Autor
|
Wtek: Rady dla początkującego (Przeczytany 57853 razy)
|
grizzly
Go
|
...wersja płatna...
Bezplatna niestety nie dziala!!! Wiec.... dajmy sie poniesc "fali kapitalizmu"
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Kriss , ja też znam ten werset , inne też . Gdzie mieszkasz , ja Częstochowie Dar
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Mieszkam na slasku. okolice Ktowic
|
|
|
|
|
|
|
ziutek
Go
|
@ Dario mieszkam w okolicy Cz-wy
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Kriss , ja też znam ten werset , inne też . Gdzie mieszkasz , ja Częstochowie Dar Na codzien posługujesz sie obydwoma Testamentami? Ja ostatnio pokrzepialam sie ksiega Hioba
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Ziutek , tak , wiem to z twoich postów , miło mi dar Kriss , na co dzień dwoma , od 35 lat , pozdrawiam Darek
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Ziutek , tak , wiem to z twoich postów , miło mi dar Kriss , na co dzień dwoma , od 35 lat , pozdrawiam Darek macie moze wydanie niemieckie,to tez bym zajrzala i z checia dowiedziala sie o czym piszecie.
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Kodar , tak się składa , że mam niemieckie ... ale czy mam Ci wysłać ? dar
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
Kodar , tak się składa , że mam niemieckie ... ale czy mam Ci wysłać ? dar
jezeli masz z internetu,to podaj linka,ja mam rozne opracowania ale tylko po niemiecku.
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
mam jako książkę i na CD , ale może znajdę link do strony internetowej dar
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
mam jako książkę i na CD , ale może znajdę link do strony internetowej dar
Darek,dzieki,ja znalazlam i nawet podalam link,w temacie o kukulkach wyslanym przez kangura.
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
super dar
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Ziutek , tak , wiem to z twoich postów , miło mi dar Kriss , na co dzień dwoma , od 35 lat , pozdrawiam Darek Milo mi z tym tematem musimy sie przeniesć do wolnych tematow. Admin pilnuje porzadku , już jeden wątek moj dzis przeniosl.rozmawaimy nie na temat w tym dziale,dlatego chetnie popiszemy tam...
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Ziutek , tak , wiem to z twoich postów , miło mi dar Kriss , na co dzień dwoma , od 35 lat , pozdrawiam Darek macie moze wydanie niemieckie,to tez bym zajrzala i z checia dowiedziala sie o czym piszecie. niestety nie mam niemieckiego
|
|
|
|
|
|
|
goguś
Go
|
Czemu ja ciagle jestem glodny?Normalnie ciagle bym cos jadl..Jak obliczyc ile sie powinno dziennie jesc?
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
jak jestes glodny, to wrzuc cos malego, z zachowaniem proporcji - i juz
|
|
|
|
|
|
|
goguś
Go
|
Jak jest z tymi proporcjami?W ksiazce 'DO' pisze: 1: 2,5 - 3, 5: 0,3 - 0,5. Pierwszy składnik to białko drugie tłuszcz, trzeci węglowodany.Nie rozumiem tego
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
ja nie rozumiem, czego nie rozumiesz? tu poczytaj: http://www.dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=22moze sie cos wyjasni kawalek miesnia/zoltko na twardo + kawalek warzywka - u mnie zalatwia sprawe, jesli to jest taki uporczywie powracajacy glod
|
|
|
|
|
|
|
goguś
Go
|
Ok juz rozumiem dzieki,za duzo liczb bylo
|
|
|
|
|
|
|
renia
Go
|
Jestem osiem miesięcy na DO i wciąż mam dużo wątpliwości co do proporcji składników. :(na przykład, jeśli muszę zwiększyć spożycie węglowodanów na 70g dzinnie, ze względu na pojawiające się u mnie ciała ketonowe w moczu,to czy powinnam zwiększyć spożycie białka, żeby proporcje BTW się zgadzały Jeszcze jedna sprawa mnie ciekawi (no, może jeszcze kilka by się znalazło ),czy proporcje BTW wystarczą, jeśli zgadzają się w dziennym, łącznym bilansie , czy każdy posiłek powinien mieć właściwe proporcje składników? Bardzo proszę o wyjaśnienie mi tego (może o tym już pisano, ale nie bardzo znam się na wyszukiwarce )Rok temu dopiera nauczyłam się włanczać komputer
|
|
|
|
|
|
|
|
|