renia
|
99,99% jak nic... Do tego wszyscy wiedzą, że śmietana jest niezdrowa, a z e-dodatkami, to same powikłania mogą być. Z rakiem na czele... ...albo na czole...
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Nie znam produktów z tej mleczarni, ale widzę że medaliści, to pewnie dobre.
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Śliczna jest ta Gouda z dziurami...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Chcę sobie kupić maszynkę elektryczną do krojenia sera i wędil. jak kupię pokrojone (dzieciom) to po dwóch dniach wedliny są śliskie a ser suchy... Sera nożem się tak ładnie nie pokroi...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...wędlin...miało być...
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Możesz sobie poprawić, bo "zieloni" mają od wczoraj edycję swoich wiadomości. Taki guziczek "zmień" trzeba tylko wcisnąć.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
. jak kupię pokrojone (dzieciom) to po dwóch dniach wedliny są śliskie
ale one chyba nie są śliskie dlatego, że nie są krojone maszynką w domu. Przyczyna naczelna musi być jakaś inna
|
|
|
|
|
|
|
administ
Go
|
Jak takie śliskie się robią i to już po dwóch dniach, to znaczy, że zdrowe, bo mało konserwanta trującego dają.
|
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
...wędlin...miało być...
Wędliny dzieciakom dajesz ,no wiesz ? i to te śliskie jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Możesz sobie poprawić, bo "zieloni" mają od wczoraj edycję swoich wiadomości. Taki guziczek "zmień" trzeba tylko wcisnąć. A to świetna wiadomość. Taka możliwość zmiany postów mi się na pewno często przyda... Tylko gdzie jest ten "guzik - zmień"...
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
...wędlin...miało być...
Wędliny dzieciakom dajesz ,no wiesz ? i to te śliskie jeszcze Daję dzieciom to co chcą jeść. U mnie nie ma reżimu. A śliskich kiełbas, to by nawet pies u nas nie jadł...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
...wędlin...miało być...
Wędliny dzieciakom dajesz ,no wiesz ? i to te śliskie jeszcze A bo takie łatwiej przełknąć i nie trzeba zapijać.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
kiedyś, żeby chlep przełknąć 2 herbaty robiłem do popicia. Tera smaruję z 4 stron grubo masła i sam wlatuje ( mój wyrób).
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Ja robie chleb paprykowy, biore papryke przekrajam na pol, wywalam pestki i gotowe.
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
|
|
|