Strony: 1 2 [3]
|
|
|
Autor
|
Wtek: Dość domysłów! (Przeczytany 20894 razy)
|
toan
Go
|
No to wiesz już dlaczego...?
|
|
|
|
|
|
|
Waldek
Go
|
Ty się Kangur nadal za bardzo koncentrujesz na Edycie. Nie szkoda ci na to twojego czasu?
|
|
|
|
|
|
|
lekarka
Go
|
Flo, z wymienionej przez Ciebie opcji - skorzystałabym tylko z masażu. Jedzenie we własnym zakresie (mnie często nie chce się jeść śniadań...), choć na jakikolwiek obiad nie kręciłabym nosem . Kolacja - skubnięcie tego czy tamtego... też byłoby ok.
|
|
|
|
|
|
|
Czesław
Go
|
Ja też, ale pod warunkiem, że masaż za darmo tam dają. A zwracają koszty podróży?.
|
|
|
|
|
|
|
Hana
Go
|
Tak czytam "kangur" Twoje posty i dochodzę do wniosku, że jednak nie lubisz ludzi, jak wielu... Szczęśliwie nie Ty tu decydujesz. Przyjmij do wiadomości, że Dieta Optymalna jest za darmo, dla każdego, kto potrafi ją zastosować w prakcyce. Nie wolno mi więc tworzyć elitarnego Forum, tylko dlatego, aby było "ą" i "ę". Jeśli ktoś chce skorzystać z Diety Optymalnej, to nie przeszkadza mu ani "Edyta", ani "kangur", ani inne rzeczy, bo wie gdzie szukać pomocy. W stosowaniu DO nic nie powinno przeszkadzac, tylko "to" w cudzyslowie robi forum ilosciowe, a powinno byc jakosciowe.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Ja takiego nie widzialem I kto by sprawdzil czy te imie i nazwisko jest prawdziwe Powinniscie troche wyluzowac,to nie jest ani moje forum ani wasze.Ja nikogo nie obrazam a wy swirujecie pawiana.Pewnie gdyby to bylo wasze forum to wywalalibyscie kazdego kto nie jest wam na reke i sami pisalibyscie ze soba Jestescie wszyscy tutaj zajebisci, wiem nie powinnam uzywać takich słów ale musiałam, jak czytam te posty to rże jak stara kobyła ze smiechu kocham was wszystkich.
|
|
|
|
|
|
|
viola44
Go
|
Jestem na diecie optymalnej dobrych kilka lat i jestem z tego BARDZO ZADOWOLONA. Sama nie mogę nieraz znieść jak inne osoby typu "EDYTA" obrażają użytkowników tego forum, ale takie zachowanie wobec innych świadczy o ich braku kultury i inteligencji. Kiedyś częściej bywalam na forum i z chęcią przeglądalam posty i częściej zabierałam głos w różnych dyskusjach, ale właśnie przez takie osoby to forum BARDZO straciło i szczerze mówiąc nie mam ochoty tu zaglądać - zbyt często. Są tu osoby którym jestem bardzo, bardzo wdzięczna, które mi bardzo pomogły.I gdyby nie one nie było by tak dużej poprawy w moim zdrowiu. Krótko mowiąc mam za co dziękować niektórym osobom z tego forum. Pozdrawiam
Czy warto byc az tak śmiertelnie powaznym? to szkodzi urodzie , mi się podoba ze poważne dyskusje na temat diety przeplatane są paplaniną, to tez jest potrzebne zeby odreagować stresy, pośmiac sie, wtedy śmietana lepiej siię wchłonie, białko znajdzie swoje miejsce i wszystko zagra jak cza.
|
|
|
|
|
|
|
|
Strony: 1 2 [3]
|
|
|