adampio
Gość
|
Mozemy sobie podac reke. Mnie za niedlugo stuknie 21. Znam pania w rzezni -Polka. Zapytam co z podgardlem. Polskie wyroby pomomo ze ze sklepu sa o wiele smaczniejsze niz te nasze. Uwielbiam wyjazdy do PL. Rodzinka bije swiniaka jest kielbaska kaszanka, palce lizac mniam.
u mnie minelo w wakacje 21 lat,ach jak ja tesknie,ale za czym to juz tak naprawde nie wiem Mnie minelo 21 w kwietniu!!!! Ale zbieg okolicznosci.
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Gość
|
u mnie minelo w wakacje 21 lat,ach jak ja tesknie,ale za czym to juz tak naprawde nie wiem Ja juz tak bardzo nie tesknie. Mam tu cala rodzine. Mama 100m odemnie, brat 3 km. Wszystkie kuzynki kuzyni tu mieszkaja. Najdalej do siostry bo mieszka w Berlinie. Do POlski mam niedaleko . Do Zgorzelca 350 km. Jezdzimy czesto. Ty z pewnoscia nie tak czesto bo to jednak kawal drogi. Prawda?
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
u mnie minelo w wakacje 21 lat,ach jak ja tesknie,ale za czym to juz tak naprawde nie wiem Ja juz tak bardzo nie tesknie. Mam tu cala rodzine. Mama 100m odemnie, brat 3 km. Wszystkie kuzynki kuzyni tu mieszkaja. Najdalej do siostry bo mieszka w Berlinie. Do POlski mam niedaleko . Do Zgorzelca 350 km. Jezdzimy czesto. Ty z pewnoscia nie tak czesto bo to jednak kawal drogi. Prawda? kawal,drogi???no ale tylko samochodem a ze samolotem nie lubie latac,no to jedzdze tylko w wakacje w czasie urlopu.Pierwszy raz po 10 latach zmienilam kierunek podrozy.Wyladowalam w Chorwacji.Zdjecia obok.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Mozemy sobie podac reke. Mnie za niedlugo stuknie 21. Znam pania w rzezni -Polka. Zapytam co z podgardlem. Polskie wyroby pomomo ze ze sklepu sa o wiele smaczniejsze niz te nasze. Uwielbiam wyjazdy do PL. Rodzinka bije swiniaka jest kielbaska kaszanka, palce lizac mniam.
u mnie minelo w wakacje 21 lat,ach jak ja tesknie,ale za czym to juz tak naprawde nie wiem  Mnie minelo 21 w kwietniu!!!! Ale zbieg okolicznosci. oj taaaaaaaaaaaak,ale tez i szybko zlecialy te lata
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Gość
|
Ja tez sie boje samolotu. Zaciskam zeby modle sie i ufam ze nic sie nie stanie. Z urlopu np w Turcji nie zrezygnuje. Musisz raz sprobowac. Samolot nie jest taki zly. Najgorszy jest tylko start i ladowanie. Polecisz raz i potem bedziesz chciala co roku zobaczysz.
Ja mam mozliwosc jazdy do PL co tydzien. Moj sasiad mieszka tu a pracuje we Wroclawiu. Jedzie tam co niedziele a w piatki wraca. No ale nie chce mi sie.
Z dzieciakami to cala wyprawa.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Gość
|
Ja tez sie boje samolotu. Zaciskam zeby modle sie i ufam ze nic sie nie stanie. Z urlopu np w Turcji nie zrezygnuje. Musisz raz sprobowac. Samolot nie jest taki zly. Najgorszy jest tylko start i ladowanie. Polecisz raz i potem bedziesz chciala co roku zobaczysz.
Ja mam mozliwosc jazdy do PL co tydzien. Moj sasiad mieszka tu a pracuje we Wroclawiu. Jedzie tam co niedziele a w piatki wraca. No ale nie chce mi sie.
Z dzieciakami to cala wyprawa.
przylecialam do Kolonii wlasnie samolotem i juz wiecej do samolotu nie wsiadlam.Caly czas pracuje nad soba,bo mam rodzine i znajomych rozrzuconych po swiecie.Podroze podobno ksztalca.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Gość
|
No co jak co ,ale taki promotor jedzenia ,jak Ĺukasz to stabilnoĹÄ na rynku ,opty akcje w gĂłrÄ
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
"Surowa, japoĹska ryba" to sashimi. Sushi to "ryĹź na kwaĹno z dodatkami", moĹźe byÄ to ryba, ale nie musi.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wnioski z wszystkich badaĹ sÄ
praktycznie takie same: "potrzebne sÄ
dalsze badania"...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Gość
|
jq nie wiem po co oni je przeprowadzajÄ
?    jak skrobia komuĹ szkodzi to siÄ jÄ
nie je, przynajmniej w takich iloĹciach.
|
|
|
|
|
|
|
zofijeczka
Gość
|
Niemieckie ziemniaki czyli kartofle
|