nonak23
Go
|
Odnalazłem portal społecznościowy osób o tych samych dolegliwościach - a wprost mówiąc wyszukiwarkę chorych z całej Polski. Hmm Czy taki portal pomoże czy zaszkodzi. Z jednej strony choroby to bardzo osobista sprawa z drugiej zdobywanie kontaktu z ludźmi o tych samych doświadczeniach może wyjśc na dobre. Tu link www.naszechoroby.pl choroby chyba wszystkie jakie są zarejstrowane
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
a nie ma np: www.zupelniezdrowi.pl , albo czegoś podobnego?. Pewnie znalajdzie się nawet na tym Forum kilka osób, które będąc zdrowymi, mają już dość czyta przygnębiających historii chorób - czyli medycyny!. I chętnie podzielą się swymi doświadczeniami związanymi z higieną.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
a nie ma np: www.zupelniezdrowi.pl , albo czegoś podobnego?. Pewnie znalajdzie się nawet na tym Forum kilka osób, które będąc zdrowymi, mają już dość czyta przygnębiających historii chorób - czyli medycyny!. I chętnie podzielą się swymi doświadczeniami związanymi z higieną. Jako zupelnie zdrowy mozesz zalozyc takie forum. Bedziesz mial szanse oszacowac ilu wyzdrowialo na ZO. Moze i inni zdrowi dolacza, jesli tacy jeszcze sa.
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Jako zupełnie zdrowego, zupełnie nie interesuje mnie to. Siłę "wyzdrowiska" wykazano parę lat temu, gdy.... To mi w zupełności wystarczy. Wiem na co można "liczyć" . Prowadzę ten serwisdla garstki Ludzi, przez szacunek dla nich.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Jako zupełnie zdrowego, zupełnie nie interesuje mnie to. Siłę "wyzdrowiska" wykazano parę lat temu, gdy.... To mi w zupełności wystarczy. Wiem na co można "liczyć" . Prowadzę ten serwisdla garstki Ludzi, przez szacunek dla nich. A oni przez szacunek dla Twojego Taty biora udzial w tym serwisie jako forma podziekowania.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Prowadzę ten serwisdla garstki Ludzi, przez szacunek dla nich. "Wasza wysokość".Ta garstka docenia ten gest
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
To prawda i bardzo im za to dziękuję, że wiedzą, gdzie źródło wypływa...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Prowadzę ten serwisdla garstki Ludzi, przez szacunek dla nich. "Wasza wysokość".Ta garstka docenia ten gest Amen
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Amen Dla ścisłości - zatwierdza AMON, a "amen", to tylko takie "0,8"
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Tu i teraz - kluczem jest RE, mylony przez niektórych z AMONEM lub utożsamiany z Atonem. Ale to RE jest "krzyżowany" co rok 22-go grudnia, na "Krzyżu Południa" i "zmartwychwstaje" po trzech dniach. PS Inni nawet wierzą, że to była osoba z przełomu Starej i Nowej Ery!
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Czytałem kiedyś tezę, że "amen" pochodzi od imienia Amenofis, czyli Amenhotepa IV, który zmienił imię na Echnaton. W hebrajskim "amen" to "na zawsze". A na zawsze, póki co - wstaje dzień. PS to takie bajeczne dygresyjki dla tych, co lubią "grzybki halucynki"
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Inni nawet wierzą, że to była osoba z przełomu Starej i Nowej Ery!
Ten Konstantyn to miał łeb
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Nie, to mądrzy Rabini z zemsty za "rzeź niewiniątek" (krwawe mordy za powstania żydowskie) samowolnie "zesłali" smutny koniec na Imperium Rzymskie. Konstantyn tylko przyklepał formalnie "komunizm po śmierci"
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Nie dam nic na Konstantyna powiedzieć - to mój "idol" Ci, o których piszesz to zawodowcy / wykonawcy (biegli w swoim fachu) Liczy sie tylko jednostka i jemu to "zawdzięczamy"
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Jako zupełnie zdrowego, zupełnie nie interesuje mnie to. Siłę "wyzdrowiska" wykazano parę lat temu, gdy.... To mi w zupełności wystarczy. Wiem na co można "liczyć" . Prowadzę ten serwisdla garstki Ludzi, przez szacunek dla nich. szkoda,ze widzisz tylko "garstke". Ja osobiscie widze tylko ludzi i kazdego nalezy ratowac,nie tylko tych madrych.Wiedza przychodzi nawet w najmniej oczekiwanym dla nas momencie. Dac szanse....niestety nie kazdy potrafi. Ty jednak tworzac to forum i poswiecajac swoj czas udowadniasz zupelnie co innego do tego co wyzej.
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Ja tez sie ciesze ze jest to forum. Mysle ze nie tylko garstka zarejestrowanych tutaj przychodzi ale z tego co obserwuje to duzo gosci. Tak wiec admniie warto bylo to forum zalozycz przynajmniej dzieki niemu mozemy wymieniac sie wiadomosciami. dziekuje
|
|
|
|
|
|
|
|