RG
Go
|
Adminie, a ja nie widzę nic złego w liczeniu... ludzie często na coś liczą, przeważnie na kogoś, bo samina siebie nie potrafią liczyć, więc dodatkowo liczenie BTW nie powinno stanowić problemu Liczenie w pamięci bardzo dobrze ułatwia namnażanie nowych synaps, więc jako gimnastyka mózgu jest zbawienne... I bardzo podnosi inteligencję do tego. Zgadzam się z Tobą... nie mniej czasami człowiek sam sobie nie ufa Dlatego zawsze jak mam wątpliwości to zawsze waga jest pod ręka. Jak pisałem, żółtek, masła, smalcu, ziemniaków już nie liczę bo wiem ile mam tego zjeśc i wzrokowo już wiem ale czasami mnie naleci na coś innego i dlatego wolę zważyć. Na przykład kaszanka, salceson, stek z karkówki, itp...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Jako mężczyzna nie używałem takich babskich rzeczy jak lustro czy waga, pracując po 12 godzin na dobę przez 7 dni w tygodniu nie było czasu na takie pierdołu Nawet nie chodziłem do lekarza, dopiero jak mnie wywaliło to mnie zawieźli... pewnych rzeczy mężczyzna nie robi sam z siebie Domyślam się,że wstawałeś i kładłeś się spać w garniturze.... ? A poranna toaleta obowiązkowo pod krawatem + kondycja fizyczna Takie bajki nie dla mnie Takie "babskie" pitu pitu Motylem byłem,ale utyłem.
|
|
|
|
|
|
|
RG
Go
|
Jako mężczyzna nie używałem takich babskich rzeczy jak lustro czy waga, pracując po 12 godzin na dobę przez 7 dni w tygodniu nie było czasu na takie pierdołu Nawet nie chodziłem do lekarza, dopiero jak mnie wywaliło to mnie zawieźli... pewnych rzeczy mężczyzna nie robi sam z siebie Domyślam się,że wstawałeś i kładłeś się spać w garniturze.... ? A poranna toaleta obowiązkowo pod krawatem + kondycja fizyczna Takie bajki nie dla mnie Takie "babskie" pitu pitu Motylem byłem,ale utyłem. Każdy, kompletnie kazdy osądza innych wyłącznie po sobie... {EOF}
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Adminie, a ja nie widzę nic złego w liczeniu... ludzie często na coś liczą, przeważnie na kogoś, bo samina siebie nie potrafią liczyć, więc dodatkowo liczenie BTW nie powinno stanowić problemu Liczenie w pamięci bardzo dobrze ułatwia namnażanie nowych synaps, więc jako gimnastyka mózgu jest zbawienne... I bardzo podnosi inteligencję do tego. Tera wim czego taki gupi jestem!
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Adminie, a ja nie widzę nic złego w liczeniu... ludzie często na coś liczą, przeważnie na kogoś, bo samina siebie nie potrafią liczyć, więc dodatkowo liczenie BTW nie powinno stanowić problemu Liczenie w pamięci bardzo dobrze ułatwia namnażanie nowych synaps, więc jako gimnastyka mózgu jest zbawienne... I bardzo podnosi inteligencję do tego. Tera wim czego taki gupi jestem! Tylko martwe ciągi Ci w głowie. Oj Ti ti niedobry "martwociągu"
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Jak to mówią: na oko chłop w szpitalu umarł?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jak to mówią: na oko chłop w szpitalu umarł?
Mówią też: ważysz i mierzysz i tak w grobie poleżysz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Pani Tereso "My" "zdrowi" ,"My" chcemy wody,chleba i i igrzysk Gratuluję , ale igrzysk nie cenię
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Wódy. Zgubiłeś kreseczkę
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
ale igrzysk nie cenię Ale kibicować naszym wypada! Ponoć cztery medale pewne są.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A przez Ciebie Adam, to nawet mam komu kibicować - Dunom! Kobitki, czy faceci mają tę szansę?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
To strasznie emocjonująca dyscyplina! Właśnie dlatego będę oglądał z zapartym tchem! Ale ponoć u Dunów najlepiej z miotłą obchodzą się Polacy, bo pracowici są.
|
|
|
|
|
|
|
|