam sie! Mam blachy po konserwach ze śmietnika,mam kable,pront narazie mi nie odcieli,to czekam na Wasze rady
|
|
|
|
|
|
|
afmfo
Go
|
Ja w sprawach elektryki jestem blondynką więc Ci nie pomogę. Może ktoś inny, narazie zaparz sobie herbaty , podobno można z tego zrobić grzałkę.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Dobry pomysl z herbatą.Zaparze sobie,bo mało dzis piłam Dobrze ,ze mi przypomniałaś
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Ja w sprawach elektryki jestem blondynką więc Ci nie pomogę. Może ktoś inny, narazie zaparz sobie herbaty , podobno można z tego zrobić grzałkę.
mozna zrobic herbatke z pradem
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
dwie blachy po konserwie rybnej,zamocować do nich dwa kabelki ,podłaczyc do gniazdka i przyłożyc te blachy do nog,bo wczoraj zem biegła i dzis mnie bolom. Czy taki zabieg mi pomoze? Co o tym sondzicie?
Pomoże, ale jak będziesz miała te blachy przesmarowane sylikonem dekarskim od strony przyłożenia stóp. Stężeje w trakcie prądowania, nie odlepiaj tylko poczekaj na następną generowaną serię do jutra. Tak będzie lepiej działać i na sylikonie zaoszczędzisz. Możesz nawet poczekać, aż z naskórkiem te blachy odpadną, to się candyda nie wda. A i jeszcze srebrnym do drucików, a drugą stronę potraktuj tym sylikonem...
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
dwie blachy po konserwie rybnej,zamocować do nich dwa kabelki ,podłaczyc do gniazdka i przyłożyc te blachy do nog,bo wczoraj zem biegła i dzis mnie bolom. Czy taki zabieg mi pomoze? Co o tym sondzicie?
Pomoże, ale jak będziesz miała te blachy przesmarowane sylikonem dekarskim od strony przyłożenia stóp. Stężeje w trakcie prądowania, nie odlepiaj tylko poczekaj na następną generowaną serię do jutra. Tak będzie lepiej działać i na sylikonie zaoszczędzisz. Możesz nawet poczekać, aż z naskórkiem te blachy odpadną, to się candyda nie wda. A i jeszcze srebrnym do drucików, a drugą stronę potraktuj tym sylikonem... Dzieki! Chociaż jeden coś doradzi,a reszta albo milczy,albo robi se jaja z człowieka. Musze se kupić silikon ,bo w domu mam tylko wate szklana z lodówki,ze smietnika (chyba sie nie nadaje).Zajade do praktikera wienc, po ten silokon.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Zajade do praktikera wienc, po ten silokon. I tam, jak masz specjalnie jechać, to już lepiej do "łobij", bo lepiej niż w tym "praktykeru".
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
łoj lubie te sklepy ,lubie.Zawsze mozna cos ciekawego kupić
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
mozna zrobic herbatke z pradem i przylozyc dode elektrode http://www.youtube.com/watch?v=t-57N88RaMkuwaga, zabieg niezwykle ryzykowny, wysokie natezenie tandety z latwoscia przepala synapsy
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
mozna zrobic herbatke z pradem i przylozyc dode elektrode http://www.youtube.com/watch?v=t-57N88RaMkuwaga, zabieg niezwykle ryzykowny, wysokie natezenie tandety z latwoscia przepala synapsy bez bolesnie, myslalem o "goralskiej" herbatce zpradem.......ale chyba znowu mnie nie zrozumiano!!!! Albo?
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
mozna zrobic herbatke z pradem i przylozyc dode elektrode http://www.youtube.com/watch?v=t-57N88RaMkuwaga, zabieg niezwykle ryzykowny, wysokie natezenie tandety z latwoscia przepala synapsy bez bolesnie, myslalem o "goralskiej" herbatce zpradem.......ale chyba znowu mnie nie zrozumiano!!!! Albo? Tyle bladow w jednym zdaniu juz dawno nie popelnilem. Chodzilo mi o bezbolesna, ciepla i z pradem ( czyli ze spirytusem herbatke ).....mam nadzieje, ze mi wybaczycie!!!???
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
zrozumiano zrozumiano ja jestem stara narciara
|
|
|
|
|
|
|
Majka
Go
|
A gdzie na narty jeździsz?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
w czasie adwentu Niemcy odwiedzaja "Weinachtsmarkt"swiateczne jarmarki i racza sie goracym winkiem z przyprawami"Glühwein" oraz herbatka z rumem "Grog". .
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
A gdzie na narty jeździsz?
a roznie w zeszlym roku nie bylam w tym jak zabiora, to pojade w dolomity
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
a ty maja, gdzie polecasz?
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Mnie w babskim wiezieniu baby powiedzialy, ze gotuja wode na herbate pradem. Do szklanki z woda wkladaja dwa gwozdzie i podlaczaja je do gniazdka z pradem. Woda sie gotuje bardzo szybko. Sprawdzilem to. One to nazywaly "betoniara".
|
|
|
|
|
|
|
maf
Go
|
Mnie w babskim wiezieniu baby powiedzialy, ze gotuja wode na herbate pradem. Do szklanki z woda wkladaja dwa gwozdzie i podlaczaja je do gniazdka z pradem. Woda sie gotuje bardzo szybko. Sprawdzilem to. One to nazywaly "betoniara". Przeciez wode to sie gotuje 2 zyletkami. Gwozdziami to sie gotuje parowke. Tylko trzeba pilnowac czasu, bo czasem wybucha. Pozdr maf
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Mnie w babskim wiezieniu baby powiedzialy, ze gotuja wode na herbate pradem. Do szklanki z woda wkladaja dwa gwozdzie i podlaczaja je do gniazdka z pradem. Woda sie gotuje bardzo szybko. Sprawdzilem to. One to nazywaly "betoniara". Przeciez wode to sie gotuje 2 zyletkami. Gwozdziami to sie gotuje parowke. Tylko trzeba pilnowac czasu, bo czasem wybucha. Pozdr maf Masz racje Maf. Dawno to bylo i zapomnialem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|