Gwidon
Go
|
|
B.S.M.
« : 2009-01-24, 11:21:23 » |
|
Jest tez swietna metoda samoleczenia B.S.M. , ktora polega na przykladaniu rak do glowy ,- metoda bez wychodzenia z domu , bez wydawania pieniedzy , ale nie wolno brac lekow , ani uzywek , jest jeszcze pare innych przeciwwskazan zawartych w ksiazeczce i na plycie DVD szczegoly tu - http://www.samoleczeniebsm.pl/
|
|
|
|
|
|
|
kangur
Go
|
Jest tez swietna metoda samoleczenia B.S.M. , ktora polega na przykladaniu rak do glowy ,- metoda bez wychodzenia z domu , bez wydawania pieniedzy , ale nie wolno brac lekow , ani uzywek , jest jeszcze pare innych przeciwwskazan zawartych w ksiazeczce i na plycie DVD szczegoly tu - http://www.samoleczeniebsm.pl/JK tez pisze o tej metodzie w sposob nastepujcy. Czy lepsze jest ZO, czy picie moczu, czy trzymanie palcow na czubku glowy; trzeba sprawdzic. Z siostrzanego forum uzytkownik Jaro twierdzil ze to dziala. Jak trzymal sie za glowe, to przestal krwawic po ochlaniu sie piwem. http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=15317&postdays=0&postorder=asc&highlight=metoda+bsm&start=0
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Go
|
Z siostrzanego forum uzytkownik Ależ to nie to!. Szczepowy Witold promuje tam nie Dietę Optymalną, a formułę 4es, którą udowodnił na Indianach szczepu Apacz.
|
|
|
|
|
|
|
Krystyna*Opty*
Go
|
Z siostrzanego forum uzytkownik Ależ to nie to!. Szczepowy Witold promuje tam nie Dietę Optymalną, a formułę 4es, którą udowodnił na Indianach szczepu Apacz. 1. Hehe... niezłe... 2. Chyba chciałeś powiedzieć: Pan Witold... ?
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
2. Chyba chciałeś powiedzieć: Pan Witold... ? chce się dowartościować, czy ma facet fobie? wielu takich też spotykałem ale jak mówią nie będzie z chama pana prawdziwa natura zawsze się odsłoni
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Ja swego czasu to przez te trzymanie rąk na glowie to dostałam zapalenia ramienia .naprawde. Bo rece mi drętwialy a tu tzeba bylo trzymać około 30 min.żeby zadzialo, a i tak guzik mi pomoglo Włosy mi sie tylko przetłuszczały pod tymi rękoma
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
A skąd się wzięło powiedzenie: JAK RĘKĄ ODJĄŁ ?!
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
A skąd się wzięło powiedzenie: JAK RĘKĄ ODJĄŁ ?!
amatorszczyzna ręką można ująć lub dołożyć ręka ręce nierówna dlatego trzeba mieć jeszcze "coś" nie tylko ręce
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
Najgorzej jest jak ktoś udaje "greka" - niby chce cos wiedziec,nawet pragnie, no i co... a no nic... - BSM-DZIAŁA !!! tylko... trzeba sie tego NAUCZYĆ!!! , podobnie jak ze wszystkim/D.O. tez/
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
no bo ludzie co by to nie bylo oczekuja cudu w pierwszym dniu stosowania czesto zlego , a od drugiego dnia zabieraja sie juz do krytyki ze nie dziala -,albo jedza slodkie ciasta i pija po pol skrzynki piwa na DO i staja sie ,,OFIARAMI,, zywienia optymalnego. trzeba z glowa zaglebic sie w dany temat i wszystko zadziala . KTO SZUKA TEN ZNAJDUJE
pozdr.
|
|
|
|
|
|
|
ali
Go
|
Najgorzej jest jak ktoś udaje "greka" - niby chce cos wiedziec,nawet pragnie, no i co... a no nic... - BSM-DZIAŁA !!! tylko... trzeba sie tego NAUCZYĆ!!! , podobnie jak ze wszystkim/D.O. tez/
powtarzam amatorszczyzna ps, zanim usłyszeliście o BSM posiadłem II stopień REJKI
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
No i co z tego , jak działa to super - mnie nie pomogło... Pewnie za bardzo wpatrzyłem sie w tą dziewczyne i pewnie nie trzymała gdzie należy. D.O działa zawsze!!!
|
|
|
|
|
|
|
zenon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
kristan
Go
|
No tak , prawie to samo. To tak jak - pić w Szczawnicy , a jszczać w piwnicy. Żadna róznica , prawda....
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Go
|
|
|
|
|
|
|
|
renia
|
No tak , prawie to samo. To tak jak - pić w Szczawnicy , a jszczać w piwnicy. Żadna róznica , prawda....
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Tak, czy owak, to tą metodę leczenia można o d....pę roztrzaść. i tyle . Czy ktoś ma inna opinię o niej . Wypróbowałam ja przez 2 miesiace i nic No chyba, że moja głowa jest zbyt płaska albo kanciata i ręce nie leżały jak powinny?
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Oczywiście że nakładanie rąk może mieć pozytywny wpływ. Pokazują to nawet badania.
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Go
|
Oczywiście, zgadzam się z tym Przykładanie rąk ma pozytywny wpływ,ale nie na głowę
|
|
|
|
|
|
|
wloczykij
Go
|
Oczywiście, zgadzam się z tym Przykładanie rąk ma pozytywny wpływ,ale nie na głowę Są tacy którzy potwierdzą. Różni klienci bioenergoterapeutów czy uczestnicy modlitw z egzorcyzmami. No ale zawsze można poddać w wątpliwość. Dodać chyba trzeba że samo przykładanie rąk może nic nie dać, bo ważne są też intencje, czy może myśli jakie generujemy. Ktoś z kręgów BET powiedziałbym że to praca z energią czy jakoś tak.
|
|
|
|
|
|
|
|