Autor
|
Wtek: Choroba Hashimoto. (Przeczytany 354730 razy)
|
|
renia
|
Pytanie do Reni,
Reniu czy mialas przy nadczynnosci tarczycy nadpotliwosc??
Pozdrawiam,Lidia
Z początku, jak miałam nadczynność tarczycy, to miałam uczucie gorąca i silne bicie serca, szczególnie po przebudzeniu. Po wykryciu hashomoto dostałam leki obniżające hormony tarczycy i była znaczna poprawa w samopoczuciu, ale choroba postępowała, tarczyca się degradowała, robiła coraz mniejsza i z nadczynność zaczęła zmierzać w stronę niedoczynności...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Pytanie do Reni,
Pozdrawiam,Lidia
Z początku, jak miałam nadczynność tarczycy, to miałam uczucie gorąca i silne bicie serca, szczególnie po przebudzeniu. Po wykryciu hashomoto dostałam leki obniżające hormony tarczycy i była znaczna poprawa w samopoczuciu, ale choroba postępowała, tarczyca się degradowała, robiła coraz mniejsza i z nadczynność zaczęła zmierzać w stronę niedoczynności... Dziendobry Reniu,dziekuje za odpowiedz,obnizylam ?sobie? tabletke o polowe,i zobacze czy mi ustapi,wyniki bede dopiero za 4 tygodnie mogla robic,pozdrawiam ))
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jeśli masz dobry dialog z własnym organizmem, to kombinowanie z lekami nie jest złym pomysłem. Z drugiej strony jesteś mocno schorowana, jak piszesz, a to już ryzykowne...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Pytanie do Reni,
Pozdrawiam,Lidia
Z początku, jak miałam nadczynność tarczycy, to miałam uczucie gorąca i silne bicie serca, szczególnie po przebudzeniu. Po wykryciu hashomoto dostałam leki obniżające hormony tarczycy i była znaczna poprawa w samopoczuciu, ale choroba postępowała, tarczyca się degradowała, robiła coraz mniejsza i z nadczynność zaczęła zmierzać w stronę niedoczynności... Dziendobry Reniu,dziekuje za odpowiedz,obnizylam ?sobie? tabletke o polowe,i zobacze czy mi ustapi,wyniki bede dopiero za 4 tygodnie mogla robic,pozdrawiam )) Dziękuję Lidio za pozdrowienia i również pozdrawiam serdecznie, a co do leków, to ewentualna ich redukcja, najlepsza by była "pod okiem" lekarza (nawet nie optymalnego) - jak już zresztą pisał Gavroche...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Pytanie do Reni,
Pozdrawiam,Lidia
Z początku, jak miałam nadczynność tarczycy, to miałam uczucie gorąca i silne bicie serca, szczególnie po przebudzeniu. Po wykryciu hashomoto dostałam leki obniżające hormony tarczycy i była znaczna poprawa w samopoczuciu, ale choroba postępowała, tarczyca się degradowała, robiła coraz mniejsza i z nadczynność zaczęła zmierzać w stronę niedoczynności... Dziendobry Reniu,dziekuje za odpowiedz,obnizylam ?sobie? tabletke o polowe,i zobacze czy mi ustapi,wyniki bede dopiero za 4 tygodnie mogla robic,pozdrawiam )) Dziękuję Lidio za pozdrowienia i również pozdrawiam serdecznie, a co do leków, to ewentualna ich redukcja, najlepsza by była "pod okiem" lekarza (nawet nie optymalnego) - jak już zresztą pisał Gavroche... Tak Reniu,co 6 tygodni mam badania,czyli jest pod okiem lekarza ),tymrazem wolniej zrobie,mam nadzieje ze bedzie dobrze )
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Cieszę się Lidio, że jesteś pod kontrolą lekarską i nie spieszysz się, tylko działasz powoli, dokładnie i według zaleceń lekarza. Życzę ci powodzenia i powrotu do zdrowia...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Cieszę się Lidio, że jesteś pod kontrolą lekarską i nie spieszysz się, tylko działasz powoli, dokładnie i według zaleceń lekarza. Życzę ci powodzenia i powrotu do zdrowia... Dziekuje Ci bardzoKochana Reniu,oby,napewno dam znac,, Ja nie jestem pod opieka optymalnego lekarza tylko ?zwyklego?, I u Pani Anny Kazuby,
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Lidio, to dobrze, że jesteś pod opieką Starszego Doradcy Żywienia Optymalnego - Pani Ani, która jest bogata w wiedzę o Diecie Optymalnej i doświadczenie. A lekarz niekoniecznie wtedy musi być optymalny, ważne abyś miała profesjonalny nadzór nad wynikami i dawkami leków... Pięknie Lidio zadziałałaś i zatroszczyłaś się o siebie. Trzymam kciuki i czekam na (mam nadzieję) pozytywne relacje...
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Lidio, to dobrze, że jesteś pod opieką Starszego Doradcy Żywienia Optymalnego - Pani Ani, która jest bogata w wiedzę o Diecie Optymalnej i doświadczenie. A lekarz niekoniecznie wtedy musi być optymalny, ważne abyś miała profesjonalny nadzór nad wynikami i dawkami leków... Pięknie Lidio zadziałałaś i zatroszczyłaś się o siebie. Trzymam kciuki i czekam na (mam nadzieję) pozytywne relacje... Dziekuje Kochana Reniu,napewno dam znac,Daj znac jak zawitasz w Hamburgu,moze sie spotkac bedzie mozna:)))
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26762
|
Hamburg? Planten un Blomen - prześliczny park japoński!
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Hamburg? Planten un Blomen - prześliczny park japoński! Planten und Blumen )
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A tak... "und" miało być
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Hamburg? Planten un Blomen - prześliczny park japoński! Byłam tam...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
A zdjęcia gdzie?
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Gdzieś byłem w "parku japońskim", ale nie pamiętam gdzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Chyba Berlin, ale nie mam pewności! Czaple mi tam ładnie wyszły i kilka roślinek też!
|
|
|
|
|
|
|
|
|