mumi
Go
|
cześć jestem "starą" optymalną ale za tamtych czasów (jakieś 8 lat wstecz) forów nie było..a info tylko tyle ile w gazecie napisali a wiec wracam jako córa marnotrawna, z balastem 10 kg ponad normę to tyle tytułem wstępu..bo i po co się dalej rozpisywać bardzo proszę osobę, która ma wiedzę, czas i jak wyżej: nerwy ze stali o sprawdzenie mojego jadłospisu, który skrupulatnie notuje od kilku dni z jedną tylko uwagą z mojej strony trzymam się 20 g węgli na dobę, wg Atkinsa (bo tak zaczęłam) i nie narzekam jak na razie rozumiem, że jest to pewne odstępstwo od standardów głoszonych przez dr Kwaśniewskiego mnie zależy na szybkiej utracie nadwagi, potem stopniowo będę wprowadzała węgle aż do 50 g w załączniku jest przykład takiego mojego 1 dnia z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
goguś
Go
|
A cwiczysz cos?Biegasz?
|
|
|
|
|
|
|
mumi
Go
|
jestem stworzeniem zasiedziałym jeno przy kompie (z racji zawodu) nie ćwiczę, a biegam tylko wokół mojej rodziny by im dogadzać
|
|
|
|
|
|
|
kodar
Go
|
a dlaczego ukrywasz swoj jadlospis w zalaczniku??
|
|
|
|
|
|
|
mumi
Go
|
myślę, że tak będzie lepiej, bez zaśmiecania stronki a jest jakiś problem w otwieraniu pliku?
|
|
|
|
|
|
|
goguś
Go
|
Szkoda bo gdybys zaczela to mozliwe ze nie musialabys sie katowac zadnymi dietami.Na sport nigdy nie jest za pozno.Zacznij stopniowo-moze jakies spacery,krotka jazda na rowerze.Powolutku doszlabys do wspanialej formy.Jak chcesz to moge zostac twoim osobistym trenerem
|
|
|
|
|
|
|
bea561
Go
|
W Twoim jadłospisie jest tylko 3 g W a nie 30, czyli Twoja dieta jest praktycznie bezwęglowodanowa. Proporcje BTW wychodzą 1 - 4,4 - 0,04. Na tej stronie jest liczydło optymalne, polecam: http://dr-kwasniewski.pl/?id=2&news=806
|
|
|
|
|
|
|
mumi
Go
|
bea to był przykład z dnia, kiedy zjadłam tylko 3 g, są dni kiedy zjadam 22 g węgli chodzi o proporcje czy ta masa tłuszczy z mała ilością białka i znikomą węgli nie narobi szkód? oarz czy mam szanse trochę szybciej zrzucić balast dlaczego szybciej? bo po odejściu od papierosów przeszłam na diete rozdzielną, czytaj: full warzyw, nie chudlam, a wr ęcz tyłam 1 kg na tydzień!! zmarnowałam 3 miesiące na tej diecie..chyba "oczadziałam" dopiero później zonk! przecież jest opty! goguś, dziękuję za troskę ale najzwyczajniej czasu nie mam na cackanie się ze sobą..uwierz, że wieczorem padam na pysk, przy 2 nastolatków mam co robić ad. osobistego trenera -> obawiam się, że mój osobisty narzeczony może oponować ps. przeglądam forum i znalazłam tekst o Panu Janie Turostowskim, ponoć gdzieś tutaj w gąszczu forum są Jego przepisy..łatwe przepisy
|
|
|
|
|
|
|
goguś
Go
|
goguś, dziękuję za troskę ale najzwyczajniej czasu nie mam na cackanie się ze sobą..uwierz, że wieczorem padam na pysk, przy 2 nastolatków mam co robić ad. osobistego trenera -> obawiam się, że mój osobisty narzeczony może oponować Okej Zycze powodzenia w walce ze zbednymi kilogramami.
|
|
|
|
|
|
|
mumi
Go
|
witam ponownie spójrzcie proszę na moje dzisiejsze wypociny..w załączniku [załącznik usunięty przez administratora]
|
|
|
|
|
|
|
mumi
Go
|
oczywiście walnęłam błąd w przeliczeniu wagi należnej skoro wg mnie 66 kg jest git to: B: 66 g T: 198 W: 33 teraz jest dobrze?
|
|
|
|
|
|
|
mumi
Go
|
dlaczego admin usunął załącznik? w takim razie po co jest opcja dodatkowa? format doc i rozmiar też ok nie rozumiem
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
"Admin" dlatego Ci wywalił załącznik, bo jutro znów wkleisz kolejny załącznik i w kolejnych dniach następne...
|
|
|
|
|
|
|
mumi
Go
|
rozumiem, że każdy nowy MUSI dostać prztyczka w nos i zostać usadzony do kąta ja tylko korzystam z opcji forum..ale widać tego też nie wolno prosiłam o wytłumaczenie -> po co w takim razie jest opcja dodawania plików? i poza tym, jako admin winieneś mnie jako nowej GRZECZNIE wytłumaczyć, wiec daruj sobie proszę złośliwości, bo to niegrzeczne wobec kobiety to chyba wystarczy dałam Ci adminie lekcję grzeczności za free adminie proszę Cię również o wytłumaczenie jak, jako początkująca i szukająca porady mam dodać plik Excel'a z wyliczeniem mojego jadłospisu, chodzi o -> kalkulator usera Morgano
|
|
|
|
|
|
|
toan
Go
|
rozumiem, że każdy nowy MUSI dostać prztyczka w nos i zostać usadzony do kąta Faktycznie jakoś tak nieprzemyślanie i nieładnie zachowałem się jako "admin" - przepraszam. Proponuję "link zewnętrzny" na tego typu pliki i nie będzie żadnego problemu. PS nie znoszę rozdawać kuksańców, ani rozstawiać po kątach. Lubię ... nie ważne!
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
Mumi. Zaistaluj sobie "dropbox" i wtedy bedziesz mogła wkleić do niego to, co sobie napiszesz,a na Forum dasz link do tych informacji-ja tak robie .
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
mumi
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
Edyta
Go
|
No i super!
|
|
|
|
|
|
|
adampio
Go
|
cześć jestem "starą" optymalną ale za tamtych czasów (jakieś 8 lat wstecz) forów nie było..a info tylko tyle ile w gazecie napisali a wiec wracam jako córa marnotrawna, z balastem 10 kg ponad normę to tyle tytułem wstępu..bo i po co się dalej rozpisywać bardzo proszę osobę, która ma wiedzę, czas i jak wyżej: nerwy ze stali o sprawdzenie mojego jadłospisu, który skrupulatnie notuje od kilku dni z jedną tylko uwagą z mojej strony trzymam się 20 g węgli na dobę, wg Atkinsa (bo tak zaczęłam) i nie narzekam jak na razie rozumiem, że jest to pewne odstępstwo od standardów głoszonych przez dr Kwaśniewskiego mnie zależy na szybkiej utracie nadwagi, potem stopniowo będę wprowadzała węgle aż do 50 g w załączniku jest przykład takiego mojego 1 dnia z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam [załącznik usunięty przez administratora] Jezeli chcesz szybko i zdrowo stracic kilogramy to zrob to tak: 1. zacznij jesc wg. BTW 1: 2,5-3,5 : 0,5 2. dwa pierwsze posilki powinny zawierac wszystko oprocz wegla, wegiel jesz jako trzeci posilek na noc !!! Tluszczy nie nalezy oszczedzac, bo od T sie nie tyje, natomiast BT nalezy kontrolowac, jesc do syta ale kontrolowac. No i bez wegla nie da sie zyc!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|