Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Kłopoty z potencją, czy cnoty niewieście nie pozwalają na zgłaszanie?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
A to jak z koronaświrusem, jednego dnia więcej, jednego mniej, tylko kolejnego tsunami wyglądać...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Kłopoty z potencją, czy cnoty niewieście nie pozwalają na zgłaszanie? A to zależy kto gwałci, bo jak działacz patrii rządzącej lub wiodącej religii to cisza, a jak migrant, czy normalny zboczeniec, to wtedy piejo...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
A to jak z koronaświrusem, jednego dnia więcej, jednego mniej, tylko kolejnego tsunami wyglądać... Taka dziwna "pandemia"...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Kłopoty z potencją, czy cnoty niewieście nie pozwalają na zgłaszanie? A to zależy kto gwałci, bo jak działacz patrii rządzącej lub wiodącej religii to cisza, a jak migrant, czy normalny zboczeniec, to wtedy piejo... Gwałtów mniej, tylko zabójstw więcej. Też fajnie.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Teraz w Polsce moda na samobójstwa, a wszystko dzięki "dobrej zmianie"...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Gwałtów mniej - zasługa kaczynskiego. Zabójstw więcej - wina tuska.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Teraz w Polsce moda na samobójstwa, a wszystko dzięki "dobrej zmianie"... Teraz idzie moda na wieszanie, ale członków partii rządzącej.
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale to nie imigrant, tylko swojak, to mu "wolno"...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A tu co się dzieje? Temat imigrantów tak rozpalił wątek, że niektórzy nie wytrzymali ciśnienia.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo napisałem nie po linii i nie po bazie I ponoć wyszedłem na "wielbiciela III Rzeszy". Niezła projekcja...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najgorsze, że mogę jakieś "'plemię młodych optymalnych" poprowadzić na manowce III Rzeszy", "bo wódz może być tylko jeden" - już się pogubiłem w tym, bo nie znam żadnych "młodych optymalnych", ale widocznie jestem "znany" i w tym środowisku, przeważnie pewnie od tej "złej strony"... ! Pełna projekcja!
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Teraz jest znowu fajnie - kelnerujący bez knebli, a mnie przestali się czepiać o maskę, prawie jak w Polsce Wybaczam im...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A bo kolejnego lockdownu się nie mogą doczekać!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Świrus odwołany przed wyborami?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A już Naczelnik podał termin?
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Naczelnik w niełasce, bo nawet ciocia Makrela nie chciała się z nim spotkać.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Świrus odwołany przed wyborami? No nie ogłosili końca pandemii, ale może po wyborach - bo przecież obiecywali...
|
|
|
|
|
|
|
|