Strony: [1] 2
|
|
|
Autor
|
Wtek: Gdzie sie podzialy, tamte prywatki.....czyli gdzie spedzamy Nowy Rok (Przeczytany 19595 razy)
|
adampio
Go
|
Edytko, idziemy do przyjaciol, Polacy, bedzie polska muzyka, polska wodka .....i tylko jeden gorol!!!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
My też z przyjaciółmi .W pierwszy dzień swiąt też byliśmy ,tak było fajnie ,ze wróciliśmy taksówką ,tzn. szkocka z lodem była fajna
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
My też z przyjaciółmi .W pierwszy dzień swiąt też byliśmy ,tak było fajnie ,ze wróciliśmy taksówką ,tzn. szkocka z lodem była fajna hahahaha, no coz......mysle, ze mnie tez uda sie przywitac "rocek" ze skocka.....tyle tylko, ze w domu. Moglbym spac u nich, ale u nas "wystrzeliwuja" szkynki na listy i inne cuda.....nie pojade, przyjade i bede spal w moim lozeczku!!!!! Tak lubie.
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
... przyjade i bede spal w moim lozeczku!!!!! Tak lubie.
Ja też najbardziej lubie swoje łóżeczko ,takie przyjemne ciepełko i w ogóle ... Ciebie teraz widze,ze nie ma,pewnie poszedłeś do fryzjera i brokatem posypuja Ci włosy
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
W Kielcach;)
|
|
|
|
|
|
|
Syriusz
Go
|
A czy macie tam chociaz snieg w ten ostatni dzien starego roku? U mnie bylo dzis +42 a noc zapowiada sie nieco chlodniejsza ale z pewnoscia nie bedzie ponizej +30 stopni. My zas w taki upal gotujemy juz drugi dzien ogromny gar bigosu a zapowiada sie wysmiennity. Nowy Rok przywitamy w domu pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
na sali ale nie białej ( czyli nie w łóżku) Mąż czysta, Ja drinki niebieskawo zielone można pic całą noć a i tak się nie upiję tylko 10% Suknia, garnitur dla o 15 kilo lżejszego mężą Taki Sylwester ma nadzieję będzie wspaniały. Sylwia.
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
A czy macie tam chociaz snieg w ten ostatni dzien starego roku? U mnie bylo dzis +42 a noc zapowiada sie nieco chlodniejsza ale z pewnoscia nie bedzie ponizej +30 stopni. My zas w taki upal gotujemy juz drugi dzien ogromny gar bigosu a zapowiada sie wysmiennity. Nowy Rok przywitamy w domu pozdrawiam
u mnie... w Essen,wpaniale zimno,ok -3 % mroziku i piekne sloneczko,kwitnace wrzosy,zamarzniete maliny na galazkach i inne zielone roslinki w ogrodku. A sniegu jak nie bylo,tak nie ma.Nowy Rok przywitamy przed domem puszczajac rakiety sylwestrowe
|
|
|
|
|
|
|
sylwiazłodzi
Go
|
No to juz po Sylwestrze. Moje 6 letnie maleństwo wyspało się od 10 do 6 rano, teraz w domu juz nie uśnie, więc mąż śpi a Ja siedzę z synem. Później się zmienimy. Wrażenia: Prawie bym ogłuchła od petardy Wytańczyłam się znów na kolejne kilka lat musi wystarczyć Zmęczyłam do końca Blue Curacao z sokiem pomarańczowym było tego niewiele ale Mi alkholol nie smakuje Nadal taksówkę trzeba zamawiać z wyprzedzeniem jednodniowym bo nad ranem to sie szybciej dodzwoni człowiek na policję chyba niż do taxi Zamówienie taksówki udało sie po 3 godzinach gdy większość już wróciła z sylwestra:) Pozdrawiam A to co właśnie na klawiaturze wystukał mój syn: bartosz mama tata
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
W Kielcach;) Moje Miasto! .
|
|
|
|
|
|
|
Enka19
Go
|
Scyzoryki GÓRĄ ;-p
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
"Scyzoryk... z ulicy Grochowej! nr...
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
szron ( jezeli jeszcze pamietasz co to jest ) i minus 4, piekne, ostre slonce
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
U mnie bylo +38 C. Siedzialem z podwinietym ogonem w klimatyzowanej sypialni.
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
U mnie bylo +38 C. Siedzialem z podwinietym ogonem w klimatyzowanej sypialni.
Podejrzewam, ze lampek/swieczek na choince nie zapalales w obawie zeby +40°C nie przekroczyc.
Rosna w Twoim obecnym kraju choinki--i zachowales tradycje strojenia Jej?
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Widze,ze jeszcze nie wytrzeźwieliśta
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Scyzoryki GÓRĄ ;-p Pewnie,ze górą Widziałaś moze mojego brata w Kielcach?
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
A czy macie tam chociaz snieg w ten ostatni dzien starego roku? U mnie bylo dzis +42 a noc zapowiada sie nieco chlodniejsza ale z pewnoscia nie bedzie ponizej +30 stopni.
Dzis rozmawiałam z moją przyjaciółka,która mieszka koło Perth i mówiła,że było u nich 35stopni dzis i było troche lepiej tzn. "chłodniej" niz wczoraj
|
|
|
|
|
|
|
Syriusz
Go
|
Szron - mamy go kilka razy w czasie tzw. pory suchej a raczej naszej zimy. Nawet skrobaczke do szronu z szyb zachowalem. Ostatniej zimy mielismy nawet jedna noc z minus 4. Woda w wannie zamarzla na grubosc 4 cm. Oczywiscie, nie w tej w domu lecz na zewnatrz, z ktorej wode pija krowy. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: [1] 2
|
|
|