Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wątek: Dodatki do potraw (Przeczytany 33915 razy)
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Ciekawe zjawisko!
|
|
|
|
|
|
|
Blackend
|
A za PRLa byĹa oficjalna waluta bezwalutowa, to i moĹźe byÄ piÄÄ set bezalkoholowe.
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Chyba czesci wymyslili, zaraz poszukam, gdzies mialem linke pod reka Zastanawia mnie sens picia czegos takiego...to juz lepiej mineralnej nalac w butelke po wodce niz placic
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
|
Gavroche
|
Zastanawia mnie sens picia czegos takiego...to juz lepiej mineralnej nalac w butelke po wodce niz placic
MoĹźe dla jaj? Np. w robocie. MoĹźe dla dzieci to fajne. Albo dla alkoholikĂłw co nie pijÄ
, ale to juĹź takie naciÄ
gane, jak sojowy boczek.
|
|
|
|
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|
Spoko, pewnie E dodatkami smak podciÄ
gniÄty, tylko ciekawe ktĂłrym E posmak alkoholu uzyskali?
|
|
|
|
|
|
|
Zyon
|
Zastanawia mnie sens picia czegos takiego...to juz lepiej mineralnej nalac w butelke po wodce niz placic
MoĹźe dla jaj? Np. w robocie. MoĹźe dla dzieci to fajne. Albo dla alkoholikĂłw co nie pijÄ
, ale to juĹź takie naciÄ
gane, jak sojowy boczek. Cholera wie, teraz takie czasy, ze lubie lubia udawac cos czego nie lubia robic. Tu ta wodka czeska... placic 150 zl za butelke wody de facto... https://www.bezalkoholove.com/pl/p/VASSA-Zero-Vodka-wodka-bezalkoholowa/475
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
Zyon
|
Spoko, pewnie E dodatkami smak podciÄ
gniÄty, tylko ciekawe ktĂłrym E posmak alkoholu uzyskali? Facet jeden pisal, ze kupil flaszke zeby sobie w sobote chlapnac. W miedzyczasie synek mu z kolegami wypil, i zeby sie stary nie wsciekl nalali wody. Facet sobie w sobote wieczorem nalewa a tu ani smaku ani zapachu Pisal, ze malo na zawal nie zszedl bo to objawy kowida
|
|
|
|
Work Buy Consume Die
|
|
|
admin
Administrator
Hero Member
|