słonecznik
Go
|
|
prośba
« : 2008-11-26, 18:34:29 » |
|
bardzo bym prosiła pana doktora czy by pan mógł ułoż dla mnie diety co powinnam jeść .Moja choroba polega na braku miesiączek.Może pana dieta by coś pomogła.Dziękuje
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
bardzo bym prosiła pana doktora czy by pan mógł ułoż dla mnie diety co powinnam jeść .Moja choroba polega na braku miesiączek.Może pana dieta by coś pomogła.Dziękuje
szanowna Pani Pan doktor Jan Kwaśniewski na forum się nie udziela w praktyce lekarskiej też raczej nie, - jest na emeryturze nikt nie może diety układać w ciemno. tu piszą w zasadzie amatorzy którzy żywienie Optymalne stosują proszę kupić w księgarni książkę "ŻYWIENIE OPTYMALNE" Jana Kwaśniewskiego - koszt ok 23 zł i poczytać (przestudiować) to na początek wystarczy aby sobie dietę ułożyć ps. jak podają źródła naukowe, jedną z przyczyn zaburzeń hormonalnych u kobiet jest brak podaży tłuszczów w diecie
|
|
|
|
|
|
|
evosonic
Go
|
|
Re: prośba
« Odpowiedz #2 : 2008-11-26, 22:20:55 » |
|
tag duszo piszez o zobiie ...
|
|
|
|
|
|
|
słonecznik
Go
|
Dziekuje za odpowiedż
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
tag duszo piszez o zobiie ... Zadziwiający brak koordynacji ruchowej!
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
- jest na emeryturze... ali przyjmij do wiadomości, że Mój Tata jest na emeryturze od 1976 r.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
- jest na emeryturze... ali przyjmij do wiadomości, że Mój Tata jest na emeryturze od 1976 r. też bym tak chciał ale wojsko ominąłem i pomijam
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
(...) też bym tak chciał (...)
Rozumiem, że chciałbyś na emeryturze pracować pomagając chorym ludziom narażając się nieustannie na ataki „podających cierpiącym życzliwą łapę” – nic straconego.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
(...) też bym tak chciał (...)
Rozumiem, że chciałbyś na emeryturze pracować pomagając chorym ludziom narażając się nieustannie na ataki „podających cierpiącym życzliwą łapę” – nic straconego. nic nie kapujesz na wojskową emeryturę wystarczy popracować 15 lat poniał? w 76 "dziadkiem" nie był
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
(...) nic nie kapujesz (...)
To napiszę prościej:Nie wystarcza dokonywać słusznych wyborów na podstawie strachu przed sprawiedliwością ostateczną, należy starać się zrozumieć dlaczego takie, a nie inne zasady panują. Trzeba być w każdej chwili przekonanym do tego co się robi i nie żałować z tej perspektywy niczego co się zrobiło, daje to podstawę do rozwoju osobowego, pogody ducha niezależnej od okoliczności, a otoczeniu komfort nie bycia ofiarą pretensji czy nagonki (w tym religijnej). Jeszcze prościej:Kto ma coś do wypełnienia na emeryturze jest na emeryturze, a kto nie to nie.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ali Ty lepi wstaw swoją fotke,zobacze czy masz długie pejsy
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Ali Ty lepi wstaw swoją fotke,zobacze czy masz długie pejsy była moja fota na stronie Trojanowskiego ale ty za młoda jesteś aby to wiedzieć, dawne bajki Marka (mafa) zapytaj łysy jak Putin nie jestem
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
łysy jak Putin nie jestem
No.Tak myslałam.Włosiska geste,broda i pejsy ,no i haczykowaty nos
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
[ No.Tak myslałam.Włosiska geste,broda i pejsy ,no i haczykowaty nos he he o gackowatych świńskich uszach zapomniałaś i przygarbie
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Ali Ty lepi wstaw swoją fotke,zobacze czy masz długie pejsy była moja fota na stronie Trojanowskiego ale ty za młoda jesteś aby to wiedzieć, dawne bajki Marka (mafa) zapytaj łysy jak Putin nie jestem Maf zajęty Potwierdzam, i nawet BMI w porzo
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ali Ty lepi wstaw swoją fotke,zobacze czy masz długie pejsy była moja fota na stronie Trojanowskiego ale ty za młoda jesteś aby to wiedzieć, dawne bajki Marka (mafa) zapytaj łysy jak Putin nie jestem Maf zajęty Potwierdzam, i nawet BMI w porzo No dobra,dobra.Była fotka kiedys tam,co wcale nie stoi na przeszkodzie,zeby siem pokazac teraz
|
|
|
|
|
|
|
|