Autor
|
Wtek: Życzenia (Przeczytany 134023 razy)
|
martyna opty
Go
|
Życzę wszystkim kochanym forumowiczom zdrowych,wesołych i śnieżnych świąt,żeby nadchodzący Nowy 2009 rok był dla Was szczęśliwy.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Życzę wszystkim kochanym forumowiczom zdrowych,wesołych i śnieżnych świąt,żeby nadchodzący Nowy 2009 rok był dla Was szczęśliwy.
Ja również życzę wszystkim Użytkownikom miłych i... optymalnych Świąt i szczęśliwego nowego roku 2009!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Ja również życzę [b][color=Teal] [size=11pt]wszystkim Użytkownikom ...
Czysta hipokryzja.Oczywiście atmosfera zblizających sie świat ,spowoduje ze hipokryzja ta zostanie przyćmiona.
|
|
|
|
|
|
|
adamgraza
Go
|
Ja też życzę wszystkiego co najlepsze , najmilsze i dające sercu radośc. Dla wszystkich forumowiczów i ich rodzin. Oby nadchodzący rok nie był gorszy życzy Grażyna
|
|
|
|
|
|
|
sewero
Go
|
Odemnie tez Zdrowych Wesolych Swiat, oraz wiele lask od Malutkiego Dzieciatka Jezus na caly 2009 Rok.
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
Radosnych i spokojnych Świąt oraz samych szczęśliwych chwil w Nowym 2009 Roku Zyczy Krystyna
|
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
RADOSNYCH SWIAT BOZEGO NARODZENIA |
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Czysta hipokryzja.Oczywiście atmosfera zblizających sie świat ,spowoduje ze hipokryzja ta zostanie przyćmiona.
złośnico zapalże te świeczki ma być ośmioramienny świecznik nie siedmio ps. dodam tylko życzę Wszystkim miłego Świątecznego wypoczynku
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
złośnico Złośnico? Mam przymykac oczy na hipokryzje? Jak można ludzi wyzywać,gardzić nimi,a potem im składac życzenia,jak gdyby nigdy nic? To trzeba byc hipokryta ,albo być niezrównowazonym emocjonalnie. Skoro padły słowa ;"wszystkim Użytkownikom" ,czyli dla mnie też.Ja nie potrzebuję życzeń od kogoś kto mnie wyzywał. Nie ulegam atmosferze,jaką tłum tworzy.Jak ktos kiedys fajnie powiedział ;"tłum w tłumie głupieje"-czy jakos tak... zapalże te świeczki ma być ośmioramienny świecznik nie siedmio To miło,ze pamietasz o Chanuka
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
złośnico zapalże te świeczki ma być ośmioramienny świecznik nie siedmio ps. dodam tylko życzę Wszystkim miłego Świątecznego wypoczynku Ali, proszę Cię, nie odpowiadaj jej. To jest wątek z życzeniami świątecznymi, a nie z kolejnymi prowokacjami...
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Owszem.I nie życze sobie by jakis hipokryta składał mi zyczenia,bo to juz lekka przesada! Nie rozumiem,jak mozna wyzywać ludzi? Gardzic nimi,tylko dlatego,ze nie są na Diecie Optymalnej,a potem ni z tego ni z owego składac życzenia świąteczne. To HIPOKRYZJA- nic ponadto. Od takich ludzi nie chce żadnych życzen swiątecznych. I przestań wreszcie mówic ludziom co mają robić,bo to staje sie po prostu śmieszne.Kazdy ma swój rozum ,wcale nie gorszy od twojego(trzeba to zrozumiec), wiec nie musisz nikim kierować.Po prostu zajmij sie sobą,bo pracy nad soba masz wiele-musisz sie wyleczyć miedzy innymi z mani wyższości,musisz pojąc,ze jestes puchem marnym i troche samokrytyki nie zaszkodzi.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Zdrowych i Radosnych Swiat 2009 zycze WSZYSTKIM UZYTKOWNIKOM oprocz EDYTY ........tak juz chyba lepiej....
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
... oprocz EDYTY ........tak juz chyba lepiej.... Chodzi o to,ze nie jest zdrowym takie postepowanie ;najpierw wyzwiskami rzuciac,buntować innych Uzytkowników przeciw osobie,gardzic nnnieoptymalnymi ,a potem wylatywać ni z gruszki, ni z pietruszki z zyczeniami dla wszystkich. Nie rozumiem dlaczego ludzie ,są mili dla siebie tylko w czasie jakichs swiąt? To znaczy ,zblizaja sie świeta,nalezy byc miłym, wszystkich kochać,a po swietach ,na nowo wyzwiska,żeby potem kiedy znów nadejdą swieta być miłym i skladac najlepsze życzenia?. Przeciez to czysty idiotyzm. Jak sie ludzie szanują naprawde,to są mili dla siebie przez cały rok,a nie tylko w świeta ,a jak ludzie są nieprzyjaźni wobec kogos ,a potem staja sie mili bo nadchodzą świata,no to mamy czystą hipokryzje-nie mozna tego inaczej nazwać-mam nadzieje,ze chociaz czesc osób to zauwazy-licze na to i zacznie zwracac na to uwagę. To co by było, gdyby nie było swiat? Ludzie by sie pozabijali? Przyznam,ze smuci mnie taka sytuacja.Taka sytuacja jest chora.
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
DO*EDYTY* Ja niewiem czy ty tego sama niedostrzegasz - ale nieraz jestes STRASZNIE WREDNA !!!Z tego wzgledu np.-ja przestalam tutaj pisac i pytac (ale to juz moj problem) wole tylko czytac
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No cóż,moze w oczach niektórych jestem wredna,no ale nie odbija mi i nie staje sie sztucznie miła ,tylko dlatego ,ze nadchodza swieta-nawet by mi to przez mysl nie przeszlo.
A to,ze przestałas tutaj pisać,to faktycznie Twój problem,a nie czyjś inny i dobrze,ze to rozumiesz,a nie robisz z siebie kozła ofiarnego ,jak inni i nie zwalasz winy na kogos innego.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Chyba sie nawet domyslam,pod jakim nickiem byłas wczesniej zalogowana ,no ale zostawie to dla siebie,bo pewna na 100% byc nie moge .
|
|
|
|
|
|
|
lilek
Go
|
Alez ja sie pod zadnym nie chowam nie mam czemu ,mam naimie Lidia mieszkam w Hamburgu i pisalam tutaj majac problemyutrzymac sie na DO bedac w ciazy....
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
To w takim układzie pomyliłam Ciebie z kims innym.Sama rozumiesz,czasem ludzie usuwają konta,a potem zakładają pod innym nickiem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|