Autor
|
Wtek: Życzenia (Przeczytany 134064 razy)
|
_flo
Go
|
wszystkiego ladnego w nowym roku, ay!
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Życzę wszystkim wielu ludzi wokół was. przeciez jest tloczno od ludzi,wypchany po brzegi tramwaj czy autobus,ktos siedzi w sasiednim pokoj,albo mieszkaniu,a mimo to jestesmy sami????? dlatego nie tylko od Swieta zyczmy sobie zauwazenia tego drugiego czlowieka.
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Życzę wszystkim wielu ludzi wokół was. A dla tych, co kochają samotność, życzę tylko tylu stresowiczów wokół was, ile jest niezbędne!. Wszystkiego dobrego każdemu...
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
kodar cytuj: Życzę wszystkim wielu ludzi wokół was. przeciez jest tloczno od ludzi,wypchany po brzegi tramwaj czy autobus,ktos siedzi w sasiednim pokoj,albo mieszkaniu,a mimo to jestesmy sami????? dlatego nie tylko od Swieta zyczmy sobie zauwazenia tego drugiego czlowieka. Uwielbiam język polski, ponieważ można w nim (w przeciwieństwie do j. angielskiego) umieścić wiele przeczeń w jednym zdaniu Kodar - nie wierzę, że nie wiesz o czym pisałam i nie rozumiesz tego czego jawnie nie napisałam
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
.... nie wierzę,]...
No chyba żartujesz! To nie wiesz,ze tutaj na Forum wiekszosc to sami "mędrcy",zeby nie powiedziec "mędrcy syjonu" ,kto tam zgadnie co im w duszy gra,co zrozumieją,albo i nie ,jak zinterpretują czyjś post i takie tam...,albo "latanie" od jednego Użytkownika do drugiego,trzeciego itd. jak jakis (jak to kiedys napisał pewien "hipokrytas" ) ratlerek
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
kodar cytuj: Życzę wszystkim wielu ludzi wokół was. przeciez jest tloczno od ludzi,wypchany po brzegi tramwaj czy autobus,ktos siedzi w sasiednim pokoj,albo mieszkaniu,a mimo to jestesmy sami????? dlatego nie tylko od Swieta zyczmy sobie zauwazenia tego drugiego czlowieka. Uwielbiam język polski, ponieważ można w nim (w przeciwieństwie do j. angielskiego) umieścić wiele przeczeń w jednym zdaniu Kodar - nie wierzę, że nie wiesz o czym pisałam i nie rozumiesz tego czego jawnie nie napisałam moze byc mnostwo ludzi wokol nas,a mimo to bedziemy samotni,z wlasnego wyboru lub z wlasnej niewiedzy
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
.... nie wierzę,]...
No chyba żartujesz! .................(jak to kiedys napisał pewien "hipokrytas" ) ratlerek Lubię żartować
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Oczywiście chodziło mi o "hipokrytasę" -bo to kobieta tak mondrze pisze o sobie ,że jest ratlerkiem -aż dziw bierze,ze tak trafiła! Ja to myslałam ,ze moze pudelek,a tu jednak ratlerek widzisz Ty?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Póki co ide zgolić wąsy.Poczekam do północy moze ratlerek jak to pisze "hipokrytasa" coś nam doniesie ciekawego
|
|
|
|
|
|
|
adam319
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
bea561
Go
|
Życzę wszystkim forumowiczom pełnych ciepła, spokoju i radości Świąt Bożego Narodzenia oraz pomyślności i sukcesów w Nowym 2009 Roku
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Cóż chcesz biedaku w ten sposób udowodnić? Własną głupote,obłude ,czy to że Józiu Figlarz na Ciebie aż tam mocno działa? Poza tym myslę,ze Józiu Figlarz jest bardzo ładny na tle innych awatarów ,ma przynajmniej jakis wyraz twarzy ,a nie jakis "pusty łeb"
|
|
|
|
|
|
|
renia
Go
|
Składam wszystkim optymalnym :zdrowych, spokojnych i przyjemnych Świąt Bożego Narodzenia, oraz pomyślności w nowym Roku :)Renia
|
|
|
|
|
|
|
Rudka
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Zycze wszystkim zdrowych, spokojnych, optymalnych i radosnych Swiat, mile spedzonych w gronie rodzinnym, duzo prezentow a przede wszystkim zdrowia.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Opal
Go
|
Niech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się...
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Gospodarzowi wraz z Rodziną oraz Forumowiczom z ich Rodzinami zdrowych, smacznych i wesołych Świąt życzę !
Dodatkowo - Doktorowi Janowi Kwaśniewskiemu Nagrody Nobla !
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna
Jr. Member
wiadomoci: 652
|
|