Strony: [1]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Zapraszamy OPTYMALNYCH mężczyzn do pomocy w gospodarstwie (Przeczytany 8941 razy)
|
Adamo.wie_85
Go
|
Witam , potrzebujecie zmienić swój tryb życia- szukacie spokojnego zajęcia i chcecie przy tym zapomnieć o kłopotach życia codziennego? Proponuje pracę dla mężczyzn w sile wieku, którym nie zależy na wysokich zarobkach. Potrzebny pomocnik do prowadzenia gospodarstwa hodowlanego w okolicach Siedlec- ok. 100km na wschód od warszawy po trasie A2. Poszukuję uczciwych, bez nałogów, pracowitych Panów, którzy potrafią dopilnować porządku i odpowiedzialnie zająć się prostymi obowiązkami. W zamian otrzyma: - wygodne zakwaterowanie - wyżywienie OPTYMALNE [wędlina swojska, nabiał, jajka wiejskie] - dniówka wg zakresu pracy w ciągu dnia wypłacana tygodniowoProszę o kontakt: JOLA 025 641-68-49- Dzwonić po 18.ooMapka http://maps.google.com/maps?f=q&hl=pl&geocode=&q=Polska,+Tch%C3%B3rzew-plewki&sll=52.094643,22.506047&sspn=0.007712,0.022745&g=Polska,+Tch%C3%B3rzew&ie=UTF8&ll=52.076554,22.50727&spn=3.950033,11.645508&z=7&iwloc=addrNie życze sobie komentarzy do mojego posta od osób, które nie są zainteresowane poważnie moim ogłoszeniem!!!
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
ali
Go
|
[ Nie życze sobie komentarzy do mojego posta od osób, które nie są zainteresowane poważnie moim ogłoszeniem!!!
he he życzysz sobie zbyt wiele ja zyczę zdrowego myślenia liczysz na to że ktoś z siedzących przy kompie zamieni to na widły do gnoju? przecie szukasz takich co dostępu do takich dobrodziejstw nie mają, lub ich nie znają ps. lepiej napisz coś o efektach stosowania owych probiotyków
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Adamo.wie_85
Go
|
A propos tych niesamowitych probiotyków: Jeśli interesują was jakie zauważalne efekty uzyskujemy przy ich udziale to mogę potwierdzić jedynie to co opisał dokładnie genialny prof. Teruo Higa z Japonii, że Efektywne Mikroorganizmy pozwalają przyspieszyć metabolizm białek- lepsze przyswajanie składników odżywczych przez tkanki, wpływają na zapobieganie rozwoju patogenów związanych z wirusami i bakteriami pasożytniczymi. Zmienia się mikroklimat w budynkach inwentarskich- mniejsze natężenie uciążliwych zapachów [amoniak] związanych z nadmiernym utlenianiem. Wieprzowina, którą przerabiamy na swojskie wędliny ma niepowtarzalny smak, można ją dość długo przechowywać i zachowuje swoje walory pozostając ciągle dobra. Chciałbym to potwierdzić specalnym atestem, lecz to wymaga zrobienia badań w specjalistycznym laboratorium. Mam dużo znajomych, którzy robią sobie swoje wyroby, żadne z nich nie smakują tak je te jak moje- z udziałem EM'ów. Polecam ciekawe stronki o tej tematyce: [url=http://www.em-projekt.info.pl/emfarming_w_hodowli_zwierzat.html Tu mam ciekawy artykuł dla poparcia moich efektów: http://www.hodowla.agro.pl/swinki.php [/color] Mam nadzieję, że w końcu konsumenci tych faszerowanych skrobią i konserwantami wędlin docenią wyjątkowy smak naszych wyrobów i będziemy mogli je sprzedawać do zakładu przetwórczego który będzie dostarczał produktów regionalnych do każdego Optymalnego. Dodatkowo czasopismo: ]http://www.emecho.pl/Pozdrawiam wszystkich Optymalnych w Polsce i za granicą!!! |
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
kangur
Go
|
Zaden z tych podanych linkow nie isnieje. Przynajmniej takie mam informacje na moim Mac-u.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
kangur
Go
|
Dzieki, Krysiu. Nie zauwazylem tych bledow w adresach.
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
_flo
Go
|
aaaale fajne te swiniaki!!! strasznie sympatyczne! w zyciu nie moglabym takich hodowac, bo zaraz dostalyby imiona, na przyklad yannis, jimmy, edwin, walter i jack albo kiszka, łyżka i zadyszka i nici z obiadu
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
Edyta
Go
|
szukasz takich co dostępu do takich dobrodziejstw nie mają,
Czy ktos na Forum potrzebuje wiktu i opierunku?
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
ali
Go
|
A propos tych niesamowitych probiotyków:
Mam nadzieję, że w końcu konsumenci tych faszerowanych skrobią i konserwantami wędlin docenią wyjątkowy smak naszych wyrobów i będziemy mogli je sprzedawać do zakładu przetwórczego który będzie dostarczał produktów regionalnych do każdego Optymalnego.
nic odkrywczego tu nie widzę metody utylizacji podobną metodą znane są nie od dziś ps mięso nie faszerowane przetworzone technologią stosowaną do lat 90 tych będzie bardzo dobrze smakowało bez markietingu
|
|
|
Zapisane
|
|
|
|
|
Strony: [1]
|
|
|
|