anakin
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
A co w nim jest? Cos ciekawego?
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Nie wiem, nie przeglądałem, wolę angielskiego się pouczyć...
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Jużmmyślałam, że ktoś powie, co jest w tym linku
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Nie wiem, nie przeglądałem, wolę angielskiego się pouczyć... No ja tez nie klikalem, ale myslalem, ze kliknales to powiesz czy warto...
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Nie kliknęłam
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Kliknie ktos w koncu? Chcialbym sie dowiedziec czy warto. Jezeli nikt sie nie zdecyduje dobrowolnie to robimy losowanie ochotnika!
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Można, link bez wirusów...
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Pytanie nie jest czy mozna ale czy warto
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Właśnie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Jakiś podejrzany, nie klikam.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Też jeszcze nie kliknąłem.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Właśnie zajrzałam, żeby sprawdzić kto kliknął i co? Nikt???? Ale uparty naród, jak te osły!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
anakin
Go
|
Nie wiem, nie przeglądałem, wolę angielskiego się pouczyć... Yyy, no ale ja wylacznie bazuje na anglojezycznych mediach. Glownie amerykanskich. Z polskich stron odwiedzam juz tylko dobreprogramy, niebiezpiecznika, z3s i sekuraka. No i 2 wiadome fora. Jak daje link, no to zawsze do serii artykulow z rozmaitych stron omawiajacych ktorys z "tematow dnia". Pozostawiam wybor, co do stron, bo sam lubie miec wolny wybor. Osobiscie wybralem artykul z Time, Reuters, i Washington Post. A tematem bylo mieso jedzone przez naszych przodkow. No i przy okazji delikatna negacja wegetarianizmu przez duze W. Szkoda tylko, ze slowem nie wspomniano o roli jaka odegrala obrobka termiczna pozywienia. ===== Nie lubie obcowac z polskim jezykiem i polska mentalnoscia. Nawet nie lubie sie przyznawac, ze pochodze z Polski, bo sie tego wstydze. Zwlaszcza od czasu ostatnich wyborow. Polacy z tym swoim nacjonalizmem byli i sa tematem do zartow i kpin, chocby nius z wczoraj: https://www.reddit.com/r/space/comments/49nwwj/polish_space_agency_polsa_unveiled_their_new_logo/Wszystkim PiSiorom polecam czytac zdrowo rozsadkowe zachodnie media zamiast tych piso-nacjonalistycznych i zyc w swiecie fantazji o Polsce.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Uff! Dobrze, że nie kliknąłem.
|
|