Strony: 1 [2] 3 4
|
|
|
Autor
|
Wtek: NIE MOGĘ JUŻ PATRZEĆ NA JAJKA-CO ROBIĆ? (Przeczytany 52877 razy)
|
_flo
Go
|
Mój mąż ma awersję do żółtek. Daję mu je w plackach ziemniaczanych w kotletach z podgardla i w zupie jako kluseczki. Trzy jakoś udaje mi się wcisnąć.
nooo, w interesie kazdej zony jest, zeby jednak mąż te zolteczka przyjal, co by mu latwiej bylo codziennie spelniac przysiege malzenska "slubuje ci milosc... itd" tak wiec: "za mamusie,... za tatusia...,"
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
Mój mąż ma awersję do żółtek. Daję mu je w plackach ziemniaczanych w kotletach z podgardla i w zupie jako kluseczki. Trzy jakoś udaje mi się wcisnąć.
nooo, w interesie kazdej zony jest, zeby jednak mąż te zolteczka przyjal, co by mu latwiej bylo codziennie spelniac przysiege malzenska "slubuje ci milosc... itd" tak wiec: "za mamusie,... za tatusia...," hahahahaahaa, flo, dobre!!!! za mamusie, za tatusia.....a teraz samochod wjezdza do garazu itd...dobre!!!! Dziwie sie tylko, Wam, kobietom, ze nie potraficie znalesc lepszej formy zmuszania nas do jedzenia zoltek jak tylko ta, ktora wyzej nazwalas!!!!!hahahaaha...to jest dopiero smieszne. A szampana z jajkami/zoltkami juz jadlas?
|
|
|
|
|
|
|
ziutek
Go
|
NIE MOGĘ JUŻ PATRZEĆ NA JAJKA-CO ROBIĆ?
Jak widzę jajko to mam odruch wymiotny
hmm, ...... co by Ci tu Kaja711 poradzić,
może uprawiaj sex po ciemku
a może maluj jak na Wielkanoc
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
NIE MOGĘ JUŻ PATRZEĆ NA JAJKA-CO ROBIĆ?
Jak widzę jajko to mam odruch wymiotny
hmm, ...... co by Ci tu Kaja711 poradzić,
może uprawiaj sex po ciemku
a może maluj jak na Wielkanoc
SUPER!!!!!!!!!!!! hahahahahahaahahahahah
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
A szampana z jajkami/zoltkami juz jadlas?
szampan to w szampanii w polandii inne trunki tradycyjnie goszcza. ale jeszcze nie zadecydowalam, czym i przede wszystkim w jakiej ilosc- i bede swietowac. sylwester jest w ogole przereklamowany.
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
A szampana z jajkami/zoltkami juz jadlas?
szampan to w szampanii w polandii inne trunki tradycyjnie goszcza. ale jeszcze nie zadecydowalam, czym i przede wszystkim w jakiej ilosc- i bede swietowac. sylwester jest w ogole przereklamowany. AAAAAAAAAAAA, widze, ze nie jestes jeszcze w nastroju, poczekam do jutra.....a noz widelec!
|
|
|
|
|
|
|
_flo
Go
|
no chiba nie jestem, takie te swieta jakies... slow motion... nudy na pudy ale Ty adampio, widze, szarzujesz na forum przyznaj sie - plywales!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
no chiba nie jestem, takie te swieta jakies... slow motion... nudy na pudy ale Ty adampio, widze, szarzujesz na forum przyznaj sie - plywales! Nie, zamkneli mi basen do 02.01.2009 i czekam, czekam, czekam...az mnie ...nie wiem jak to nazwac.........zle jest, bo brakuje mi chloru....... A jek pojde 2-go to sobie zrobie zakwasy!!!!!Takie jest zycie flo, to tak jak z sexem, nie masz ok, masz , to chcesz pokazac, ze mozesz duzo wiecej. Dziwne co?
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
problem w tym, że się nie znamy. Zna nas tylko pośrednik między nami, a kurnikiem
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja ostatnio dostalem karte stalego klienta od mojego dostawcy
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
U mnie na odwrót, zaczynając DO bałam się, jak ja te jajka będę jadła w takiej ilości, a tu niespodzianka: jem i bardzo mi smakują, cieszę się na każde śniadanie i mój ulubiony omlecik
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U mnie na odwrót, zaczynając DO bałam się, jak ja te jajka będę jadła w takiej ilości, a tu niespodzianka: jem i bardzo mi smakują, cieszę się na każde śniadanie i mój ulubiony omlecik Mnie też smakują coraz bardziej, ale był taki okres gdzieś tak po pół roku DO, że już wymyślałam nowe dania z jaj, bo zaczęły mi się nudzić, właśnie omlety...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ja nie mam jakiegoś planu jajcarskiego. Jem je, zwykle rano, ale niekoniecznie, ale nie szaleję, jak nie ma jajek kilka dni w lodówce. Czasem z premedytacją nie kupuję jakiś czas, bo czemu nie? Wiem z wiarygodnego źródła, że jedna kobieta wyleczyła się z nowotworu jedząc tylko żółtka przez kilka tygodni.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
U nas bardzo rzadko to się zdarzało, że zabrakło jajek w lodówce. Ale jak tak było, to jechałam do sklepu, a nie robiłam czegoś innego...
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Ćpunerka mocno, widzę.
|
|