Radzio
Go
|
Uwaga, wyrywam z kontekstu. "... i zapamiętywało nawet skomplikowane zagadnienia..."- słowa nie ma o rozumieniu. Słuszne i logiczne przy takiej misi. Znaczy, gdy misia będzie założeniem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie wiem czy w pół godziny, ale podobno szybko fruktoza zamienia się na paliwo zdatne dla mózgu Ale tylko na zdrowej misi, niekoniecznie Optymalnej.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Ja też nie wiem, czy pobliże "pół godziny" można określić mianem "szybko". "Zdrowa misia"- równie piękne. Czego to jest synonim? Bo np. taka "zdrowa ...a" jakoś da się zdefiniować.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ja też nie wiem, czy pobliże "pół godziny" można określić mianem "szybko". "Zdrowa misia"- równie piękne. Czego to jest synonim? Bo np. taka "zdrowa ...a" jakoś da się zdefiniować. Teoria względności powstała dosyć dawno Pół godziny do orgazmu lub pół godziny do odjazdu, to różne 30 minut, ot majstersztyk! Zdrowa misia? Dębowa, o grubych ściankach
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Znaczy, pod zwrotem "zdrowa misia" lokujesz konkretny wyrób, a nie jego zawartość. Wobec tego zdam się na wyobraźnię i napiszę w sposób jakże prostacki- rozumiem, bo aż zgłodniałem.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy, pod zwrotem "zdrowa misia" lokujesz konkretny wyrób, a nie jego zawartość. Wobec tego zdam się na wyobraźnię i napiszę w sposób jakże prostacki- rozumiem, bo aż zgłodniałem. Niekoniecznie, "młody dębaczek" też można czytać na kilku poziomach...
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
No jak to tak, a niedawno mowili, ze to glukozja jest jedzeniem dla mozga Teraz wszyscy co cukier jedza zeby glukozji dla mozga dojesc beda smalec popijac?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Mi się ten link otwierał niepoprawnie, ale "admin" naprawił... A to słynna bariera krew-mózg już nie działa?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mi się ten link otwierał niepoprawnie, ale "admin" naprawił... A to słynna bariera krew-mózg już nie działa? Może otwierają czaszkę?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Mi się ten link otwierał niepoprawnie, ale "admin" naprawił... A to słynna bariera krew-mózg już nie działa? nie, to mozg zjaDA te 10%,2g/kg (120-160g) glukozy, a reszta jedzie na tusciu
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Mi się ten link otwierał niepoprawnie, ale "admin" naprawił... A to słynna bariera krew-mózg już nie działa? nie, to mozg zjaDA te 10%,2g/kg (120-160g) glukozy, a reszta jedzie na tusciu Śmichy, chichy, a tak naprawdę, to ile taki półtorakilowy mózg potrzebuje cukru? Poważnie pytam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Dzięki, Blackend, bez sensu jest ta stałocieplność i duży mózg