Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Bobby
Go
|
Od kiedy zacząłem poprawnie stosować ŻO w dużym stopniu zmniejszył mi się brain fog, pojawiający się o ok. 11 i kończył jak coś zjadłem. Dzisiaj po dość intensywnym wysiłku fizycznym złapałem niezłego brain foga i akurat pisałem kartkówkę . Do tego palec a czasem cała dłoń drgała mi jak powieka przy "niedoborze magnezu". Jeszcze dodam, że nie mogłem tak silnie jak zawsze spiąć mięśni. O 8 zaczął się WF. O 9.40 skończył. O 10 zaczęło się to wszystko dziać. Jak zjadłem trochę sera, masła i ogóra to nic nie przeszło. Ale jak się napiłem soku pomarańczowego o 13 to przeszło. Czym jest to spowodowane? Hipoglikemią czy wypraniem jonów? Dodam, że po posiłku zawsze łapie mnie lekki spid i lepsze samopoczucie.
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Dziwne doświadczenie i za mało danych, aby cokolwiek sobie wywnioskować na ten temat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Jeszcze za komuny Korea była lata świetlne za Polską, a teraz jest odwrotnie - szybko poszło.
|
|
|
|
|
|
|
Radomiak
Go
|
No ale my się w tą drugą zapatrzyli...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
I nawet umiłowany przywróca jest..
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Czy może to znaczyć, że spadnie jednostkowe zużycie wełny moherowej ale wzrośnie globalnie w średnim mocarstwie
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
To znaczy tylko tyle, że jak zwykle za swą głupotę zapłacą z własnej kieszeni obywatele.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Nie zapłacą, bo nawet VAT nie rozliczają, czyli 25 lat im nie grozi...
|
|
|
|
|
|
|
|
madre
Go
|
Trzeba pamiętać, że gdy na cenie półkowej towaru nie zapisano Vatu, więc wówczas ponoć się nie płaci go. Kto by tam śledził na paragonie co to są za cyferki stojące za A, B, C.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Najważniejsze, że "dobra zmiana" daje niektórym ze swoich...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jak Unia...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jo! Unia zabiera Niemcom, a daje Polakom, ale i tak za mało!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Jo... albo nie... Ci, którzy dzielą siebie nie pokrzywdzą, a biurokracja z tym związana też kosztuje troszeczkę... I to wsio...
|
|
|
|
|
|
|
|