Autor
|
Wtek: Choroba Hashimoto. (Przeczytany 355113 razy)
|
Jarek
Go
|
Wróciłem do Polski z Berlina po 15 latach. Żyłem w Polsce 15 lat, i znowu wróciłem do Niemiec. Juz 6 lat tutaj jestem, za 3 lata znowu przeprowadzka, ale nie do Polski. Dalmacja w planach na początek. Ale wszystko zależy od zdrowia
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Wszędzie jest dobrze, gdy jest zdrowie, bliskie osoby i środki do godnego życia... no i gdzie jest w miarę bezpiecznie...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Wszędzie jest dobrze, gdy jest zdrowie, bliskie osoby i środki do godnego życia... no i gdzie jest w miarę bezpiecznie...
Dokladnie Reniu, Zapomnialam wczoraj najwazniejszego (prawie jeszcze swieze bo lipiec 2020 sie zaczelo i jeszcze nie skonczylo !, ) dla Admina wpisac -bez linka,bo to chodzi o mojego Meza,ktory w pracy (jest kontrolerrzem od biletöw ) zostal od tylu od 2 tak bardzo?biednych? migrantöw zaatakowany ,ktörzy CALE SZCZESCiE nie NÖZ -TYLKO te pierscienie do lamania/bicia w Twarz -TYLKo nosili, Skonczylo to sie podwojnym zlamaniem Nosa,prawie zlamanych zeber,7 miesiecy w domu na zwolnieniu,do dzisiaj wracajace böle glowy i nosa, Sprawa w sadzie bedzie dopiero wPazdzierniku,ale juz wiadomo co bedzie ,no bedzie -NIC? bo möj Maz jest Niemcem aoni biedni tyle przezyli,to jeden nis zlamany wiecej niegra takiej roli,a ze möj Maz placi podatki to tez nic nie szkodzi,w koncu mieszka tu to musi, Nastepny przypadek sprzed 2 lat Na nastepnej wsi od nas,szkola w lesie niedalego szkoly ?Flüchtlingslager? , Dziewczyna ?przemacana? dobrze ze nie zgwalcona!! Przez migranta ,co nato polityka ,ano zostal on przeniesiony na inny ?Lager? -przewspanialam BARDZO madra decyzja?? Przed 2 lty (bo przez Corone nie migli tak dzialac) jedny kobietka ktöra przez las ?joggen ? byla przelapana przez grupe flüchtlingöw (jak znajde linka to podam) ale jakos udalo jej sie ?calo? z tego wyjsc,bo cöz ona glupia sobie we wlasnym Kraju ? joggen ? przez las idzie,wariatka co??..
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26795
|
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Adminie,nie nie tak do konca,kibuety ,dzieci powinny tu byc i zaznac pomocy,mezszczyzni walczyc o swoj kraj,a Ci co ? nie potrafia sie zachowac? kopa w tylek, Nie Zyjesz tutaj to niewiesz jak tu sie zyje,
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, nic nie wiem, łykam w ciemno jak pelikan, że masz rację.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dokladnie Reniu, Zapomnialam wczoraj najwazniejszego (prawie jeszcze swieze bo lipiec 2020 sie zaczelo i jeszcze nie skonczylo !, ) dla Admina wpisac -bez linka,bo to chodzi o mojego Meza,ktory w pracy (jest kontrolerrzem od biletöw ) zostal od tylu od 2 tak bardzo?biednych? migrantöw zaatakowany ,ktörzy CALE SZCZESCiE nie NÖZ -TYLKO te pierscienie do lamania/bicia w Twarz -TYLKo nosili, Skonczylo to sie podwojnym zlamaniem Nosa,prawie zlamanych zeber,7 miesiecy w domu na zwolnieniu,do dzisiaj wracajace böle glowy i nosa, Sprawa w sadzie bedzie dopiero wPazdzierniku,ale juz wiadomo co bedzie ,no bedzie -NIC? bo möj Maz jest Niemcem aoni biedni tyle przezyli,to jeden nis zlamany wiecej niegra takiej roli,a ze möj Maz placi podatki to tez nic nie szkodzi,w koncu mieszka tu to musi, Nastepny przypadek sprzed 2 lat Na nastepnej wsi od nas,szkola w lesie niedalego szkoly ?Flüchtlingslager? , Dziewczyna ?przemacana? dobrze ze nie zgwalcona!! Przez migranta ,co nato polityka ,ano zostal on przeniesiony na inny ?Lager? -przewspanialam BARDZO madra decyzja?? Przed 2 lty (bo przez Corone nie migli tak dzialac) jedny kobietka ktöra przez las ?joggen ? byla przelapana przez grupe flüchtlingöw (jak znajde linka to podam) ale jakos udalo jej sie ?calo? z tego wyjsc,bo cöz ona glupia sobie we wlasnym Kraju ? joggen ? przez las idzie,wariatka co??.. A tutaj skala przęstepstw ponad wszystko. Wczoraj w gazecie lokalnej wyczytałem Polizja szuka osoby która znalazła portfel na myjce, i nie poinformowała policji... Poszkodowany jest w szoku , ja też
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Jasne, nic nie wiem, łykam w ciemno jak pelikan, że masz rację. Nie,nie musisz w ciemno lykac, nie musisz mi tez wierzyc Bron Boze,ale jak niewiesz jak tutaj jest to nie mozesz ?mit Sprechen? ja niewiem jak w Polsce jest TErAZ i co jest szykowane na przyszlosc -wiec sie nie udzielam,pozdrawiam,Lidia
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Adminie,nie nie tak do konca,kibuety ,dzieci powinny tu byc i zaznac pomocy,mezszczyzni walczyc o swoj kraj,a Ci co ? nie potrafia sie zachowac? kopa w tylek, Nie Zyjesz tutaj to niewiesz jak tu sie zyje, My też zło wcielone?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Oczywiście, bo gwalcicie, rabujecie i robić się wam nie chce - wiadomo imigranci...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
wiadomoci: 4136
|
Ta, bo w Polsce to nie gwałcą, i nie obmacywują "Dane nie zmieniają się od lat: oficjalnie co roku 30 tysięcy Polek zostaje zgwałconych. Rzeczywista liczba gwałtów może być drastycznie większa, bo zazwyczaj aktów przemocy seksualnej Polki nie zgłaszają nigdzie. Ze strachu przed ostracyzmem, zemstą sprawcy, problemami w pracy i w domu zachowują je w tajemnicy" A już wogóle ten zgniły zachód to taki niebezpieczny i straszny jak cholera. To nic, że u nas byle polityczny cieć, jak panna pawłowicz ma trzech ochroniarzy, a w takiej imigranckiej, i szalenie niebezpiecznej Holandii PREMIER jeździ rowerem do pracy, praktycznie bez ochrony. A pogadać bzdury to każdy może. ps. Panie lilek, wypowada się Pan/Pani na polskim forum, i używać tutaj języka polskiego, a nie jakiegoś niezrozumiałego, za przeproszeniem bełkotu.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ale to nie przez migrantów tym dziewczynom się trafia, więc można...
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
Przynajmniej tam nie ma watykańskich imigrantów, gwałcących dzieci.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maniek
Jr. Member
|
To tak jakbserwowałem sytyuację we Włoszech, miasteczko turystyczne w Toskanii, wieczorny koncert na jakichś skrzypcach, i tego typu instrumentach. Zamek, wieczór, ciemno, wstęp wolny. Nagle pojawia się grupa imigrantów, czarnych podrostków koło 18-20lat... Nic tylko będą gwałcić. Każdy z nich ładnie, schludnie ubrany, zero alkoholu, stanęli z boku i w ciszy i skupieniu słuchali. Jak normalni ludzie. Teraz można wyobrazić sobie dla przykładu polskich małolatów. Mogłoby być wesoło. I to wyjaśnia czemu niektóre europejskie nacje wolą muzułmanów, niż polskich pijaków i awanturników, jakkolwiek by to nie brzmiało. Podobnież na przykład, na wyjazdach pracowniczych, najczęściej, najbardziej pijacko-narkomańsko-zabawową nacją są Polacy. Nawet Ruscy się kryją. Ułańska fantazja nie wzięła się znikąd, i nie oznacza ona tylko śmiałości i walecznego serca...
|
|
|
|
|
|
|
|
|