Anulka177
Jr. Member
Pe:
wiadomoci: 3981
|
Tym, że narkotyki możesz całkowicie odstawić i żyć.
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
pewnie, że tak. Narkowęglowodany by ten hipopotam odpuścił, to zeszłoby z niego jak z balona powietrze.
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Kto miał mu to doradzić? Lekarz? Dietetyk?
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ćpunowi? Przecież nie chodzi do lekarza, a do dietetyka...
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
Miliony ludzi na świecie nie słyszały i nie usłyszą o ŻO, a jednak potrafią zadbać o swoją sylwetkę - otyłość, to lenistwo, fizyczne i umyslowe.
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
Byłem ociężały. Widzieliście mnie w filmach, wiecie jak wyglądałem - wyznał Tom Hanks. Stwierdził, że sam jest odpowiedzialny za cukrzycę, na którą zachorował, ponieważ nie dbał o swoją wagę i prawidłowe odżywianie. U Toma Hanksa zdiagnozowano cukrzycę w 2013 roku. - Jestem częścią leniwego pokolenia Amerykanów, którzy "ślepo tańczyli całą imprezę, a później nagle zorientowali się, że jest im niedobrze" - powiedział Hanks w brytyjskiemu Radiu Times. - Byłem ociężały. Widzieliście mnie w filmach, wiecie jak wyglądałem. Byłem kompletnym idiotą - stwierdził. http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/tom-hanks-obwinia-sie-o-zachorowanie-na-cukrzyce,644977.html
|
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
Zawsze go lubiłam
|
|
|
|
|
|
|
Anulka177
Jr. Member
Pe:
|
A ćpunowi? Przecież nie chodzi do lekarza, a do dietetyka... Ale przynajmniej nikt mu nie wpiera, że narkotyki są bardzo zdrowe i trzeba je zażywać 5 razy dziennie
|
|
|
|
|
|
|
Gavroche
|
A ćpunowi? Przecież nie chodzi do lekarza, a do dietetyka... Ale przynajmniej nikt mu nie wpiera, że narkotyki są bardzo zdrowe i trzeba je zażywać 5 razy dziennie Bo ćpun się zna na ćpaniu, ale lekarze nie takie rzeczy wmawiają pacjentom.
|
|
|
|
|
|
|
Bobby
Go
|
Na ćpaniu się zna, ale nie zna się na bezpiecznym ćpaniu.
|
|
|
|
|
|
|
Jarek
Go
|
Ja nigdy nie byłem naćpany ,ale jak można bezpiecznie to chętnie .
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
A 2 dni temu były mojego Taty 91 urodziny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diogenes z Synopy
Go
|
geny to 10 % . Wg ''genów'' już nóg nie powinienem mieć. A mają się jak najlepiej. i będą miały.
|
|
|
|
|
|
|
Dasna
Go
|
geny to 10 % . Wg ''genów'' już nóg nie powinienem mieć. A mają się jak najlepiej. i będą miały. 10 % też piechotą nie chodzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|