Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Wrzodziejące zapalenie jelita grubego. (Przeczytany 68500 razy)
|
Radzio
Go
|
Fajne. Wiatr przygnał. Szamani- w tym rotujący, a w tym rotujący pieniądze- to jednak szybko namnażany i łatwo odnawialny produkt- jest. Gavrohe. Ty wiesz- jak to jest insekty odpowiednio hodowane(żywione) żyją dłużej, czy raczej mnożą się szybciej? Według mnie jedno drugie wyklucza. Alboalbo
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Fajne. Wiatr przygnał. Szamani- w tym rotujący, a w tym rotujący pieniądze- to jednak szybko namnażany i łatwo odnawialny produkt- jest. Gavrohe. Ty wiesz- jak to jest insekty odpowiednio hodowane(żywione) żyją dłużej, czy raczej mnożą się szybciej? Według mnie jedno drugie wyklucza. Alboalbo Wyklucza się, fakt. Więcej pokarmu, wyższa temperatura-krótsze, ale też szybsze, bardziej płodne i plenne, życie. Może w owadzim świecie to szczyt szczęścia? U ludzi jakość życia też, jest moim zdaniem, ważniejsza niż jego długość.
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
U ludzi jakość życia też, jest moim zdaniem, ważniejsza niż jego długość.
Popieram A gdyby tak połączyć dwa w jednym.... ,byłoby idealnie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Popieram A gdyby tak połączyć dwa w jednym.... ,byłoby idealnie Bardzo proszę: niskie tętno spoczynkowe i niska przemiana podstawowa. Bez głodzenia. Czy to nie takie proste?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Popieram A gdyby tak połączyć dwa w jednym.... ,byłoby idealnie I ja tak to POstrzegam. Znaczy DOstrzegam- tak miało być, albo będzie. Albo albo I tylko wtrącę nieco, że "U cywilizowanych ludzi" być powinno.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Popieram A gdyby tak połączyć dwa w jednym.... ,byłoby idealnie O toto! Zdecydujesz się na samodzielne aktywne wybory- kiedyś?
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Zdecydujesz się na samodzielne aktywne wybory- kiedyś? To do mnie ? Cały czas czas głosuje samodzielnie i aktywnie na siebie samego. Zasada jest prosta/: "Licz na siebie ,100% gwarancji.
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
MariuszM
Go
|
Czas pokaże.....? Tymczasem idę się podtruć wolnymi,tlenowymi rodnikami A co mi tam, raz się żyje Może przy okazji się dowiem: "Ale jak chcesz poznać, że nie POzostajesz w błędzie?"
|
|
|
|
|
|
|
|
Teresa Stachurska
Go
|
Znaczy meliorant żyje krótko, ale wesoło?
|
|
|
|
|
|
|
Radzio
Go
|
Popieram A gdyby tak połączyć dwa w jednym.... ,byłoby idealnie A! Bo sobie przypomniałem. Bezpośredni wpływ na długość życia ma jego jakość.* Radzio Pierwszy Lepszy *- ale nie dotyczy ludzi, omawianych ludzi.
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
Znaczy meliorant żyje krótko, ale wesoło? No, ale wybór jest...
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|