Strony: 1 [2]
|
|
|
Autor
|
Wątek: B.S.M. (Przeczytany 16075 razy)
|
kodar
Gość
|
Tak, czy owak, to tÄ
metodÄ leczenia moĹźna o d....pÄ roztrzaĹÄ. i tyle . Czy ktoĹ ma inna opiniÄ o niej . WyprĂłbowaĹam ja przez 2 miesiace i nic No chyba, Ĺźe moja gĹowa jest zbyt pĹaska albo kanciata i rÄce nie leĹźaĹy jak powinny? to nie glowa tu winna,tylko caloksztalt myslowy,po prostu jaka mysl taki skutek
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
...a moze i calkowity brak odpowiedniego narzadu ...
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Gość
|
Gwidonie Tobie teĹź brak odpowiedniego narzÄ
du jak widaÄ, bo skoro DO jest najlepsze w dochodzeniu do zdrowia,to po jakie licho proponujesz jakieĹ czary mary w postaci trzymania Ĺap na gĹowie? WidaÄ, Ĺźe coĹ siÄ Ci powywracaĹo pod sufitem, lepiej tego zaniechaj bo po co w takim razie stosowaÄ siÄ do zasad diety skoro B.S.M leczy wszystko? - PARANOJA
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
Gwidonie Tobie teĹź brak odpowiedniego narzÄ
du jak widaÄ, bo skoro DO jest najlepsze w dochodzeniu do zdrowia,to po jakie licho proponujesz jakieĹ czary mary w postaci trzymania Ĺap na gĹowie? WidaÄ, Ĺźe coĹ siÄ Ci powywracaĹo pod sufitem, lepiej tego zaniechaj bo po co w takim razie stosowaÄ siÄ do zasad diety skoro B.S.M leczy wszystko? - PARANOJA ...ja nikomu nic nie proponowalem,kazdy ma swoj rozum o ile go ma,to po cholere to stosowalas , jak jestes na DO? a DO wcale nie jest lekiem na cale zlo,choc leczy duzo i jest najlepszym zarciem,i nie obrazaj na tym forum, jak ci sie tu nie podoba to wy.......aj do lekarza pierwszego kontaktu,czlowieku z glowa pelna g...a ...
|
|
|
|
|
|
|
WojciechS
Gość
|
|
|
|
|
|
|
|
kriss
Gość
|
Gwidonie, czemu jesteĹ taki wulgarny w stosunku do kobiety? CzyĹźbym Ci na ublizaĹa?, jeĹli tak, to bardzo Cie przepraszam, nie miaĹam zĹych zamiarĂłw w stosunku do Ciebie.
|
|
|
|
|
|
|
Gwidon
Gość
|
Gwidonie, czemu jesteĹ taki wulgarny w stosunku do kobiety? CzyĹźbym Ci na ublizaĹa?, jeĹli tak, to bardzo Cie przepraszam, nie miaĹam zĹych zamiarĂłw w stosunku do Ciebie. ...no pozdrowienia to nie byly jaki wulgarny? czy uzylem jakiegos wulgarnego slowa? co najwyzej uzylem skrutu myslowego roznie rozumianego przez roznych ludzi ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 [2]
|
|
|