renia
|
Ja na Twoim miejscu bym obserwowała swoje samopoczucie i w razie pogorszenia (objawów niedoczynności) małą dawkę leku bym wzięła...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Taki tez zamiar mialam- ale jesli to tylko polowke lub nawet tylko cwiartke tej tabletki wezme i tylko tak dlugo az -do nastepnych wynikow Reniu ))))....Ale mam nadziej taka malutka ze moze nie bede musiala .....napewno napisze Tutaj....pozdrawiam....
|
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Dobre myśli to połowa sukcesu, a do tego dobre jedzenie, to już cały sukces jest... Dziendoberek Wszystkim.... nooo taaak Reniu,...ale zastanawiam sie caly czas czy nie lepiej by bylo juz po 4 tygodniach dac wyniki Tarczycy sprawdzic,jak myslisz Reniu,wiem ze mialas inna sytuacje (chyba lepsza odemnie)-ale co ile Ty dawals sobie wyniki robic???Czuje sie bez zmian narazie...a i mysle ze jesli ide malymi krokami spowrotem do niedoczynnosci to nawet niewiem czy to spostrzegne (((.....Pozdrowionka....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jeśli masz się niepokoić to lepiej zrób. Ja tak mniej więcej (raczej mniej niż więcej) co miesiąc z początku hormony sprawdzałam. Pamiętam, że OB szybko mi spadło do 2. USG robiłam po kilku miesiącach.
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No coz...wypada pogratulowac celebrytkom dietetykow. Pewnie rodowici wlosi
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
renia
|
"Moja" dentystka też ma Hshimoto, je tylko chude produkty, a "diety Kwaśniewskiego" by nie zastosowała, bo tłuszcz to jest bleee...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Z samego lubienia, na aż tak bliski "kontakt" nie pozwalam
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Renia, a jak Twój cholesterol obecnie?
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Trochę "za duży" gdyż 280, ale trójglicerydy poniżej 100... Hormony tarczycy cały czas w środkowym poziomie widełek normy...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Trochę "za duży" gdyż 280, ale trójglicerydy poniżej 100... Hormony tarczycy cały czas w środkowym poziomie widełek normy...
Za duży? Dla Ciebie czy kogo? Wsio w pariadkie, padruga
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Za duży dla normy. A tak poza tym to ze mną w pariadku... (nie licząc nałogowego śrutowania)
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Edyta ,bardzo zmieniłaś swój wygląd od wczoraj. Mi bardzij podobała się pierwsza wersja, ale facetom to nie wiem? Co do Majki to masz rację, już nikogo nie mam zamiary namawiać -"wolny kraj"-chociaż nie do końca;) renia No popa, jaka jest natura ludzka, Gavroche. Merytorycznie i na temat Co za szczególny przykład empatii, o której wspominała- wydawać by się mogło, że kiedyś, Płowa Sarna.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Dałam komentarz... Jak widzę u Ciebie ten wątek z Hashimoto, to aż się wzdrygam od tej "walki ze straszaczami"...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Zobacz że gdzieś ci straszacze znikli Zawiedli się nieskutecznością swoich wysiłków? Wątek "Choroba Hashimoto jest uleczalna" miał dotąd 92 tysiące wejść unikalnych
|
|
|
|
|
|
|
|