renia
|
Teoretycznie może .. ale praktycznie pani Wujkowska ma tak wielkiego pecha, że te relacje znacznie się zmieniają..
|
|
|
|
|
|
|
admin
Go
|
Bo pani Wujkowska to klasyczny przykład sufrażystki parytetowej! Nic innego, jak tylko głosować parytetowo!...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Kiedy są urodziny Jana Kwaśniewskiego? Nie dzisiaj?
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jasne, już odebrał życzenia osobiście od najbliższej rodziny... Siedemdziesiąt osiem - nieźle jak na lekarza.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Nie powiem, że 100 lat, bo to męczące. Ale tyle ile się jeszcze da, w dobrym zdrowiu i w otoczeniu najbliższych. Przekaż Tomaszu, przy okazji, proszę.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
To i ja... Z okazji 78 urodzin życzę Doktorowi Janowi Kwaśniewskiemu długich i spokojnych lat w szczęściu rodzinnym. Dziękuję za zdrowie...
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
W dniu urodzin życzę wiele zdrowia i pogody ducha oraz wiele miłych chwil w życiu rodzinnym.
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Dołączam się do życzeń: wszelkiej pomyślności Panu Doktorowi na jeszcze wiele lat
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Nie powiem, że 100 lat, bo to męczące. Ale tyle ile się jeszcze da, w dobrym zdrowiu i w otoczeniu najbliższych. Przekaż Tomaszu, przy okazji, proszę. 100 ? czyli źle Doktorowi życzysz ! ja życzę przynajmniej dożycia biologicznego wieku ( zięba - oso - 160 ) i to w dobrym zdrowiu ! Bez pomocy bliskich !
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Przekazane z podziękowaniem dla wszystkich...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Doszły też dziś karty te od Stolema!
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Skromne takie, ale od serca...
|
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Właśnie...
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Dużo zdrówka dla Dr Kwaśniewskiego .Jak na prawdziwego lekarza Tomaszu,to wzorcowo .Wieczorkiem, forumowicze pijemy lampeczkę wina , za zdrowie Jubilata.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Składam (trochę spóźnione ale szczere) życzenia urodzinowe naszemu Administratorowi. Oby Tobie Tomaszu spełniły się wszystkie marzenia, aby dawne niepowodzenia (głównie te związane z DO) stały się ścieszką do świetlanej przyszłości dla Ciebie, Twojej Rodziny i całej ludzkości.
|
|
|
|
|
|
|
vvv
Go
|
Życzenia ze swej natury zawierają nutkę wątpliwości czy się spełnią. Wysyłam wyrazy współczucia pewności, że będzie dobrze, bo inaczej być nie może.
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
A dziękuję, jeszcze tylko trzy latka mi brakuje do pięćdziesiątki na Żywieniu Optymalnym! Z wzajemnością i nie wszystkim, aby chociaż tyle w tych męczarniach zgodnych z zaleceniami Kwaśniewskiego wytrwali... Zdecydowanie większej zaś reszcie życzę zdrowia na pastwisku aby od korytka i lekarzy trzymali się z daleka.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
no przecież admin nie od niemowlęcia żuł żółtka ! Życzyć zdrowia, to jakiś banał i nietakt, pieniędzy ? - przykład dzisiejszy ( trzecia przyczyna ), mówi że to jakby źle życzyć. Życzyć - więcej zrozumienia od nieprzekonanych ( przekonanych i tak już się nie przekona) .
|
|
|
|
|
|
|
|