Edyta
Go
|
MONIKAW.Przeciez sie dobrze czujesz bez smietany,to co sie przejmujesz tym,ze ktos napisze cos o śmietanie. Przeciez Twoje zdrowie dla Ciebie jest najważniejsze,a nie zadowalanie kogos. Duzo zdrowia życzę !
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A czy nie można jeść optymalnie nie pijąc śmietany??? Można, ale dla takich osób korzystniejsza jest dieta wysokowęglowodanowa. Po co się sztucznie i na siłę uszczęśliwiać tłuszczem pokarmowym, skoro zestaw genowy jest u takich osób dostosowany do przerobu węglowodanów na tłuszcz!. Geny zrobią to lepiej! A dlaczego Monika,ma stosować diete niby korzystniejszą dla Niej wysokowęglowodanową,jak na tej diecie na której jest (nie-wysokowęglowodanowej), czuje sie dobrze bez śmietany.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Czuję się rewelacyjnie przetańczyłam całą noc w butach na obcasie bez skutków ubocznych Wszyscy umierali wczoraj a ja jakgdybym nic nie piła i nigdzie nie była. Edyta ja się nie przejmuję juz chyba zupełnie niczym. Tylko męcząca jest ta ciągła ironia.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Czuję się rewelacyjnie przetańczyłam całą noc w butach na obcasie bez skutków ubocznych Wszyscy umierali wczoraj a ja jakgdybym nic nie piła i nigdzie nie była. I tak trzymać.Ja tez nie pije codziennie śmietany,bo nie chce mi sie jej codziennie.Mam ją pic na siłe? Jedynie co mi sie jeszcze nie znudziło to ser pleśniowy
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
A dlaczego Monika,ma stosować diete ... A gdzie piszę, że to ta konkretna "Monika" ma stosować dietę wysokowęglowodanową?. Przecież nikogo nie namawiam, ani do Diety Optymalnej, ani do każdej innej diety, bo staram się nikomu nie ingerować w jego osobiste sprawy. Wolność jest nie?
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
Tylko męcząca jest ta ciągła ironia. Jeśli ironia męczy - to trzeba unikać ironii - przyczyny zmęczenia.
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
A czy nie można jeść optymalnie nie pijąc śmietany??? Można, ale dla takich osób korzystniejsza jest dieta wysokowęglowodanowa. Po co się sztucznie i na siłę uszczęśliwiać tłuszczem pokarmowym, skoro zestaw genowy jest u takich osób dostosowany do przerobu węglowodanów na tłuszcz!. Geny zrobią to lepiej niż najlepszy kalkulator dietetyczny, czy waga. Trzeba tyko genom nie przeszkadzać!. Tylko o dziwo na tej wysokotłuszczowej czuję się lepiej. I nie uszczęśliwiam się niczym na siłę.
|
|
|
|
|
|
|
przemo
Go
|
http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=517 - a mnie skawrki zawsze smakują, czy z jajkami, czy ziemniakami, czy kluskami, czy kaszanką!. Lubię jeszcze dodać boczku surowego do proponowanego zestawu i masła pod koniec smażenia, aby się tylko nie przegrzało. Maślany smak - dobrze, że masło jest wybitnie szkodliwe niektórym!. PS dla tych, co nie rozumieją lub nie znają zasad DO podam, że ta porcja "ziemniaków" z podanego linku jest wystarczająca dla trzech dorosłych osób, jako dodatek smakowy do mięsa - najlepiej pieczonego. Moze i by mi smakowaly gdybym je "ukrył" w najsmaczniejszym jedzeniu tylko ja nie robie sobie zbilansowanych posiłków. Ziemniaki jadam jedynie z maslem, z dala od miesa, jajek, smietanki.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A dlaczego Monika,ma stosować diete ... A gdzie piszę, że to ta konkretna "Monika" ma stosować dietę wysokowęglowodanową?. Przecież nikogo nie namawiam, ani do Diety Optymalnej, ani do każdej innej diety, bo staram się nikomu nie ingerować w jego osobiste sprawy. Wolność jest nie? No nie pisze nigdzie konkretnie o Monice,ale Monika własnie stosuje diete bez smietany i czuje sie dobrze Ja przeciez nie pisze,ze namawiasz kogos go Diety Optymalnej ,nawet nie pomyslałam o tym ,no i chyba jestes ostatnią osobą,która ingerowałaby w czyjesz osobiste sprawy Pozdro!
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
Tutaj jak się ma odmienne zdanie od ogółu to zaraz są drwiny i ataki. Nie ważne czy ono jest słuszne czy nie.
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Tutaj jak się ma odmienne zdanie od ogółu to zaraz są drwiny i ataki. Nie ważne czy ono jest słuszne czy nie. no co za ironia! witaj w klubie
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
To nie ironia to fatk .
|
|
|
|
|
|
|
MONIKAW
Go
|
fakt, oczywiście....
|
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Blackend! Twoje zdrowie! co? juz pijemy? o tej porze to tylko smietana ale co tam - dla towarzystwa to i cygan dał sie powiesić zdrówko Edyta
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
zdrówko Edyta No zdrówko! Ja juz niestety dokończyłam butelke koniaku,którego piłam od swiat,została pustka na dnie i nie wiem jak sobie z tym poradzić
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
Go
|
Ja juz niestety dokończyłam butelke koniaku,którego piłam od swiat,została pustka na dnie i nie wiem jak sobie z tym poradzić a widzisz, nie zastosowałaś rotacji i źródło się... wyczerpało
|
|
|
|
|
|
|
|
grizzly
Go
|
...a widzisz, nie zastosowałaś rotacji i źródło się... wyczerpało...
No, niby tak, ale jeszcze "podgardle zostalo" i "zoltka" nie wspominajac o "bialku jaja"
|
|
|
|
|
|
|
Dario Ronin
Go
|
Toan , a po czym poznać czy geny są do T czy do W ? i wytłumacz proszę dlaczego podroby zależne od mlecznych , to ciekawe dla mnie Darek
|
|
|
|
|
|
|
|