Diogenes z Synopy
Go
|
e tam, nic tam fajnego nie widzę. Beka się bakteriocydami,fungicydami, herbicydami, akarycydami, deflorantami i insektycydami ( które znajduję się w świeżej papryce ) prawie pół dnia. Witamina C też nie rekompensuje dużej dawki azotanów ( można je częściowo zneutralizować poprzez gotowanie) A w dodatku ma mało węglowodanów. Same minusy Bardzo droga woda bez cukru.
|
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
e tam, nic tam fajnego nie widzę. Beka się bakteriocydami,fungicydami, herbicydami, akarycydami, deflorantami i insektycydami ( które znajduję się w świeżej papryce ) prawie pół dnia. Witamina C też nie rekompensuje dużej dawki azotanów ( można je częściowo zneutralizować poprzez gotowanie) A w dodatku ma mało węglowodanów. Same minusy Bardzo droga woda bez cukru. Mam tak samo jak Ty.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...miasto moje a w nim...
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Mam tak samo jak Ty. I Zosia. Oni pewnie tez tak mają
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
e tam, nic tam fajnego nie widzę. Beka się bakteriocydami,fungicydami, herbicydami, akarycydami, deflorantami i insektycydami ( które znajduję się w świeżej papryce ) prawie pół dnia. Witamina C też nie rekompensuje dużej dawki azotanów ( można je częściowo zneutralizować poprzez gotowanie) A w dodatku ma mało węglowodanów. Same minusy Bardzo droga woda bez cukru. to i tak duzo plusow w stosunku do chlebka naszego powszedniego, bo chleb to stan umyslu
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
administ
Go
|
Należy chleb na nowo rozpropagować w Narodzie, albowiem ciężkie czasy idą dla katolicyzmu! Bo tylko lud silnej wiary katolickiej oprze się islamskiej chordzie! A glutenoza - to jest dopiero patologiczny stan umysłu i jeszcze rozgłaszać, że Ciało Boga i coca-cola szkodzi zdrowiu! Co za upadek umysłowy!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Najważniejsze, że Wielki Strateg jest parę ruchów do przodu, więc cobyśmy nie zrobili On i tak to przewidział.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
gdy ktoś nie może się rozstać z nią niczym pan Gienek z Żytniówką piersiówką - czystą.to proszę. Mleczarnia wyszła naprzeciw. Zakręcana piersiówka 30 %. Też czysta.http://osmlobzenica.pl/smietanka-folia-30.phppiłem do kawy spoko loko. Pod ręką zakręcana, o każdej porze dostępna i wszędzie.
|
|
|
|
|
|
|
|