Autor
|
Wątek: Zapper (Przeczytany 50762 razy)
|
kriss
Gość
|
moĹźliwe Ĺźe jestem na nie uczulona ,bo dziĹ nie zjadĹam ich na sniadanie i w tej chwili jest lepiej oddycham bez tab.antyhistaminowych.
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Gość
|
moĹźliwe Ĺźe jestem na nie uczulona ,bo dziĹ nie zjadĹam ich na sniadanie i w tej chwili jest lepiej oddycham bez tab.antyhistaminowych. Zoltka zawieraja siarke. Jak masz w organizmie rtec, to rtec wchodzi w reakcje z siarka i moze powodowac uczulenie. Wszystke kapusne i mleczne zawieraja siarke. Zadne dane dotyczace skladu produktow spozywczych nie podaja zawartosci siarki, bo jest trudna do zmierzenia.
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Gość
|
zeby miec rtÄc w organizmie to bym musiaĹa miec te czarne plÄ
by?jak one sie tam nazywaja? A ja ich nie mam,na szczÄscie to nie wiem co mam sadzic
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Gość
|
zeby miec rtÄc w organizmie to bym musiaĹa miec te czarne plÄ
by?jak one sie tam nazywaja? Pl omby to jest jedno ze zrodel rteci w organizmie. Duzo rteci moze byc w rybach i owocach morza. W jednym z biur ludzie sie zle czuli. Znaleziono rtec pod podloga.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Mam tÄ ksiÄ
ĹźkÄ, czytaĹam jÄ
ze trzy lata temu. ByĹam niÄ
zafascynowana i koniecznie chciaĹam nabyÄ taki generator - pytaĹam siÄ w sklepach medycznych, ale u nas o czymĹ takim nie sĹyszeli. Teraz juĹź nie jestem zainteresowana nabyciem go, ale chciaĹabym wiedzieÄ, (jeĹli moĹźna) czy prĂłbowaĹeĹ tej metody, jeĹli tak, to czy daĹa Tobie jakieĹ pomyĹlne rezultaty?
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
- troche tez interesuje mnie ten temat, bo elektronika jest ciekawa , ale odzywianie zawsze i wszedzie , bylo ,jest i bedzie NAJWAZNIEJSZE , tego Renia mozesz myc pewna , na allegro albo ebayu az roi sie od roznego typy zapperow , albo zbudowac samemu , koszt pare zl. /zapper wg. Clark/ . czy to dziala ? na necie znajdziez rozne jak zwykle opinie , najlepiej sprawdzic samemu , jesli nie masz schorzen , nie ma co sprawdzac , bo jak.........ale ogolnie temat ciekawy , warty uwagi.....
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
Gdybym trzy lata temu znaĹa siÄ na obsĹudze komputera, to na pewno taki generator bym sobie kupiĹa na allegro. No a teraz juĹź go nie potrzebujÄ, ale zgadzam siÄ z TobÄ
, Ĺźe temat (jak wszystko dotyczÄ
ce zdrowia) ciekawy
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Gość
|
Mam tÄ ksiÄ
ĹźkÄ, czytaĹam jÄ
ze trzy lata temu. ByĹam niÄ
zafascynowana i koniecznie chciaĹam nabyÄ taki generator - pytaĹam siÄ w sklepach medycznych, ale u nas o czymĹ takim nie sĹyszeli. Teraz juĹź nie jestem zainteresowana nabyciem go, ale chciaĹabym wiedzieÄ, (jeĹli moĹźna) czy prĂłbowaĹeĹ tej metody, jeĹli tak, to czy daĹa Tobie jakieĹ pomyĹlne rezultaty?
Ja uĹźywaĹam generator, oraz zapper, przez dĹuzszy czas i mogÄ sie smiaĹo wyraziÄ, Ĺźe poprostu szkoda kasy na takie bzdety
|
|
|
|
|
|
|
|
|