renia
|
Bo to nie jest stałe... Jadłam trochę więcej, a teraz obniżam na mniej, na 40g...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
wiadomoci: 26739
|
Niestałe jak, to tylko zmienne może być...
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Na rolki - wiadro smalcu, a na wieszak pół wiadra - z tuscykiem jest dość prosto się zbilansować...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
I po smalcu fajnie się jedzie na rolkach...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Brak mi słów... Ale widzę, że to jest choroba głównie kobiet (mężczyźni mniej "dbają" o zdrowie), które ściśle przestrzegają zalecanej przez lekarzy diety śródziemnomorskiej. LEPIEJ NIE WIEDZIEĆ NIC, NIŻ WIEDZIEĆ ŹLE... (Duże litery przez caps loska mi wyszły, ale może to nie jest przypadek )
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Najważniejsze, że jest "nieuleczalne".
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Brzmi przerażająco... Jak ja się dowiedziałam, że mam Hashimoto i jest to choroba "nieuleczalna", to też byłam przerażona... Ale szukałam mimo wszystko informacji na ten temat w internecie, jakaś tam wiara w "cud" jednak we mnie była...
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Skoro choroba jest nieuleczalna, a Ty jej teraz nie masz, to złóż pozew do sądu, że Cię "leczyli" - choć nie powinni i przez to masz "uszczerbek na zdrowiu i w psychice", bo zwątpiłaś w "medyczne procedury" - może parę milionów Ci zasądzą...
|
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nieuleczalne choroby najbardziej ciesza akcjonariuszy firm farmaceutycznych Komedia, ale wiem, ze tak dla wielu osob jest. Niedawno podczas pobytu na Kaszubach tez rozmawialem z takim jednym delikwentem. Nie chcial sluchac prawdy, wolal tabletke lyknac. Zapytalem "euthyrox"? I Zgadlem
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Tabletki, szczepionki i suplementy - no to jest dopiero zarobek!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
W dodatku to cały czas rynek rozwojowy i perspektywiczny.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Jasne, cały czas kombinują jak dalej nabierać chętnych.
|
|
|
|
|
|
|
|